Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyongyvir

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos megfordult már a fejedben, hogy lehetne egy automatizált, egyszerű vezérlése a lakásod bizonyos rendszereinek. Ebben a hidegben sokkal jobb lenne arra hazaérni, hogy meleg van a lakásban, vagy más vár minket ebben a sötétben egy kis fény a konyhából vagy a nappaliból. Nem csak kényelmi…..
gyongyvir 2017.01.28 22:30:59
@]{udarauszkasz: Pontosan ahogy írod.
@Tesztelo.hu: linkelj egy ilyen cikket az 1001-ből! Meg azt is érdemes figyelembe venni, hogy a lehűtés utáni felfűtés valószínűleg túl fog lőni a célon, hiszen nagyon nehéz megállapítani, hogy mikor kell abbahagyni a fűtést, hogy 21 legyen a végeredmény, ne 22. De ha még ennyire okosak is lennének ezek a készülékek, hogy még ezt is kiszámolnák, nagyon kétlem, hogy azért a minimális spórolásért megérné megvenni őket, szarakodni vele, meg kísérletezni, nézegetni, hogy hány fok van. Legyen 21 fok oszt jónapot ;) Van még annyi minden más, amivel foglalkozni kell, minek bonyolítsuk az életünket...
Régen foglalkozott ennyit a szcientológiával a sajtó. Talán az lesz a pozitív hozadéka ennek, hogy jobban bekerül a szcientológia valódi természete a köztudatba. Előkerült a nemzetbiztonsági kockázat kérdése Remélhetőleg ez elrettenti a vagyonosabb embereket attól, hogy csatlakozzanak…..
A szcientológusoknál a nyár sem telik nyugalmasabban, mint a többi évszak - ugyanúgy tejelni kell. Egy öt(!) rendezvényből álló ünnepségsorozat gondoskodik arról, hogy nehogy véletlenül nyaralásra költ(hes)se valaki a pénzét. Az 5 része "hajóavató ünnepség" időpontjai, egyenesen az egyházi…..
Az alábbi írást egy, a szcientológiát otthagyó munkatárs állította össze magánszorgalomból. Az esszé Steven Hassan szektaszakértő, Jeff Hawkins volt szcientológus felsővezető és Janja Lalich író és szektakutató művein alapul. Azért teszem ki a blogra, mert segíthet jobban megérteni a szcientológus…..
Kasza Tamás szcientológus "Lezárás $pecialista, Bestseller Író, Nemzetközi Tréner" (így, nagybetűkkel írja a titulusait a jedi mester, bocsánat Jedi Mester) újabb szórakoztató reklámanyaggal örvendeztet meg minket. Annyi jó hír van benne talán, hogy a mester Floridába kíván költözni. Az eredeti itt…..
A Szcientológia, avagy a hit börtöne film egyáltalán nem téma az "egyház" berkein belül, hiszen "akkora a terjeszkedés". Csak a szokásos témák vannak napirenden: 1. Hubbard mindenhez értett   2. Vettek egy új ingatlant / felújítottak egy meglévőt és újra…..
gyongyvir 2015.11.24 11:34:05
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
A Facebookon osztotta meg az egyik WISE konzultáns ezt a szösszenetet. Jó tudni, hogy még idén megoldódik a "drog probléma" Magyarországon (bármit is jelentsen ez). Az meg különösen érdekesen, hogy az "egyik" országban a kormány finanszírozta a tanárok 30%-ának kiokosítását…..
gyongyvir 2014.11.03 10:52:41
@bot2317: Igen, én is látok pár ismerősömet, aki like-olta, biztos vagyok benne, hogy nem tudják, mi áll a háttérben... Meg abban is, hogy a like-olók 90%-a nem like-olta volna, ha tudja, kik ők.
