Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rabelais

42 bejegyzést írt és 1177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ első folyékony hidrogént szállító tankerhajóját, 2019. december 11-én bocsátották vízre Japánban. A dízel-elektromos meghajtású, 116 méter hosszú, 19 méter széles, Suiso Frontier nevű járművet, a Kawasaki Heavy Industries gyártotta, abból a célból, hogy üzemanyagot vigyen Ausztráliából…..
A Comedy Central április 1-jén 21 órától műsorra tűzi Bödőcs új stand-up estjét. Mi már láttuk, íme a dupla villámkritikánk. Szigorúak voltunk, de igazságosak. A laikus azt gondolná, a Trump-éra valóságos témakánaánt hozott a humoristák számára, de azóta többen elmondták, az egyre szürreálisabb…..
rabelais 2022.04.01 22:28:05
@CSOKKI MÁLNA: "Az a rossz hírem van tibi, hogy hasonlítasz Vladimir vladimirovicsra.. "

Az csak akkor van, amikor Orbánt utánozza. Jól ráéreztél, te kis mongolFidióta!:)
Az elmúlt hetekben Csernobil többször is a figyelem középpontjába került. A jelenleg is tartó orosz-ukrán konfliktusban a terület – és benne az atomerőmű – éppen gazdát cserélt, ami komolyan befolyásolhatja, hogy megkezdjék a közvetlenül a beleset után emelt betonszarkofág – majd idővel a sérült…..
rabelais 2022.04.01 09:18:09
@arthurthedent: na baz, az elmebeteg atombuzi mongolFidióta ideszarik, aztán, amikor szembesítik tudományos eredményekkel, akkor lelép.

bazdmeg, te így szállsz le a bicikliről.

elmebeteg vagy, pszichopata vagy, ezért vagy atombuzi mongolFidióta selejt. ti vagytok a magyar társadalom legalja, a genetikai selejt.
rabelais 2022.04.01 09:18:57
@arthurthedent: na baz, az elmebeteg atombuzi mongolFidióta ideszarik, aztán, amikor szembesítik tudományos eredményekkel, akkor lelép.

bazdmeg, te így szállsz le a bicikliről. neked a kommentelés csak addig érdekes, amíg következmények nélkül ideszarhatod hasból a hülyeségeidet.

elmebeteg vagy, pszichopata vagy, ezért vagy atombuzi mongolFidióta selejt. ti vagytok a magyar társadalom legalja, a genetikai selejt.
"Ha nem Putyin ügynökeként működik Magyarország, akkor természetes, hogy a NATO tagjaként (...) a szövetség keretein belül mindenféle segítséget és támogatást megadhat Ukrajnának. (...) Ha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is."  - nyilatkozta Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt a…..
rabelais 2022.04.01 08:16:53
@kvp: "az orosz energiahordozok a gazdasag azonnali osszeomlasa nelkuli kivaltasara itthon csak Paks 2 es 3 megepitese nyujtana modot, "

az atomenergia is orosz energiahordozón alapul, te elmebeteg! az uránt is onnan importáljuk.
rabelais 2022.04.01 08:22:24
@Ekrü:
mikor-melyiket.blog.hu/2022/03/30/hadero?full_commentlist=1#c41319131

az a ti elnökötök volt, faszfej! Fideszes elnököt utasítottak ki Szlovákiából. Orbán maradt egyedül a V4-ben, és meglapította a V1-t, mint Viktor1. A Fideszt dobták ki a néppártból. Orbán a többi nácival nem tud frakciót sem alapítani az EP-ben, mert egymást is utálják. Minden értelmes ember utál titeket, mert pszichopata faszok vagytok.

