Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rabelais

31 bejegyzést írt és 1682 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ennyi. A "cigányt" szitokszóként használják, a románokat szidják ezzel. Felhasználnak ürügyként egy másik személyt, aki ezt mondta, de egyrészt nem idézőjellel idéznek, másrészt attól, hogy mástól idéznék, szé szerint, attól még ugyanúgy gyűlöletkeltés lenne. Nem kötelező valakinek náciktól…..
Történt, hogy a 888 szopás szerint kitett egy románokat gyalázkodó postot, amit a facebook azért nem törölt, mert a blog megosztása konkrétan nem szidta a románokat, de megtette ezt a 888 selejtes, náci sleppje, a kommentekben más se ment, mint a románok szidása. De a moderáció ezt sem törölte, és…..
Sokadik eset, hogy a Facebook magyar cenzúrája a nácinak bármit megenged, személyeskedhet, sértegethet agyba-főbe. A jó édes kurva anyját a nácinak is, meg a Facebook idióta magyar cenzorainak is! Hangsúlyozom, hogy ezeket nem nekem írta a hülye náci, hanem egy másik hozzászólónak. Nem magamért…..
Nagyon erőlködnek a kis náci görények, egy több, mint 1 éves postot töröltek a Facebook náci magyar moderátorai. Lázár János közismert és röhejes videóját figurázza ki ez a kis ironikus post. 90-es IQ felett minden ember érti, hogy ez irónia, szarkazmus. A hülyéknek ott van még a mosoly (smiley) is.…..
Hogy Gruevszki migráns, az egy tény. Hogy Gruevszki bűnöző, arról bírósági végzés van. Gruevszki közszereplő, a facebook moderációs elvei szerint közszereplőről ennél sokkal súlyosabb dolgokat is lehet írni. A sok hülye náci szidja is orrba-szájba a nem náci politikusokat vagy egyéb közszereplőket.…..
A világ legnagyobb vallásának, a kereszténységnek legfontosabb alakja maga Jézus, noha életének első szakaszáról (gyermek-, és ifjú koráról) és például külső megjelenéséről alig - alig szolnak a fennmaradt írások. A Biblia csak egyetlen helyen utal külsejére: Ézsaiás próféta könyvében (53:2b):…..
rabelais 2019.07.07 18:48:34
@West Asia: "egtalálta azt a házat Názáret városában, ahol Jézus gyermekeskedett. Az épület kormeghatásozása stimmel Jézus korával. "

mert abban a korban csak Jézus családja élt Názáretben?! idióta következtetés. vagy rá volt írva, hogy "itt élt Jézus" i.e. ... ?
rabelais 2019.07.07 18:56:08
@Mizantróp.: szerintem Josephus nem írt ilyet.
rabelais 2019.07.07 18:59:49
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A békés Jézus csak az egyik része a mesének. a Mese másik fele egy agresszív, lázadó Jézusról szól. Aki lehet, hogy loser volt, és megbukott, de nem békés.