Előzmények: Új márkanév az üzleti fronton A pénz beszél, a kutya ugat, szokták mondani. Most már van 9 millió okunk azt hinni, hogy ez a cég bizony csak egy (újabb) fedőszervezet Hubbard okosságainak terjesztésére a magyar gazdaságban. A cég nemrég a Szcientológusok…..
gyongyvir 2014.05.30 10:03:16
Több mint huszonöt éve történt egy vidéki katonai kórházban, hogy beszállítottak egy határőr ezredest. Ez az ezredes díszpéldánya volt a kommunista rendszernek, amolyan munkás szülők paraszt gyermeke. Nagydarab volt, nagyhangú, trágár, bratyizó, parancsoláshoz szokott,…..
gyongyvir 2014.04.19 17:10:07
@zerohu: +1
És hozzátenném, hogy elkeseredett helyzetben vannak, akik elkezdenek fényt enni, vagy távgyógyítóknak fizetni.
Hát ez az érv ennyit ér kb.
gyongyvir 2014.04.19 17:25:25
@kewcheg: "ma mao.-ot kb. 75 százalékban ateisták lakják.Ez meg is látszik az élet minden területén."
Egy újabb hívó, aki többnek tartja magát egy ateistánál.
Gratulálok, valóban értékesebb ember lehetsz!
gyongyvir 2014.04.19 22:47:57
@==T==: Senki ne higgye azt, hogy az ateisták feje üres.
Én a neveltetésem révén úgy érzem, hogy tudok értelmes emberként élni és viselkedni, nincs szükségem hozzá fentebb hatalomhoz.
Magam is el tudom dönteni, mi a helyes és mi nem. És tapasztaltam, hogy előbb nyújtok segítő kezet, mint egy keresztény...
Még egyszer hangsúlyoznám, hogy szerintem a vallásszabadság az ateistákat is megilleti, és ez a cikk undorító.
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
gyongyvir 2014.02.28 09:56:48
@R.I.P.: megütötted?
gyongyvir 2014.03.01 23:59:11
@R.I.P.: Többen kérdezték: mi történt pontosan?
Engem is hergeltek már fel, de nem ütöttem még meg senkit (amíg ő nem ütött meg). Az, hogy felhergeltek, nagyon kevés indok arra, ha tettleg bántalmaztál valakit, vagy akár csak a biciklijét.
gyongyvir 2014.03.02 21:43:05
@stella71:
"Lehet, hogy bántotta a DH-s srác Évát"
"de azért nem kellene hónapokig háborogni ezen"
Barátom, amíg nincs semmi következménye annak, hogy valaki bántja a másikat, addig nyomulni kell. Ez így helyes.
Nemrég ért véget a pénzgyűjtés a Super Power épületre, de már indul is az újabb "projekt" - múzeumot és rendezvénycsarnokot akarnak építeni a mostani főépület mellé. Az egyik magyar szcientológus részt vett az erről szóló szupertitkos tájékoztatón és megosztotta…..
Szakály Sándor a Veritas Intézet februári indítása előtt nyilatkozott személyes nézeteiről, történelemszemléletéről az MTI-nek. A beszélgetésben hangzott el, hogy 20 ezer zsidó 1941-es Kamenyec-Podolszkba történt deportálása „inkább idegenrendészeti eljárásnak…..
Híradó.hu hír: http://www.hirado.hu/Hirek/2013/09/19/16/Alulmaradt_a_szcientologiai_egyhaz_a_belga_allammal_szemben.aspx Alulmaradt a szcientológiai egyház a belga állammal szemben Forrás: MTI | 2013. szeptember 19. csütörtök 16:33 Az Emberi Jogok Európai Bírósága egyhangú…..
