Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abdelkader

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kötöttségek nélkül Milla light 2013.03.17 18:40:30
Méghozzá nagyon light. A megszokott tömeg töredéke gyűlt csak össze a Kálvin téren ma délután. És ez igencsak meglepő volt számomra, tekintve, hogy az ember azt gondolná, az elmúlt hetek történései minden eddiginél nagyobb számban hajtja ki az utcára az elégedetleneket. Ha…..
Lássuk csak, hogy értékelné a hóhelyzetet a Fidesz ellenzékben: "A kormány nem gondoskodott a magyar emberek biztonságáról, holott a meteorológia napok óta jelezte a betörő sarkvidéki hideg, nagy mennyiségű hó és viharos szél együttes hatásaként előálló…..
ProgBlog Így győzd le a Fideszt! 2013.03.14 20:15:15
„Én Jónás, ki csak a Békét szerettem,harc és pusztulás prófétája lettem.” Babits Mihály: Jónás könyve – 1938     Hát persze, hogy módosították az alaptörvényüket: az övék - azt csinálnak vele, amit akarnak. Ez a fideszes értelmezése a tulajdonjog…..
abdelkader 2013.03.15 07:34:52
@kuszkusz1: Ezzel,ill.hasonlóval már volt választási bukta,lásd:"panelprolik"gratula ismételjék csak meg,mimdkettőt.
 Vajon szemeket kilőni elég elrettentő lenne? Vajon elrettennek az ellenzéki tüntetők az izraeli vízágyútól, vagy inkább valami azeri tömegoszlató eszközre van szükség ellenük? CEGLÉDI Zoltán írása. Boross Péter volt miniszterelnök a közszolgálati televízióban az…..
abdelkader 2013.03.14 09:48:14
@greybull:Ki is volt az a Fidesz képviselő aki a nemzetbiztonsági bizottság ülésén felkiáltott:miért éles nem volt a rendőröknél?
Volt egyszer a tévében valami ökör film, amelyben a milliárdos öregember azzal a feltétellel hagyja az akárkijére hárommilliárd dolláros vagyonát, ha abból hárommilliót harminc nap alatt el tud költeni. A faszinak végül az utolsó pillanatban sikerül elverni az utolsó fillért…..
abdelkader 2013.03.07 17:53:34
@stark: Hehe,nem lőhetnek rakétákat a parlamentre,ez már 1990-ben szóba jött,ezért Antallék leszerelték,szétbontották,ócskavasnak eladták az összest.
Ha akkor legalább eladják lehet nem lett volna annyi az adósság.
Bár lehet,sőt biztos elszőkítették volna.
Igaz akkor most mivel háborúznának a hárombetűs ellen.
Időnként beszámolót írunk arról, hogy mi folyik ebben dél-amerikai országban, ahol állítólag egy "kommunista diktátor" elnökölt. Már voltak pletykák, hogy nem is él, csak amíg kitalálják az utódok, hogyan kezeljék a helyzetet, addig titokban tartották. Rendben, de felmerül a…..
Proszektúra Victor kontra Viktor 2013.03.05 12:40:03
Az országgyűlés az Alkotmánybíróságra vonatkozó alaptörvény módosításával hatályon kívül helyezte azt az Alkotmánybírósági döntést megalapozó alaptörvényi előírást, amelyre hivatkozva az Alkotmánybíróság korábban megsemmisítette azt a parlament által meghozott…..
abdelkader 2013.03.05 22:52:06
Alighanem az eddig legszánalmasabb kampányblöfföt sikerült megfogalmaznia múlt pénteken Ovinak. Egy sor arabozás között elpöttyintette, hogy majd lesz tíz százalék alatti szja. Ezzel az "ugorgyunk" megjegyzésen kívül nem is lett volna érdemes foglalkozni, elsikkad a többi…..
abdelkader 2013.03.05 08:37:57
@babbaba:Igen,azt is megtették amit nem ígértek,hogy csak a nagyobbakat említsem,csúcsra járatták-na nem az erőművet-az államadósságot,ezt helyreigazítani akarván(?)minusba vitték a dzsídípít,elköltöttek szarra-húgyra milliárdokat,MOL-ra.TK-re a jó istenre-attól származtatja hatalmát is a vezér-meglépték a 27%-os ÁFÁT.