ateistaklub.blog.hu/2019/05/02/az_agressziv_jezus

te persze hülye vagy, te csak a mese egyik felét szopod be.
A Fidesz-KDNP zárt hadiállama keresi az ellenséget, amihez képest a nemzet illuzórikus „fideszes” egységét demonstrálhatja. Az egyik „tuti jó PR ötlet” a „keresztényüldözés” volt, ami alatt nem annyira a nagyvilágban zajló vallási konfliktusokat értették, hanem a vallásilag közömbösnek,…..
rabelais 2019.06.08 21:44:21
@Európai téridő: ennyit tudtok náci Fidióták, amikor semmi érvetek, és beszopjátok.
rabelais 2019.06.09 13:01:45
@Európai téridő: mi a faszról beszélsz, te elmebeteg?! hol a jó büdös kurva anyádban volt neked itt akár csak egy fél érved is?! sehol. a blogger írt egy postot, utána írt egy kb fél oldalas, érvelős kommentet, amire te érv nélkül csak szarni és böfögni tudtál, utána meg te visítozol, hogy ignoráljuk az "érveidet"? miféle érveidet, te anyabaszó kurafi, náci fasz?!
rabelais 2019.06.09 13:02:53
@Európai téridő: hol érv ez neked, te idióta faszfej?! hol volt ebben a böfögésedben egyetlen érv is, te elmebeteg, katatóniás, náci selejt?!
Az elpusztíthatatlan Gyurcsány   Gyurcsány Ferenc politikai karrierje halhatatlan, de miért?   Ezen a héten azt vesszük górcső alá három szemszögből, hogy az ex-miniszterelnök hogyan maradt életben a hazai politikában, és lett újra a legnépszerűbb ellenzéki erő vezetője, miközben a többi pártnál…..
rabelais 2019.06.08 07:22:46
@Cycmen: ennél a postnál is, te Fidióta patkány, semmi másra nem futotta, mint böfögésre és szarásra. A többi Fidióta droidnak is ennyire tellett. Érvekre nem. Ennyik vagytok, ti Fideszes selejt!
rabelais 2019.06.09 00:16:30
@Világít a torony: ennyit tudnak az idióta nácik, ha összeomolnak. nettó anyázáson túl semmire nem futja.
rabelais 2019.06.09 12:59:23
@Cycmen: nektek nincs egy kurva büdös érvetek, idióta nácik, ti érdemlitek meg az anyázást, ne hazudj, te büdös, anyabaszó, náci faszfej!
A "trianon-szindróma" ugyan ma is ható jelenség, de magának a békediktátumnak valódi gyakorlati jelentősége ma már nincs. Több mint száz évvel ezelőtt országunk már de facto elvesztette területének mintegy 2/3 részét, a Párizs melletti Trianon-palotában csupán ennek a helyzetnek a de jure rögzítése…..
rabelais 2019.06.09 00:13:15
@pitcairn2: ez annyira nem lényeg, hogy mind kurvára nem volt kérdés, ezért az is mindegy, hogy nem is tény. te idióta, náci fasz! te csak mellébeszélni tudsz, mert idióta, náci vagy.
rabelais 2019.06.09 00:13:49
@pitcairn2: itt csak te fröcsögsz. mindaz, amit összeszedtél nem érv semmire.
rabelais 2019.06.09 00:15:17
@pitcairn2: akárhány napig is temetkezel bele mindenféle érdektelen részletekbe, amíg nem fogod fel a lényeget, a nagy képet. például, hogy a csehek és szlovákok el voltak nyomva a Monarchiában és Magyarországon. ezért teljesen jogos volt a függetlenedésük. hogy ezt hogy csinálták, az lényegtelen, még az is lényegtelen lenne, ha rosszul csinálták volna. nem ez volt a kérdés.

te csak a kérdést nem tudod felfogni, mert egy idióta elmebeteg vagy. pontosan ezért vagy náci.
Ezek a náci, köcsög Fideszpatkány Facebook moderátorok most meg képesek voltak ezért az egy szóért letiltani. A szennyoldalakat a "migránsbűnözés" vagy "cigánybűnözés" szó miatt nem tiltják, a de a "magyarbűnözés" miatt igen. Hasonlóan nem tilt a Facebook, ha a szennyoldalak náci kommentelői az…..
A tegnapi újság néha sokkal érdekesebb. 2001-ben minden más volt. Az Origo, a Magyar Hírlap még bőven balliberális volt, de másmilyen ember volt a miniszterelnök is. Akkor Orbán Merkel volt a Merkelediken...  ..
rabelais 2019.03.31 09:43:14
@FILTOL: "egymillio uj allampolgara lett az orszagnak..nem tunt fel?"

tényleg, és még így is fogyunk?! akkor kurva nagy a baj, mert nincs további egymillió tartalékban, muszáj lesz afrikai meg ázsiai bevándorlókat befogadni!
rabelais 2019.03.31 10:30:39
@FILTOL: "egymillio uj allampolgara lett az orszagnak..nem tunt fel?"