ennyit tud a magyar genetikai selejt, a mongolFidióta hulladék.
rabelais 2022.04.01 08:28:10
@parttalan: az, hogy Orbán egy pszichopata,geci, nem tűnik el nyomtalanul. az emberek nem szeretik a pszichopatákat. megjegyzik. még akkor sem ugyanúgy kezelik őket, ha valami érdek miatt kénytelenek befogott orral, bottal megpiszkálni. Orbánról az EU tudja, hogy pszichopata geci, a V3 is tudja, hogy pszichopata geci. soha nem lesz már barátja senkinek.
és ennek ára van az egész országra nézvést.
Ateista Klub Az agresszív Jézus 2022.03.20 08:15:00
Az agresszív Jézust bemutatni legalább három okom van. 1) A Jézusról szóló naiv, és tudatlan kép szerint ő a béke letéteményese, és az egyik legkorábbi, leghatásosabb pacifista nézet képviselője. Ezt sokszor olyan kulturális keresztény ateisták is képviselik, akik nem hisznek istenben, és pláne…..
rabelais 2022.03.28 21:13:44
@Lotus Tuus: igen, ez igaz, de tartok tőle, az ilyesmi már nem éri el a keresztények ingerküszöbét. végül is a keresztény országok a történelem során is mindig minimum arányosan, ha nem többet háborúztak, mint más országok. a pusztítás, amit véghez vittek mindenképpen durván nagy.
Hogyan választhatnak támogatásra érdemes oldalt mindazok, akiket nem érdekel a politika, de a négyévenkénti választásokon azért hallatni szeretnék a hangjukat? Hogyan hozhatnak minél önazonosabb döntést anélkül, hogy napokra elmerülnének a közelmúlt politikai mérföldköveiben, a jelenlegi helyzetben,…..
rabelais 2022.03.28 09:01:07
@midnightcoder2: "elterjedt a liberalizmus,"

örülök, hogy támogatod a liberalizmust, az orbáni illiberalizmussal szemben!

A többi ügyében szólj az orvosodnak, hogy emelje az adagodat, mert teleszemeteled az internetet az elmebajoddal. Az elmebaj, hogy eljut az idióta agyadig, hogy Mladic a muszlim vallásra hivatkozik, de szerinted a dolognak semmi köze a valláshoz.

ateistaklub.blog.hu/2021/07/16/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

Az ilyen elmebajt kezeltetni kell, mert még kárt teszel magadban,

Ilyen elmebeteg, pszichopata genetikai selejtek a mongolFidióták. Ti vagytok a magyar társadalom legalja, a hulladék, a selejt. A Down-kórosok, az autisták, az Alzheimeresek és egyéb elmebajosok hadserege vagytok.
rabelais 2022.03.28 09:02:40
@midnightcoder2: "elterjedt a liberalizmus,"

remélem, erre a liberalizmusra szavazol majd, az orbáni illiberalizmussal szemben.
Egyetlen kérdés Orbánnak és győz az ellenzék   Orbán Viktor csatába indul. Csatába a békéért. Csatába Brüsszelbe, miközben Ukrajnában van háború. Csatába a saját NATO szövetségeseink ellen… Akárhogy is nézzük, van azért ebben az egészben egy iszonyatos nagy adag abszurditás. Azt hinné az ember,…..
rabelais 2022.03.27 14:48:39
@6.Lenin: "Szerintem teljesen felesleges a kampány, az csak a szavazók átverése."

Akkor semmiképpen ne szavazz Orbánra! A Fidesz, a "civil" szervezeteik és a qrmány költ a legtöbbet kampányra. Teleplakátolják az országot. Ahogy írtad, ez pénzkidobás, és a választók átverése. Ezt Orbánék legalább tíz-százszoros szinten csinálják, mint az ellenzék.
rabelais 2022.03.27 14:52:15
@6.Lenin:
"Szerintem teljesen felesleges a kampány, az csak a szavazók átverése."

Akkor semmiképpen ne szavazz Orbánra! A Fidesz, a "civil" szervezeteik és a qrmány költ a legtöbbet kampányra. Teleplakátolják az országot. Ahogy írtad, ez pénzkidobás, és a választók átverése. Ezt Orbánék legalább tíz-százszoros szinten csinálják, mint az ellenzék. Orbánék legalább tíz, ha nem százszor annyi pénzt költenek erre, mint az ellenzék.
rabelais 2022.03.27 18:20:05
@CSOKKI MÁLNA: "A keleti ukrán harccsoport (50-60 ezer ember) bekerítése küszöbön áll. "

Az oroszok 1 hónap alatt csak Khersont tudták elfoglalni. Még Mariupolt sem.

1) Kijevnél többször visszaverték az oroszokat. Foglaltak már vissza településeket, például Irpint.

2) Harkovot nem tudták elfoglalni.

3) Sumyt nem tudták elfoglalni, pedig majdnem körbekerítették.

