Regisztráció Blogot indítok
Adatok
westwood

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye a sávszélességek egyre nőnek, a YouTube minősége meg egyre kevésbé éri el azt a szintet, amit elfogadhatónak tartunk. Nem azt mondom, röhögős videókhoz elég, amit kapunk, de haladni kell, a kódoláson meg javítani. Amit most leírok, nem új módszer, már hetek óta lehet…..
westwood 2008.03.21 21:20:54
Naszóval. Szakállas Dzsekk a flessbekkben iszik és gyógyszerfügg, de a kezdődő hőskomplexus jelei már kiütköznek rajta, és öngyilkosság helyett megment egy nőt és annak a fiát. Bravó, Dzsekk! Sziget Dzsekk igazi vezetőként viselkedik, és a rádiótorony felé halad kis…..
Azt már Várdy Zoltán, a Tv2 vezérigazgatója is elárulta nekünk adott interjújában, hogy mi lesz a csatorna három, tavasszal induló, nagy költségvetésű műsorának a címe. Az Amerikában Singing Bee címen futó karaokevetélkedő, amiben egy-egy dalt kell tovább énekelniük a…..
comment:com Ma este Super Bowl 2008.02.03 20:11:00
Csak szólunk, nehogy elfelejtse valaki: magyar idő szerint 23:30-tól kezdődik a 42. Super Bowl, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntője, a New England Patriots és a New York Gianst csapatai között, a sport1 pedig élőben közvetít a jeles eseményről, sőt, 22:45-től leadják a két…..
Kiborult a bili a Tonight Show című talkshow műsorvezetője, Jay Leno köré, és lassan már bokáig áll a szarban, pedig ő istenbizony csak jót akart, és egyébként is, kint sztrájkolt az írókkal, most miért kell bántani? Hát azért, kérem szépen, mert a január 2-án adásba…..
 ...Manchester United labdarúgócsapatának játékosai, kik fényűző karácsonyi bulit tartanak néhány nappal szenteste előtt, a főszervező a válogatott védő, Rio Ferdinand. A december 17-i "összejövetelre" - amire egy nappal a Liverpool elleni rangadót követően…..
A nagy talkshow svindliről írtunk korábban is, van aki visszatért már írók nélkül (Carson Daly), és emiatt kapott a pofájára (sztrájkoló írók zavarták meg a műsor felvételeit), a többiek meg ugye saját zsebből fizették a stábjukat és sztrájkoltak tovább (Leno, Letterman,…..