Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ludvig Jenő

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan az egész, mint egy egyszeri rossz álom (vagy mint egy tizenöt év elteltével ismétlődő rossz álom, de erre még visszatérek). A demokráciák mintájának tartott Egyesült Államokban a négy éve legalábbis furcsa körülmények között hatalomra került elnök egyszemélyes ámokfutása egyszeriben csoportos…..
... azt vetik az emberiességi szempontokat érvényesíteni kívánó ellenzék szemére, hogy a vészhelyzetben is politikai szempontok vezérlik őket. Teszik mindezt (telj)hatalmi pozícióból, még a lélegzetüket is totálisan átpolitizálva, az ország ellenségeinek felcímkézett ellenfeleik megsemmisítésének…..
Ludvig Jenő 2020.05.05 11:25:15
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Ludvig Jenő 2019.07.07 09:17:17
Megismétlődni látszik 2014, amikor a szájkarate baloldali, összefogáspárti szervezetek folyamatosan az LMP-t savazták. Aztán a számok mégis azt mutatták, hogy a nem nekik volt igazuk. Azóta sok változás történt Magyarországon, ami biztos az az, hogy a baloldalon ezek ugyanazok, a Jobbik erősödött,…..
Ludvig Jenő 2018.03.13 08:43:15
Mi, akiket orbán elüldözött  Magyarországról, Mi  kedves Honfitársaim, Mi tudunk segíteni , hogy végre rend legyen otthon. Gyertek haza kérlek...csak egy napra menjünk haza ! Mi  nem félünk ettől a bűnöző kormánytól, minket nem lehet megfélemlíteni, mi egy biztonságos demokráciában éltünk valahol…..
Ludvig Jenő 2018.03.06 09:24:19
Úgy látszik, Polt Péter még nem érti, mi a tétje annak, hogy Orbán vejét bűnszervezetben elkövetett lopással gyanúsítja az Európai Unió Csalásügyi Hivatala. A tét már nem csak Tiborcz István (Orbán Viktor, Lázár János és a többiek) feje. Itt már róla is szó van. Az elmúlt nyolc évben egyetlen…..
Ludvig Jenő 2018.02.14 07:55:41
Magyarországon tavaly január elsejével totálisan államosították az addig önkormányzati kézben lévő iskolákat. A települések között 1-2 kivételtől eltekintve nem igazán akadt olyan, amely foggal körömmel küzdött volna azért, hogy továbbra is legyen komoly ráhatása iskoláira. Tanulságként hoztunk…..
A jelenlegi energiabeszerzési árak lehetővé tennék a lakossági áram-, földgáz- és távhőárak mérséklését 2013 végén a földgáz jegyzési ára az európai piacokon megawattóránként 26 euró volt, mostanra 19 euró körüli szintre állt be – mondta az MNO-nak Pletser Tamás. Az Erste Bank energiaipari elemzője…..
     A fidesz uralma   alatt felcseperedtek most 7 év alatt az első Nemzeti palánták, már iskolások lesznek az idén.  Büszkeség tölti el a mi kedves vezetőnket, hiszen ezek mind az ő gyermekei.  Látom is már a sok kis récsölt,  amint  Bahrein érintésével rózsaszín kis szűk iskolaköpenyekben…..
Őrizetbe vették Czeglédy Csabát, az MSZP tagját. Olyan emberről van szó, aki a szocialisták belső köreihez tartozik, ráadásul önkormányzati képviselő Szombathelyen. Ahogy Tállai adóhivatala elővette, Botka László elhatárolódott tőle. Nem jó precedens. Innen a Kávézóból különös az a gyorsaság,…..
Ludvig Jenő 2017.06.17 13:37:59
Jakál Adrienn Szemetek 2017.06.06 19:28:29
"Ne szemetelj" felirattal megjelent ez a tábla az osztrák-magyar határnál, egyértelműen nekünk címezve.    A szomszéd fűje mindig zöldebb, és ahogy átlépünk a határon, ez valahogy mindig bevillan. Szembetűnő különbségek vannak a határ egyik-másik oldalán. Jobbak az utak, a fű le van nyírva, a…..