Ma Sumytól délre visszaverték az oroszokat a határig.

liveuamap.com/en/2022/26-march-ukrainian-armed-forces-have-cleared-trostyanets

4) Mykolaivból visszaverték az oroszokat Khersonig.

liveuamap.com/en/2022/26-march-ukrainian-armed-forces-have-cleared-trostyanets

Hasonlítsd össze ezt a térképet márciu 15-éről:

liveuamap.com/en/time/15.03.2022

a maival:

liveuamap.com/en/time/27.03.2022

mindenfele vissza lettek verve az oroszok, csak Mariupol körbekerítését csinálták meg, de a várost még nem tudták elfoglalni.

kapjál már magadhoz, mongolFidióta, azért vagy Fideszes, mert elmebeteg, pszichopata vagy. genetikai selejtes hulladék.
    A Mandiner cikksorozata – interjú sorozata – legutóbbi része, Sándor Klárával készült. Sok mindenről volt szó, a magam részéről, az alábbi párbeszédet emelném ki. Cikk:                          Gondolom, meghaladottnak tartja Hunfalvy elképzelését, miszerint egy nyelv és egy nép eredete…..
 Az 1950-es évek óta nem volt ilyen rossz helyzetben a brit gazdaság...
rabelais 2022.03.26 20:05:00
@a nagy hohohorgász: ekozbenlondonban.blog.hu/2022/03/25/elszallnak_az_arak_zuhan_az_eletszinvonal?full_commentlist=1#c41308190

a Fideszes képviselők miért nem dolgoznak szakmai elvhivatottságból annyi pénzből, mint a tanárok, te mongolFidióta fasz?! miért csak a saját fizetésüket emelgetik az ingyenélő, lopós faszok?!

az meg megint mutatja, hogy milyen elmebeteg vagy, hogy ezt neked el kell magyarázni. a Fideszes politikusok fizetésével ugyanis nem az a baj, hogy magas, mert jó munkáért, például egy Hadházy Ákos megérdemli. az ingyenélő, lopós Fideszes senkik azok, akik nem. és általánosan: jó, szorgos dolgozó ember megérdemli a magas fizetést. és elhivatottság ide vagy oda, az emberek nagy része már csak olyan, hogy nem dolgozik húgyért-szarért. inkább elmegy más állásba, ha nem becsülik meg. a jó munkatárs. a rossz, az marad húgyért-szarért. te a genetikus selejt ezt persze nem fogod fel, mert te ingyenélő naplopó vagy, te nem dolgozol. az az ember, aki húgyért-szarért dolgozik, az valahol végül is hülye. egy ilyen hülye nem valószínű, hogy jó tanár. ha országosan esetleg van 1-2 kivétel, az nem oldja meg a dolgot.
rabelais 2022.03.26 21:38:04
@a nagy hohohorgász:

Honnan ismerjük meg a mongolFidiótát? Annak ellenére, hogy Orbán már 12 éve minielnök, kétharmada és teljhatalma van, azt mondja, hogy Orbán nem tehet semmiről. A mongolFidióta szerint az ország kormányfője nem tehet semmiről.
Ellenben Gyurcsány mindenért hibás, miközben már több, mint 12 éve nem miniszterelnök.

Ilyen elmebetegek a mongolFidióták.
rabelais 2022.03.26 21:39:52
@a nagy hohohorgász: ekozbenlondonban.blog.hu/2022/03/25/elszallnak_az_arak_zuhan_az_eletszinvonal?full_commentlist=1#c41308412

Honnan ismerjük meg a mongolFidiótát? Annak ellenére, hogy Orbán már 12 éve minielnök, kétharmada és teljhatalma van, azt mondja, hogy Orbán nem tehet semmiről. A mongolFidióta szerint az ország kormányfője nem tehet semmiről.
Ellenben Gyurcsány mindenért hibás, miközben már több, mint 12 éve nem miniszterelnök. Akárhogy is nézzük, egy ici-pici IQ-val világos, hogy bizony Orbán nagyon sok mindenről tehet, és Gyurcsány ma már szinte semmiért nem lehet felelős. 12 év után. Ehhez azért nem kell 90-nél nagyobb IQ, csak a mongolFidiótáknak nincs annyi.