Kell e több úgy nagy hirtelen?
Szánalmasok vagytok.
Bár a választók minden országban mások, a politika logikája mindenütt hasonló – ezért is lehet értelme annak, hogy más országok választási eredményéből próbáljunk tanulságokat levonni saját pártjaink, politikusaink jövőjét illetően. Összeszedtük, mi lehet az olasz…..
abdelkader 2013.03.03 19:21:22
@Kandeláber: A kutya rendkívül okos állat,több jó tulajdonsága van mint az embernek a kandelábert az ember készítette a saját elképzelése szerint,igényei kiszolgálására.
Ergo a kutya emberibb-több mint a kandeláber.
„Az olcsó energia korszakának vége” – mondta 2008-ban Brüsszelben Andris Piebalgs, az EU akkori energetikai biztosa. Az áram, a kőolaj és a földgáz világpiaci árának emelkedése látható és előrelátható folyamat, amelynek legújabb hulláma a kétezres évek közepén…..
abdelkader 2013.02.26 17:11:32
@Czerka Zoli: www.vg.hu/vallalatok/energia/nem-csokkenti-a-gazprom-a-foldgaz-arat-395868
Nem csökkentik az oroszok a gáz árát ceruzacsutka,így az összes többid is mélynemzeti hanta:)
abdelkader 2013.02.26 17:14:10
@Czerka Zoli: FideSSdroidkám nem furcsa,hogy összvissz ez a kettő hsz.od van?:):):)
abdelkader 2013.02.27 10:40:22
@Czerka Zoli: FideSSdroidka igazad van a neten könnyű utánajárni,de tények tényleg makacs dolgok,főleg csekélyértelmességű fidióták számára.
Egyébként ismerős ez a beszólás mintha találkoztunk volna más posztban,más néven,de a butaság ugyanaz.
Nos a tények?
tenytar.blog.hu/2013/02/26/a_rezsicsokkentes_ara
Azért megint megmutatkozott, hogy az olyan figurák, mint Rogán Antal, mégiscsak jobb, ha inkább kerületeket igazgatnak vagy feleséget izgatnak (nyehhhehehhe, de vicces vagyok), de ennél nagyobb léptékben nem igazán érdemes gondolkodniuk. Tonyó épp a végére ért a Gordonék által…..
abdelkader 2013.02.25 20:23:29
@Szárnyathy Géza:elvittem,már javítottam:)
Lehet, hogy csak emiatt a szomorú, színtelen és szagtalan január és február miatt vagyok hisztisebb a kelleténél, de rám tőrt a pesszimizmus. Nagyapám mondogatta mindig, mindenki azt kapja, amit érdemel. De én ezt nem érdemeltem. Én jó ember voltam egész életemben, fizettem az…..
abdelkader 2013.02.14 15:51:35
@Ezek Mennek:ne égesd már a pofád
arra nem volt eszed,hogy végighallgasd miről szól az"el lehet menni"?
Közel sem a dolgozni akaró jónépről,a gazdag adóelkerülőről aki most is azt teszi annál inkább.
Hazudtál,hazugságban maradsz.

"Minden második válaszadó úgy érzi, ő vagy családja a változások vesztese, csak 14 százalék érzi magát nyertesnek. Hasonlóan kedvezőtlennek érzik a 22 évvel ezelőtti politikai-gazdasági változásokat az ország szempontjából: a megkérdezettek 66 százaléka szerint Magyarország veszített a rendszerváltással, csak 19 százalékuk látja úgy, hogy azzal az ország nyert."