tényleg, és még így is fogyunk?! akkor kurva nagy a baj, mert nincs további egymillió tartalékban, muszáj lesz afrikai meg ázsiai bevándorlókat befogadni!
rabelais 2019.03.31 10:31:07
@FILTOL: "egymillio uj allampolgara lett az orszagnak..nem tunt fel?"

tényleg, és még így is fogyunk?! akkor kurva nagy a baj, mert nincs további egymillió tartalékban, muszáj lesz afrikai meg ázsiai bevándorlókat befogadni!
Mint ahogy lent láthatő, a nácik személyeskedhetnek magánemberekkel a Facebookon, feljelentésre sem tiltjék le őket, mert a náci geci moderátorok védik a sajátjukat. Itt ugye a "hülye ember" lenne az, ami tiltandó lenne. Elvben. De hát a nácik elvtelenek.  ..
NemGogol Szellemi polgárháború 2019.02.01 11:51:43
A gyűlöletet sugárzó és azt felerősítő, a gyűlölet irányát kijelölő plakátrengetegről szokás megemlíteni, hogy sok milliárd forint közpénzbe került. Pedig ennél lényegesen több és nagyobb kárt okozott: a lelkekben és az emberi kapcsolatokban. A magyar miniszterelnök, feltehetően Finkelsteinék…..
rabelais 2019.02.02 10:08:20
@Tölgyes Péter: @Tölgyes Péter: a TV2 már csak azért sem a piacból élés, mert:

1) Andy Vajna ugye az államtól kapott kaszinó-koncessziókat:

index.hu/gazdasag/2016/06/01/andy_vajna_6_milliardot_szakitott_kaszinoin/

ez kurvára nem piac

2) A TV2-be ezek után még a kormány öntött bele egy csomó reklámpénzt

444.hu/2016/02/11/megallas-nelkul-onti-a-szazmilliokat-a-tv2-be-a-kormany

ezért írtam ennek a Fidiótának, hogy lopott pénzből venni tévét, és adópénzből fenntartani, az kurvára nem piac, és kurvára nem demokrácia.

na, csak hazudtál, és letiltottál.
rabelais 2019.02.02 10:17:02
@Sir Galahad: a csuti geci az online médiában is lopott pénzből diktátorkodik. a szennymédia az online médiában is adófizetői pénzből működik. a google-on, a facebookon adópénzből vesznek hirdetéseket. az interneten Orbángeci ugyanolyan diktátor, mint bárhol máshol.
rabelais 2019.02.02 10:29:35
@Tölgyes Péter: 1) te se fogod fel, hogy nem attól lesz sajtószabadság, hogy ki milyen stílusban beszél. pláne nem attól, hogy te írod elő az embereknek a stílust
2) hazudtál, mert semmiféle határt nem léptem át, legfeljebb a te kis stílus-diktátorkodásodat, de azt se éppen akkor, amikor tiltottál, tehát még ebben is hazudtál

3) te pontosan azt mutatod meg, hogy TE nem vagy különb a Fideszeseknél: ugyanúgy diktátor vagy, ugyanúgy tiltod az embereket, ugyanúgy olyan embereket tiltasz le, akiknek érveik vannak. ugyanúgy ürügyekkel tiltod le őket. ugyanolyan pitináner kis diktátor vagy, mint O1G.
  Na most: 1) Látszik, hogy a náci feljelentő fél évet ment vissza, hogy jelentgessen. Ennyire szorgalmasak ezek az idiótaságban!2) Ez már a sokadik ilyen eset, amikor tiltást kapok, és nem értettem, hogy miért. 3) Ugyanis a Facebook moderációnak van egy olyan le nem írt elve, hogy közszereplőket…..
Az elhíresült kirgizisztáni baromságán mutatta be, milyen az ugor (zöld), az iráni (szürke), a szláv (kék) és a török (piros) eredetű szavak aránya Orbán saját mondatában. Mint látható, Laakso szerint a mondat túlnyomó többsége finnugor, 1-1 szláv és iráni elemmel. A török eredetű elem száma Orbán…..
rabelais 2018.09.10 13:33:45
@Demokrata Hungarofil: hely, amikor még az osztják-magyar monarchiában éltünk!:)