Ilyen elmebetegek a mongolFidióták.
Nagyjából két hét van a választásokig, amit mi sem bizonyít jobban, hogy egyre jobban forrnak az indulatok, és megy a politikai sárdobálás. A külhoni magyarok is szavazhatnak, és ahogy ilyenkor lenni szokott, előjött a „Miért szavazunk?” kérdés is...
rabelais 2022.03.22 08:35:22
@konrada: "az egyik papíron itt él - ide is van be jelentve állandó lakosként - a másik meg nem. "

na ja, de faszfejkém, Orbán "logikája" pont fordítva van. az, aki papíron itt él, annak nehezebb szavaznia, mint annak, akinek a jó édes kurva anyja sem él itt, és kurvára semmi köze az országhoz. felfogod, te elmebeteg mongolfidóta, hogy Orbán egy utolsó, senkiházi, beteg, hazaáruló fasz?!
rabelais 2022.03.22 08:45:12
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: honnan a faszomból tudnád te ezt Bulgáriából, te kis analfabéta köcsög?!

látjátok, ilyen az elmebeteg mongolFidióta. már ott lehet látni, hogy elmebeteg, hogy simán ideszarik olyan dolgokat, amit nyilvánvalóan nem tudhat, mert honnan a faszomból tudná?

a Fideszesek elmebetegek, pszichopaták, ők a magyar társadalom legalja, a selejt, mint ez a kis autista elmebeteg takarítóbácsi a bolgár Tescoban.
rabelais 2022.03.22 08:53:58
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "te honnan tudod,"

én nem tudom. ezért én nem is állítottam semmit.

te nem tudod, de te ideszartad a hülyeséged.

ez a különbség köztünk, te kis pedofil, elmebeteg genetikai selejt!
Thomas Cranmer az anglikán egyház és Anglia történelmében is fontos szerepet játszik, hiszen ő lett az első protestáns canterbury érsek, s ő eskette össze VIII. Henrik angol királyt és Boleyn Annát. A főpap 1489. július 2-án született Aslactonban, majd Cambridge-ben tanult teológiát, s később,…..
Szinte már direkt kerülöm a kibontakozó tanásztrájk kapcsán előugró posztokat a Facebook hírfolyamban, hogy megóvjam magam attól az általános gyűlölettől, ami az egyszerű és kevésbé egyszerű emberekből, melósból, értelmiségiből (és álértelmiségiből) árad ilyenkor...
rabelais 2022.03.18 14:33:06
@ulpius66: nem fogod fel, te hülyegyerek, hogy a tanárok pont mennek el valahová. és omlik össze az oktatás. csak a tanárok nem olyan köcsög faszok, mint Orbán, ők szólnak előtte, hogy le fognak lépni.

na most jó lesz a mongolFidiótáknak attól, hogy a tanárok lelépnek, és egyre szarabb az oktatás, hovatovább már el fog lehetetlenedni? nem jó. igaz, te ezt nem fogod fel, mert te nem tudod felfogni, milyen a rossz oktatás, mert totál elmebeteg vagy.

de igazából ez nektek nem jó, mégis erre szavaztok, mert elmebeteg idióták vagytok.
rabelais 2022.03.18 15:24:23
@ulpius66: "ők mind 5-600 ezer bruttóért dolgoznak...) "

itt egy bértábla, 2022-es

officina.hu/belfoeld/239-pedagogus-bertabla

a legmagasabb összeg 416150.

szopás szerint hazudsz, mongolFidióta, elmebete, pszichopata vagy, genetikai selejt, akár az összes Fideszes.
rabelais 2022.03.18 16:46:58
@Kisgé: miért pont a tanárok azok, akiknél követeled a mérőszámokat? szerintem a tanárok teljesítményét messze jobban mérik, és ellenőrzik, mint sok más állás teljesítményét. a Fideszes politikus például be se megy dolgozni, vagy ha bemegy, legfeljebb parancsra nyomogat gombot.

a tanároknál egy bizonyos teljesítmény már azáltal garantált, ha megtartják az órát. egy csomó foglalkozás van, ahol mást nem is várnak el az illetőtől, mint, hogy vigyázzon gyerekekre vagy kutyákra. fejlődést nem várnak el.

a tanárok további oktatási teljesítményének is vannak mérőszámai . PISA-teszt, hány tanulót vettek fel felsőoktatásba, és hasonlók,

ismétlem, egész biztosan jobban vannak kontrollálva és mérve, mint nagyon sok más szakma, ahol az olyan naplopók vannak, mint te, a mongolFidióták, a Fideszes politikusok, és az ország további genetikai selejtje.
Archiregnum Ukrán-Orosz egyveleg 2022.03.15 22:38:55
Megtörtént, amire kevesen számítottak(, én sem): Oroszország konvencionális háborút indított Ukrajna ellen. Nincs több móka földből kinövő zsoldosokkal, kis zöld emberekkel, mondvacsinált szakadár népköztársaságokkal:  "különleges katonai műveletek" címszóval megindult a teljes(, mínusz atom és…..
rabelais 2022.03.17 18:53:20
@gigabursch: nyuszika, te bizony a szíriusziufónácizsidógyíkemberek szinten vagy elmebeteg.