Egyetértek a többséggel. Akik rendszert váltottak, népszerű kifejezéssel: hazaárulók. A szót nem én kezdtem használni, szóvak ne tessék megsértődni fidióták!
Publius Why so serious? 2013.02.10 12:17:09
Kivételes repülőrajttal kezdték a 2013-as politikai évadot a magyar közélet csillagai, fontosabb orgánumaink publicistái. Bayer Zsolt a Magyar Hírlap hasábjain ordas cigányozással próbálta kétségbeesetten felhívni magára a közvélemény figyelmét, akár egy süllyedő hajó…..
abdelkader 2013.02.10 18:30:52
@Falconking: Kellő tisztelettel most látom először a felvételt,hallottam róla,egy marha nagy hazugság,na legyen cirkusz előadás az egész hajcihő a videó körül.
Ez az ember nem részeg,ez hazug állítás.
Mondja ezt egy 16 évig a detoxon is dolgozó orvos.
ProgBlog Az egyetlen út 2013.02.08 18:51:07
„Nekem többé nincs külön utam a világban, nekem egy utam van” Örkény István – 1974   A magyar történelemben nem ritkák azok a helyzetek, amikor csak egy utunk maradt – ez a mostani is ilyen. Persze, számos „útjelző” kínálkozik és számosan vannak, akik örömest…..
„Lebewohl, lebwohl mein Schätzelein tausend Sterne die soll´n Dich grüßen sollen Dir den Schlaf versüßen denn ich kann nicht bei Dir sein.” („Élj jól, élj jól Kedvesem/ezer csillag, amelyeknek köszönteniük kell Téged/kell, hogy megédesítsék az álmodat/mert én nem tudok…..
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
abdelkader 2013.01.28 19:26:37
@bogardus: Csekélyértelmességű bogardus a"Cég"-nek diligoztam....hehhehee
A kormány az elmúlt hónapokban jelentős mértékben változtatott kommunikációs stratégiáján. Pontosabban lett neki, vagyis elkezdett végre kommunikálni. A kommunikációnak arra a típusára gondolok - mert tudom, hogy a puszta lét, illetve a teljes elutasítás is tartalmaz…..
Szélsőjobb-ellenes római polgármester előző életében Mint ismeretes, a holokauszt emléknapján többek között a magyarországi szélsőjobb ellen tiltakoznak Rómában. A helyi zsidó közösség kezdeményezésére a Colosseum világítását lekapcsolják vasárnap. Az olasz főváros…..
Örülünk, Vincent? Polgármese 2013.01.22 23:08:21
Jacques-Louis igazi polgár volt. Egy távoli, de felettébb polgáriországban élt, polgári vadászbálokra járt, a Polgári Hírmondót olvasta.Esténként a Polgári Televízióból értesült a távoli ország polgárikormányának újabb és újabb jócselekedeteiről. Ez…..
abdelkader 2013.01.23 06:21:53
A Hallgatói Hálózat fontosnak tartja, hogy reagáljon a felsőoktatással kapcsolatos legújabb fejleményekre, ezek közül is a tizenhat, döntően gazdasági és jogi képzési területeken található szak diszkriminálására. 1. Tények a tizenhat szakról A legfontosabb tény a tizenhat…..
abdelkader 2013.01.22 21:49:50
@csakhalkanszólok: Tökéletesen hasonlítasz egy Agricola&Vidéki nicknév FideSS kommiszárra.
Az a droid a lovardába tanította a citromszedegetést.
Nem ingyen.
„Terroristák célpontjává vált az Echo televízió”. Ezzel a feltűnő főcímmel adta tudtul a Magyar Hírlap, miszerint „ismeretlenek azzal fenyegették meg levélben az Echo Televíziót, hogy megölik Bayer Zsoltot és felrobbantják a csatorna székházát.” Az állítólagos…..