egyébként jó.
Sokan azt hiszik, hogy Orbán Viktor Magyarország teljhatalmú ura, de a rendszere bármikor összeomolhat...
rabelais 2018.09.09 09:39:58
@kolomparlole1114: Rád bízom hogy hova takarodtok el innen Európából. A lényeg hogy innen takarodjatok. Nálunk nincs helye a gázkamráknak, megsemmisítőtáboroknak! Az ilyeneket jól karóba kéne húzni, vagy felszögelni egy keresztre, hogy felfogják ez itt nálunk nem lesz divat!

Remélem, hogy a robbantgató keresztényeket is ki akarod űzni Európából, mert megérdemlik!
Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenci értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője...
Ferenc pápa átölelt egy gyermeket, aki sírva kérdezett meghalt édesapja sorsáról. A szentatya múlt vasárnap látogatott meg egy római plébániát, és a hívekkel való szokásos beszélgetés, a forum alkalmával a legszörnyűbb, az egyik lehető legfájdalmasabb kérdéssel került szembe. Egy kisfiú szegezte…..
rabelais 2018.04.21 07:13:28
@zellerlevél: ja, kevés ez a Bergoglio, hogy világosan elmondja a gyereknek, hogy A, vagy B, de ahhoz is, hogy beismerje, fingja nincs, mert kurvára nem beszél istennel, és az egész csak egy hülye hit.
rabelais 2018.04.21 17:55:29
@Hermes the God in Yellow: Pápa egy város, nem egy személy.:)
Az előző részben azt elemeztem, hogy miért nem jutott el az ellenzék üzenete a választókhoz, így azok nem tudhatták meg, hogy miért is lenne jobb az ellenzék jelöltje képviselőnek vagy épp kormányfőnek, mint a Fideszé vagy Orbán Viktor. Ám az se baj, ha a választó a…..
rabelais 2018.04.15 08:46:21
@0rdas:

"Pont ezt mondom, te ..., hogy nem lehet az atomerőművet lekapcsolni. "

Pont az ellenkezőjét mondtad, te elmebuggyant, Fideszes HAZUG GECÓ!

"Gondolom tarisznyás, szimatszatyros, semmirekellő bölcsész vagy. "

Nem talált. Te 4 elemis, Fideszes, tarisznyás fataraszt!

"Hol a... jön szóba értelmesen Mo-n geotermikus energia? Max anyád ...., ahonnan kiszart téged."

Ostoba, tudatlan, elmebuggyant, Fideszes fataraszt vagy.

"És a zöld energiát te hogyan szabályozod, tárolod? Ezeknél az atomerőmű lényegesen jobb (ebből a kérdésből persze - mert csak erről van most szó). "

Már elmondtam, és elismerted, hogy az atomerőművet bár elvben lehet, de gyakorlatban szintén nem szabályozzák olyan értelemben, hogy nem csökkentik vagy növelik a teljesítményét, hanem állandóan mennek. Azaz az atom NEM JOBB, és minden más dologban rosszabb.

Te egy igazi, FIdeszes fataraszt, hazudozós, elmebuggyant köcccsög vagy, aki a saját anyjának is a tofájába hazudik, és még szájba is csinálja.

Elmész te a kurta anyádba, te elmebuggyant Down kóros selejt! Miattatok megy tönkre az ország. Az ilyen fatarasztok miatt, akik ész nélkül behazudják a blogkommentbe, hogy 2+2 = 5, és nem sül le a bőr a varacskos disznó pofátokról!
rabelais 2018.04.15 08:47:44
@0rdas:

Magyarország geotermikus világhatalom
www.origo.hu/gazdasag/hirek/20060218magyarorszag.html

csak a hülye blogger letiltotta a linket
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
rabelais 2018.04.14 09:55:02
@felső határ nincs: " 888általánossal nem lesz senkiből egészségügyi dolgozó "