az egyik az, hogy a Monsato szerinted elintézte, hogy Putyin megtámadja Ukrajnát. ez bizony egy ilyen szinten elmebeteg hülyeség. mert hogy a faszomban intézte volna el, meg minek intézte volna el? miért jó az a Monsatonak, hogy orosz kézen vannak területek, amelyek ukránok voltak? nem tök mindegy ez a Monsatonak?

az teljesen nem jutott el a gumiszobáéd falain belülre, hogy Putyin, Oroszország totális gazdasági csődben van. az euro 150 rubel, a moszkaóvai tőzsde bezárt, a gazprom részvény 9 euróról 2,5 euróra zuhant. tudod micsoda dollárezermilliárdokról van itt szó? és Putyinnak a háború minden napja 20 milliárd dollárba kerül. szóval az biztos, hogy Putyin nem szór ki húszmilliárd dollárt az ablakon, hogy még ezer ukrán elhagyja az országot.

és mondom, tönkretette az Oroszországot. ha Oroszország holnap egy nap alatt megnyerné a háborút, akkor is olyan kurvára tönkre baszta magát, mint mondjuk a Holodomor óta soha.

az Ukrán hírek meg a történelem legjobban igazolt háborús hírei, mivel közemberek mobiltelefonnal veszik fel Putyin összes háborús gaztettét több oldalról. a dolog GPS geo-tagingelve van, a helyszínek több független műhold-térképes oldal segítségével keresztbe ellenőrizhetőek.

Itt van például ez a hír a telextől, egy drónos felvétellel, amelyben azt mutatják, hogy valami főúton nagyon sok tank közeledik, aztán eléggé szétbombázzák őket.
telex.hu/.../brovari-legyozott-orosz-tankezred...
Vajon igaz-e ez a hír? A felvétel a Belingcat twitter oldalán van, ez az oldal azzal foglalkozik, hogy azonosítja a felvételek helyét. Megadják ehhez is.
50.587111, 30.837889
Én a 9. másodpercnél állítottam meg a videót, és megkerestem a pontos helyét a google mapsen. Minden egyezik, a fasorok, a tócsák az út mellett, az ipari épület, a kereszteződés. Sőt, ha bele nagyítasz, még a közlekedési táblák is látszanak.
https://www.google.de/.../@50.5937839,30.../data=!3m1!1e3

De Putyin agyatlan faszszopói ezt se fogják fel.
A gazdasági összefonódások átláthatóvá tétele érdekében újságírók és átláthatóságért küzdő szervezetek közösen követelik a cégjegyzékek és a tényleges tulajdonosi adatbázisok valódi nyilvánosságát. A nyilvánosság különösen fontos lenne az Oroszországgal szembeni gazdasági szankciók végrehajtásához…..
rabelais 2022.03.17 12:31:28
@Minden ballib bérretteg: Én nem hallottam arról, hogy a Norvég Alap valaha is tiltakozott volna, hogy ellopják a pénzét. Már kivétel, hogy Orbánék megpróbálták, de ezt nem engedték.

Ha pedig nem tiltakoztak, akkor nem lopták el a pénzüket. Te hiába ugrálsz, hogy azt álmodtad, hogy ellopták a nagymama nyugdíját, ha a nagymama azt mondja, hogy megvan.

Akkor te csak egy elmebeteg, mongolFidióta fasz vagy.
rabelais 2022.03.17 12:43:33
@Minden ballib bérretteg: "Magyarul ez ugyanolyan EU-s forrás, mint az összes többi, ami a közösből jár az országnak,"

Ehhez képest tényleg kurva nagy disznóság, hogy Orbán úgy döntött, hogy ha nem lophatja el, akkor inkább ne járjon az országnak se, és lemondta!

Elmész a jó édes kurva anyádba, te mongolFidióta, köcsög, szemét féreg!
rabelais 2022.03.17 12:55:06
@Minden ballib bérretteg: én is kávéztam a Bélával, aki azt mondta, hogy Orbánék szétlopják az országot. de erre mégiscsak több bizonyíték van ennél.

