Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puffogó Kipufogó

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. február 23-án a Mediaworksnél dolgozó Szilvási Zsuzsa a szoljon.hu-ra írt egy cikket, amiben Mészáros János fotóriporter(?) képével megtámogatva énekelte meg, hogy Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. Sőt, helyszíni riport is született, Szilvási elment…..
Puffogó Kipufogó 2019.02.14 13:04:54
@beat76: Hogyne teljesítene jobban, magasabb fizetés-több fogyasztás-még több sár....
Jó, nem PONT olyan, de van benne valami. A fenti kép a Knightfall című templomos lovagos sorozat második évadából van, ide érkezik Hamill, azaz Talus, a harcedzett veterán templomos lovag, aki tíz évig senyvedett a szaracén börtönökben, és most az a dolga, hogy a gyakornok/tanonc/inas/csicska…..
Június elsejétől felkerül a hazai HBO GO kínálatába a Young Sheldon, azaz Az ifjú Sheldon teljes első évada. A sorozat az Agymenők spinoffja, ami az mutatja be, hogy milyen volt a különc zseni élete Texasban, ahol szüleivel és két testvérével élt. Az Iain Armiatage főszereplésével készült sorozat…..
Puffogó Kipufogó 2018.05.16 16:55:05
Nem azért indít az ember sportcsatornát, aztán meg további kettőt, hogy azon favágós realityket mutasson zsinórban, erre legfeljebb akkor kerül sor, ha a ember olyan tartalmak jogait veszi meg, amik egyszerre láthatók és ütik egymást, ilyenkor mittudomén, elővesz a csatornaportfóliójából két másik…..
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
Puffogó Kipufogó 2018.03.03 01:07:07
Ennek a mostani bakinak nyilván semmi köze hozzá, mégis rögtön eszébe jut az embernek az a pár napos tényfeltáró cikk, ami arról szólt, hogy az ATV lassan, de biztosan a Fidesz bulvártévéjévé válik. Akárhogy is, a csatorna mintha direkt házhoz menne a pofonért: amikor mindenki arról beszél, vajon…..
Puffogó Kipufogó 2018.01.12 09:53:51
Puffogó Kipufogó 2018.01.12 13:20:58
@Kedélyes Paraszt: :DDD köcce
Egyre kétségbeesettebben keresik a tévés ipari szereplők a következő Trónok harcát. A Variety meg a Deadline most arról írnak, hogy a Warner stúdió tévés részlege éppen egy Gyűrűk Ura sorozatot próbál elpasszolni a legmélyebb zsebbel rendelkező játékosoknak a piacon...
Puffogó Kipufogó 2017.11.04 14:20:58
A sorozatjunkie vette észre, hogy a tegnap esti Mr. Robot-évadnyitó egyik jelenetében pont egy olyan képet vágtak be illusztrációnak, amin Orbán Viktor, Theresa May és Donald Trump látható. Az epizódban a főszereplő éppen arról beszél, hogy a társadalom zsákutcában, minden tönkre van téve, és akkor…..
Puffogó Kipufogó 2017.10.12 23:22:33
Egyszerű vidéki gyerek vagyok, engem kilóra meg lehet venni azzal ha valaki egy kőkemény akciósorozat alá metált kever aláfestő zenének, azzal meg pláne, ha az a zene mondjuk a One a Metallicától. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a trailer elején akusztikus gitáron tolják az elején a…..
Nem volt éppen szerencsés éve a Trónok harcának, már ami a titoktartást illeti: meghekkelték a szerverüket, kiszivárgott egy forgatókönyv, véletlenül előbb játszottak le egy részt és így tovább (az összes balhét összegyűjtöttük a cikk végén). Úgyhogy nem csoda, hogy az HBO azon agyal, hogy érjék el,…..
Puffogó Kipufogó 2017.09.14 14:10:32
@Querelle: Vár a fidelitasz a Lidlinél éjszaka.
Van egy Magyar Termék Nagydíj Pályázat, amin a nyertesek a Magyar Termék plecsni használatára jogosultak, mert mi másra, Woolmark logót csak nem lehet rájuk sütni, ugye, ezt itt, viszont igen: Szép, tényleg, de nem menjünk bele az esztétikai elemzésbe, a lényeg, hogy ezt a címet, a Magyar…..
Mielőtt Magyarország megszakította volna nagyköveti szintű diplomáciai kapcsolatait Hollandiával, amiért a távozó holland nagykövet egy interjúban bírálta a magyar kormányt, Gajus Scheltema a közrádióban szerepelt. A Hely című műsor szerdai adása azt a budai villát mutatta be, amelyikben a nagykövet…..
