Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Littlewood

0 bejegyzést írt és 963 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak mesehősök, akiktől csak látszólag szakadunk el olvasás után. A Muskétásokba pár pillanat volt beleszeretni, de az első rész megjelenését követő kilenc hónap sem tompított az első találkozás boldogságán. A múlt tapasztalataiból okulva a Kalandra fel! esetében már rutinosan a könyv köré…..
"Mára megint valami különlegessel készült DDQ, aki mostanra - nyugodtan mondhatom hogy - vendégszerzőből a blog állandó írójává nőtte ki magát. Egy naplót közöl, amely olyan részletekkel szolgál egy képtelennek tűnő építkezésről, ami ha egy félévszázados visszaemlékezés lenne, akkor akár kétségbe is…..
Littlewood 2017.11.17 12:40:54
 1940. Mobil brit géppuskás egység Angliában, a lehetséges német partraszállást várva..
1889. Egy Seattle-i bank biztonsági őre - a pusztító földrengés után - az épület romjai közt megmaradt páncélszekrényt őrzi..
Sárkánykő Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét…..
Későn eszmélő vallási fanatikusok és szarkavaró arisztokraták - tömeggyilkosság. Határaikat próbálgató, handabandázó északi hadurak és egy zombi - asztalracsapás. Háttérben pecsenyét sütögetni akaró sunyi kis geci és rendszeres nemi erőszaktól megmentett nemeslány - összenézés. Töketlen kalóz és…..
Littlewood 2017.07.20 08:31:43
Örülök, hogy van megint hogyvolt. Már hiányzott.

@Fedor: Nekem is ez jutott eszembe, amikor néztem. Ez úgy látszik, visszatérő elem királyéknál.:D

Kisujj szerintem nagy játékos, és Sansáról igazából sose derül ki biztosan, egy jelenetben sem, hogy mit is gondol, mi a valódi szándéka, és egyáltalán, mit fog csinálni a következő 10 percben. Ez valószínűleg nem véletlen.
1899. Amerikai katonák emberi csontokkal pózolnak a havannai Colon temetőben, Kuba..
1862. Rabszolgacsalád egy dél-karolinai ültetvényen Beaufortban..
1916. Az első világháborúban Gallipolinál, harc közben egymásba fúródott lövedékek  ..
Littlewood 2017.04.03 12:27:38
@Zolas: Nekem is. Nagyon laza a nő, kicsit olyan, mintha nem értené a porban hasalást, hogy francnak kell itt katonásat játszani, lehet ezt kulturáltan is.
1980. Toronto, Kanada. A szovjetek afganisztáni bevonulása elleni tiltakozásul a helyi töltőállomás tulajdonosa nem hajlandó megtankolni a szovjet gyártmányú Ladákat  ..
1886. Decens házaspár egy kvadrociklin a washingtoni Fehér Ház előtt  ..
Hírességek különkiadás! Ritkán, vagy eddig nem látott képek! 1902. Winston Churchill és Consuelo Vanderbilt. A hölgy Churchill unokatestvérének volt a neje. Csak belelátom, vagy ez tényleg egy elég intim pillanat...?..
1904. Cári katonai kórházvonat és ápolónői a szentpétervári pályaudvaron  ..
1906. Metróépítés Párizsban. A Saint-Michel állomásra vezető alagút építési munkálatai a képen. Először felépítették a szerkezetet, aztán beásták a talajszint alá. A környék manapság ÍGY fest..
1884. A greenwichi királyi csillagvizsgáló Angliában. Közepén megy át a greenwichi délkör - a 0 fok hosszúsági kör -, ami az időzóna-számítás alapja  ..
Littlewood 2017.01.09 09:59:13
Azért ezt a bébiétel-tesztet az arcok alapján nem tudom egyértelmű sikernek minősíteni.

@bioLarzen: Ez az indián-kozák kapcsolat vajon honnan jött nekik? Tényleg éltek kozákok az USÁ-ban?
Littlewood 2017.01.09 15:15:29
@bioLarzen: Köszi, ez nagyon érdekes. Akkor ők is vad barbár népek közé tartoztak marketing-szempontból. Mondjuk azon a plakáton a gyíkemberek és az arabok is együtt lovagolnak a "civilizált" népekkel, szóval a kozákok szinte érthetőek.
Ismét eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem a Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb magyar…..
Karácsonyi üdvözlőlapok az 1800-as évek végének Angliájából   A tömegben gyártott karácsonyi üdvözlőlap „feltalálása” Sir Henry Cole érdeme, aki 1843-ban beleunt abba, hogy az ünnep közeledtével egyenként kívánjon ismerőseinek minden szépet és jót tradicionális, kézzel írott levélben. Felkért…..
Littlewood 2016.12.24 11:39:39
Amikor 1917. április 6-án az Egyesült Államok belépett a háborúba, a világ legnagyobb utasszállító hajója, az SS Vaterland éppen átellenben New Yorkkal, Hoboken kikötőjében tartózkodott, rajta több mint 2300 "ellenséges" némettel, azaz az utasokkal és a személyzettel. 1918 elejére őket és több…..
Littlewood 2016.12.24 11:03:16
@JTom: Most pótoltam a hiányosságot. Remélem, pótvizsgázhatok. :)
Littlewood 2016.12.24 11:36:57
@JTom: Érdekes, én is valami ilyesmire gondoltam. Lehet, hogy most lebuktam?
Donatellácska, gyere már ide egy kicsit, hogy is lehet lecserélni az igazi profilképemre ezt a szart?
1858. Az ostromlott indiai Delhi Kasmír kapuja a britek által levert felkelés után  ..
Hívhatjuk Father Christmas-nek, Santa Claus-nak, lehet Papa Noel, Sinter Klaas, Joulu Pukki esetleg Pere Noel, Kerstman, Jizo vagy Shengdan Laoren, de ismerhetjük Black Peter-ként, Christindl-ként, Julenissen-ként is. És akkor még nem mondtuk, hogy a Babbo Natale, Gyed Moroz, Jultomten nevek is…..
Littlewood 2016.12.06 17:23:27
@AtiSnatch: :D

Azért a többségük inkább félelmetes. Marilyn nem.
Ma kicsit megint rendhagyó lesz a válogatás. A téma a Szovjetunió, de az ötvenes évek végétől A posztsztálinista időszakból eljutunk a kommunista birodalom végóráiig, érdekes képekkel és kivételesen kicsit viccesebben. Ja és a Fekete Péntek itt is vasárnapig tart, úgyhogy most 10%-kal több képet…..
Littlewood 2016.11.28 09:26:00
@Division: Nem tudom, de ezek a korai robotok baromi félelmetesek. A telefontárcsa a fején azért arra utal, hogy inkább a látvány volt a fő szempont.

Tereskova hasát hosszasan néztem, hogy szegény, hazafias kötelessége teljesítése során milyen csúnya égési sérüléseket szenvedett. Aztán rájöttem, hogy az a minta.
1910-es évek. Így jutott fel a cincinnati villamos a Mt. Adams városrészbe  ..
Littlewood 2016.11.20 23:25:17
@BluE: Kizárt, hogy senki sem szólt. Ez már a nyolcvanas években is viccesen nézett ki.

A leopárdmintás katonákat el tudom képzelni, ahogy vokáloznak teljes összhangban.
1910. II. Miklós orosz cár gépkocsiját vasúton is lehetett szállítani a külön erre a célra épült vagonban  ..