Ludvig Jenő 2017.06.08 07:58:29
  Nemzeti Konzultáció... már megint ez a hangzatos kifejezés, amiben benne van a nemzeti szó és nem értem. Ez kizárólag megint valami bődületes nagy lopásra utalhat. ..mint a nemzeti dohányboltok, vagy a nemzeti útdíj, nemzeti futballkonzultáció...és még sorolhatnám a nemzeti főzőversenyen át a…..
Ludvig Jenő 2017.02.17 08:02:55
Olvasom  a  PISA -felmérések csapnivaló eredménye kapcsán tett roppant elmés nyilatkozatát.  Nagy tapasztalattal rendelkezhet Ön Palkovics úr , mint  Felsőoktatásért Felelős Államtitkár szakirányú végzettséggel...vagy nem.  Igazán nem szeretném fikázni sem a Budapesti Műszaki Egyetem…..
Ludvig Jenő 2017.01.31 15:41:17
Tarcali Emese blogja Nőt akarok... 2016.06.25 19:53:46
Nőt akarok... ...a Parlamentbe, Magyarország élén egy női Miniszterelnököt szeretnék látni. Az ellenzék nem tud és talán nem is akar megegyezni egy közös "orbánleváltó"  vegyes felvágottban. Mindenki a saját erejét fitogtatja, de nem látják a fától az erdőt...ez kevés. Egyik párt sem alkalmas…..
Ludvig Jenő 2016.06.26 09:39:11
Kétségbeejtő szellemi állapotban, belharcoktól terhelten várja a demokratikus ellenzék az alig 2 év múlva esedékes választásokat. Félidő van, ne áltassuk magunkat: mostanra lényegében eldőlt, hogy a lila reményekkel induló ellenzéki pártok közül melyik tudta megvetni a lábát a politikai placcon, és…..
Negyvenes tanárnéni tart munkába és közben beszél férjével a reggel eseményeiről, mikor hirtelen rájön, hogy nem fog a járműve fékpedálja és hatalmas lendülettel a felüljáró korlátjának csapódik. Ám ez most nem az a jelenet, mikor megjelenik valamely hősünk, és megmenti;…..
Orbán megbuggyant. Nekimenni a DK-nak tiltott pártfinanszírozásért, az maga a totális öngól. Akár Habony, akár Finkelstein találta ki ezt az ötletet, igazi marha - és csak Gyurcsány Ferencnek segítenek. Az már önmagában röhej, hogy a Fidesz beszél bárkivel kapcsolatban…..
Ki és miről kötötte a szerződést? Ami a sajátunk, azt nem tudjuk megvenni, de mit tudtunk vajon tenni azért, hogy a tulajdonjogunkat mindenki elismerje? Mi lehet az a költség, amit 15 millió euróval kell kompenzálni? Ezek a legfontosabb, továbbra is megválaszolatlan kérdések a…..
Ludvig Jenő 2014.03.27 15:02:09
JóVáros Blog Ébredj Théoden! 2014.01.08 06:00:51
Nekünk most Hősökre van szükségünk, nem kiszívott lelkű, mesterséges kómában tartott zombikra. Aragorn már kihúzta a kardot, gyűlik is szépen a sereg, az elszántak maroknyi csapata fölemelte Gondor zászlaját. És egyre többen lesznek. És tán hallod, bár tudomásul venni nem…..
Ügynökügy, pártfinanszírozás, hatalmi tér. Ez a három téma olyan erős koalícióvá láncolja össze a Fideszt és az MSZP-t (illetve a holdudvaraikat), hogy minden más ellentét közöttük legfeljebb másodlagos. A Fidesz-MSZP koalíció uralma a magyar politikai rendszer rendező…..