888 általánossal csak fake news író lesz valaki.:)
rabelais 2018.04.14 09:56:10
@Cycmen: fogsz átkozódni, amikor magányosan döglődsz a kórházban. de akkor már késő lesz.
rabelais 2018.04.14 09:57:29
@takineni: ha a többség (49%) hülyeséget akar, és az 51% elhagyja az országot, akkor ti nagyon meg fogjátok szopni. ez a folyamat már most zajlik. a szopás is.
Kedves Híveim! Kedves Alattvalóim! Először is közölném, hogy győztünk! Nagyon nagyot győztünk! Akkorát győztünk, hogy még Magam is meglepődtem rajta... Köszönöm nektek, hogy kezembe adtátok a hatalmat, mert ezzel igaz emberré váltatok. A döntéssel amivel Rám és csipetcsapatomra adtátok a…..
rabelais 2018.04.14 09:47:48
@nemecsekerno_007: fel kéne fogni, hogy amit a hülye 49% nemzeti érdeknek hisz, abba bele fogtok dögleni. az értelmesek meg külföldön majd túlélik.
rabelais 2018.04.14 09:52:30
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: de most meg van rá sok ezer tény.
 A magyar nép meghatározó része megerősítette, hogy nem akar köztársaságban élni, továbbá legitimálta a Moszkva és Peking irányába tett fordulatot. Győztünk – jelentette ki Orbán Viktor április 8-án, nem sokkal éjfél előtt, miután hosszú órák érthetetlen várakozása után – ami a számítógépes…..
rabelais 2018.04.12 00:09:30
@leponex: te egy pofátlan hazudozó vagy, akárcsak a geci hatalom.
rabelais 2018.04.12 07:49:03
@leponex: nem tudok békésen egyet nem érteni egy pofátlan hazudozóval, a pofátlan hazudozás mindig felidegesített. te egyébként is egy agresszív letiltós ember vagy, nem egy békés.
Egységben a nyerő, Orbán lett a viktor: a felcsúti gyors zsinórban harmadszor is berobogott a budapesti Kossuth térre. Kétharmados többséggel uralkodhat még négy évig a rendszerváltó nemzedék utolsó túlélőpártja, a Fidesz. Sokat fogja még a közbeszéd közbeszélni ennek a borzalmas/gyönyörű vasárnap…..
rabelais 2018.04.11 23:54:46
@érdes lepényhal:

1) Attól nem lesz igazad, hogy letiltasz.

2) az összes ellenzéki pártra több diplomás szavazott, mint a Fideszre. kevés szavazó között nyilván kevesebb a diplomás, akkor is, ha arányaiban több.

de hát Emőke azt nem fogja fel, hogy mi a különbség az abszolút szám és az arányok között.
rabelais 2018.04.11 23:55:35
@érdes lepényhal:

1) Attól nem lesz igazad, hogy letiltasz.

2) az összes ellenzéki pártra több diplomás szavazott, mint a Fideszre.

3) egy kisebb ellenzéki árt kevés szavazói között nyilván kevesebb a diplomás, akkor is, ha arányaiban több.

de hát Emőke azt nem fogja fel, hogy mi a különbség az abszolút szám és az arányok között.
rabelais 2018.04.11 23:57:13
@érdes lepényhal: példa: Indiában több diplomás van, mint Luxemburgban. Ettől még az indiaiak nem képzettebbek a luxemburgiaknál, hanem csak olyan sokkal többen vannak, hogy arányaiban kevesebb diplomás is több lesz összességében.

kb gimnáziumi matek feladat, amit te, az átlag Fideszes Emőke nem fogsz fel.
A hülye, utolsó, faszfej állat náci ledarálna bizonyos migránsokat, és a bírót is, aki felmentette őket a nem erőszak vádja alól. Ez még akkor is embertelen állatság volna, ha bűnösök lennének, de ha egyszer felmentették őket, akkor még erre sem lehet hivatkozni. Most képzeljük el, hogy ledarálnák…..