Augusztus 28. az őszi tévés évad elindulásának és életem megkeserítésének napja, hiszen indulnak a kertévék őszi szórakoztató műsorai. Első körben arra számítottam, hogy a TV2 Ázsia Express című napi realityje is ekkor indul, de egyelőre nem látom a gridben. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon szar,…..
Puffogó Kipufogó 2017.08.15 21:39:53
@Garai László: Talán azért nézi, mert abból tud cikket írni, ami alá behintázol az okosságoddal?
Norman Reedus, a The Walking Dead egyik főszereplője és Greg Nicotero, a sorozat sminkmestere egyben executive producere és rendezője is a Sky Newsnál volt vendég még múlt pénteken a reggeli műsorban, és mivel nem szólt nekik senki, hogy leléphetnek a szegmensük végén, csak a…..
Puffogó Kipufogó 2017.03.07 09:47:36
Az elmúlt évek egyik legjobb sci-fi tévésorozata az Expanse, ami nagy szó, hiszen a Syfy évek óta nem tudott valami minőségit dobni. A regénysorozat első kötetének kb. a felét feldolgozó első évad után február elsején jön a második, méghozzá 10 helyett már 13 résszel, aminek nyilván örülünk, hiszen…..
Bakiparádé a Top Gearből, mármint abból a TG-ből, amiben Clarkson, Hammond és May melózott még. Délután meg jön a The Grand Tour-kritika...
Puffogó Kipufogó 2016.11.24 11:28:07
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
A Fear The Walking Dead a második évaddal óriási kockázatot vállalt, hiszen elvitte a cselekményt az USA-ból először az óceánra (technikailag amerikai vizekre, de mindegy), majd Mexikóba. Mindezt úgy, hogy egy alapvetően amerikai piacra dolgozó, amerikai nézőknek szóló tévéadó…..
  Egy évig voltunk X-Faktor nélkül, és hazudnék, ha azt mondanám, hiányzott. Ezt a műsort is elérte a végzete: unalmas lett, önismétlő és üres, a közönséget sem érdekelte már annyira, de hát valahol érthető, miért lelkendezne egy Tóth Andi láttán, aki megmaradt a tükör előtt anyja hat számmal…..
Puffogó Kipufogó 2016.09.25 17:17:41
@Zorba the Geek:
"ByeAlex-től kilapul az EEG-m, ő egy mentális dementor".
kösz ezen nagyon rögök :DDDDD
Túl szép is volt, hogy igaz legyen az, amit itt írtunk, azaz hogy visszatér a Győzike Show az RTL-re, pontosabban az RTL II-re (ezt már én tippeltem hozzá), a csatorna a Sorozatwiki kérdésére azt mondta, hogy Nem volt olyan tervünk, hogy visszahozzuk a Győzike show-t, a nézők a…..
Puffogó Kipufogó 2016.08.24 09:26:18
Felhívott az AMC, hogy mit szólnék ahhoz, ha egy Fear The Walking Dead-reklámban engem szerepeltetnének. Mondom, zombinak nem akarok bemaszkolódni, mert ahhoz túlsúlyos vagyok, az meg nagyon hülyén veszi ki magát, hogy egy halom sovány, félig elrohadtnak tűnő alak között ott botorkál egy elhízott…..
Puffogó Kipufogó 2016.08.19 09:04:34
Mert hát ugye Dwight, Negan egyik samesza éppen Daryl Dixon motorján(?), Daryl Dixon angyalszárnyas bőrmellényében megy zombikat kukkolni, ami első blikkre azt jelenti, hogy meszeltek a közönségkedvenc karakternek (aki, ne feledjük, a képregény világában nem létező alak), de mivel ez a TWD, és úgyis…..
Puffogó Kipufogó 2016.08.16 09:15:24
Az állami kölcsönökből tévécsatornát vásárló Andy Vajna májusban jelentette be, hogy ha már ilyen jól megy neki, akkor bővíti a médiaportfolióját hat új adóval, köztük két sportcsatornával. Utóbbihoz megszerezte az állami tévétől a Forma-1 közvetítési jogait, hiszen a két cég egyébként sem…..
Puffogó Kipufogó 2016.07.19 15:34:53
@ethan blow: Remek összegzés, kösz :D
A közmédia 39.824.000,- Ft + áfáért rendelte meg Hajdú Péter műsorgyártó cégétől a Magyarország Szépe-választás három produkcióját – írja a 444. Ami egyáltalán nem sok az MTVA szerint, mivel az adás alatt elhangzott egy csomó bölcsesség is...