Szombaton ismét rendezvény volt szcientológuséknál. Mivel megvették a székháznak szánt épületet, jöhetett az új feladat ... és jött is. Vajon mi lehetett a helyi "hívők" feladata? Mondjanak el pár imát Szíriáért? Segítsenek a rászorulókon? Istenfélő, erkölcsös…..
gyongyvir 2013.09.21 19:19:36
@Juhász Jácint: hát persze, a vak is látja, hogy semmi közöd a szcihez
A Magyar Kerékpárosklub egyáltalán nem lehangoló adatokat olvasott ki a rendőrség kerékpárosokat érintő razziájából. László János klubelnök szerint kifejezetten jó eredménynek tekinthető, ha a csengő hiányát is beleértve, ami a közlekedés biztonságát igazán nem…..
A jelek szerint sikeresen lezajlott a nagy pénzbehajtás: a magyar szcientológusok aláírták az adásvételi szerződést az új épületükre és kifizették a foglalót. Én már tudom, hogy hová mennek, napokon belül a blogon is megjelenik...
gyongyvir 2013.07.18 17:32:40
Március 6-án a Klubrádióban kb. 40 perces beszélgetés volt Majercsik Vilmossal, az OSA magyar irodájának vezetőjével és dr. Szikinger Istvánnal, az egyház ügyvédjével. Itt lehet meghallgatni: 1. rész (9. perctől…..
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA. Újabb dologra lehet adományozni szcientológuséknál. A legújabb pénzbeszedési ötlet Hubbard mondjuk úgy, hogy retusált életrajzának eljuttatása az összes magyar könyvtárba.  ..
gyongyvir 2013.03.09 12:10:38
Igen, az nekem is izgatja a fantáziámat, hogy hány arab embert sikerült szcientológussá tenniük.
Ha azt hiszik, hogy érdemes abba az irányba terjeszkedni, butábbak, mint hittük...

wwrn.org/articles/10371/?&place=africa&section=scientology
"Proselytizing is illegal in Egypt, where Muslims represent approximately 90 percent of the population and Coptic Christians make up most of the remaining 10 percent."

www.egyptindependent.com/news/scientology-rears-head-egypts-bookstores
Egy könyvkereskedő:
"We're very keen on reader approval," said Saber, "and Hubbard's books simply failed that condition. Several people, including some working with us, brought to our attention to the Scientology connection and felt uneasy about selling the books. We've already packed the books back in their boxes and will be sending them back to the publisher. Dianetics failed to sell a single copy anyway."
Előzmények: CCHR-témájú bejegyzések Dobos János a ma reggeli Mokkában: http://tv2.hu/musoraink/mokka/120054_pszichiater_kezelte_a_gyilkos_anyat.html Ezúton is szeretnék gratulálni a műsor szerkesztőinek és a műsort vezető riporternek, hogy sikerült ezt a viszonylag összetett…..
gyongyvir 2013.01.17 11:21:01
@Nemazalényeg: Egyáltalán nem káros ez az oldal. Nem az az üzenete, hogy szard le az "elmédet" (bár én azt sem bánnám), hanem az, hogy óvakodj a szcientológiától, mert undorító, és amennyire csak tud, kihasznál.
Te (és talán Krüger is) úgy gondolja, hogy mindenkinek foglalkoznia kell az "elméje fejlesztésével". Ezzel nem értek egyet, de nyilván mindenki azt gondolja, amit akar. A probléma, hogy elég sokszor úgy adjátok elő, hogy a sok hülye ember miért nem tart veletek, pedig nektek aztán igazatok van, mindenkinek ezzel kellene foglalkoznia.
Gondolkodjatok el rajta, hogy a legtöbb embernek ennél nagyobb problémái vannak, amiket meg kell oldania, és egyrészt nincs ideje és energiája erre, másrészt remélem, hogy a sok embernek nincs is rá szüksége.
Másrészt, ha soha nem kezdtünk volna el foglalkozni ilyesmivel, talán több boldog ember lenne, mint most.
gyongyvir 2013.01.18 12:59:08
@Pyjcb82: "Ha lesz hasznos információ és fejlemény a "munkám" terén, akkor majd újra jelentkezek - addig lehet nem."
Első értelmes mondatod!