1) Voldemort börtönben ült
2) Simonka bíróság előtt
3) Völner bíróság előtt
4) Az OLAF jelentés kimondja, hogy Tiborczék loptak, és büntetést fizettünk. mi, az adófizetők fizettük meg Tiborcz lopását

az a szimpla tény, hogy a leggazdagabb magyar az idióta gázszerelő, és nem a budapest NGO-k valamelyik munkatársa. aki sehol nincs ahhoz, hogy ilyen listára egyáltalán felkerüljön.

elmebeteg vagy, pszichopata vagy, ezért vagy mongolFidióta. akárcsak a többi.
Manapság a print és a sugárzott televízió adások tömegfogyasztásának erőteljes gyengülése közben egyre inkább az internetről is tájékozódunk. Nagyszüleink korában sokan gondolhatták, igaz hiszen bemondta a rádió és megírta az újság. Szüleink korában sokan gondolhatták, igaz hiszen láttuk a TV-ben. A…..
Kezdjük azzal, hogy ez a háború nem 2022 február 24-én kezdődött. A két ország közötti konfliktus ennél sokkal régebbre nyúlik vissza és abban, hogy ki tehet róla, hogy idáig fajult a helyzet nehéz egyértelmű és objektív módon állást foglalni. Hogy ebben mennyire játszik szerepet Ukrajna…..
rabelais 2022.03.17 08:51:44
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: @Hunyadi zokogna... ha látná......ezt:

"Arra próbáltam rávilágítani, hogy a bunkót basztatni nem szabad, mert üt. Véreset. Nem kímél semmit."

1) Örülök, hogy elismered, hogy Putyin bunkó. Azaz ő a fő felelőse a háborúnak. Elvégre ő üzent hadat, és senki nem állt mögötte pisztollyal, saját, szabad akaratából üzent hadat, mert egy geci idióta fasz.

2) A második világháborúban megpróbálták azt a politikát, amit javasolsz, hogy hagyjuk békén a geci, agresszor, pszichopata faszt. Kiderült, hogy úgy is üt, de még nagyobbat is, mert vérszemet kap.

Hunyadi zokogna, ha látna téged, mert neki sem az volt a politikája, hogy hagyjuk békén a törököt, hátha nem támad, hanem éppen ellenkezőleg, Várnáig és a Balkánig ment a török előbe. Pont a provokáció, a megelőző csapás volt a filozófiája. Úgyhogy megint szembe fostad magad, te kis náci, mongolFidióta, Putyin-faszszopó!

Azért vagy Putyin-faszszopó, mert műveletlen, sötét idióta vagy. Akárcsak a többi Putyin-faszszopó. Ti vagytok a társadalom selejtjei, a genetikai hulladék.
rabelais 2022.03.17 09:03:25
@CSOKKI MÁLNA: Putyin szellemi elődei sok millió embert irtottak ki Ukrajnában a Holodomor során.

Orbán szellemi elődei 400ezer zsidót deportáltak.

Nektek a zsidók mindig csak akkor fontosak, ha az ellenfeleitek képébe vághatjátok őket. különben a Dunába lövetitek őket, ti kis náci férgek!
rabelais 2022.03.17 09:20:14
@ez a nevem senki: úgy néz ki, hogy az oroszok a határ után pár méterrel megálltak, és szétlövik az ukrán lakásokat, azukrán hadsereg meg az oroszokat. Putyin eddig nagyjából az atombunkerét foglalta el az Altájon(-ban). Putyin egy kurva idióta, geci kis loser fasz. Akárcsak te.
Évek óta járunk nyaranta túrázni a hegyekbe Ausztriába. Ez amolyan digitális detox nekünk, ami kitisztítja az agyunkat a melótól. Tavaly - 2020-ben a covid miatt kimaradt és nagyon megéreztük a hiányát, annak ellenére, hogy itthon is rengeteget túrázunk. Egyszerűen kell a hosszabb idejű teljes…..
rabelais 2021.08.26 13:47:33
@gigabursch: Izrealben 2 Pfizerrel az emberek 63%-a van beoltva. T0bb milli'ember tehät nincs. Van napi <1000 eset. Aki ebbül tanulsägot akar levonni, az egy elmebeteg.
rabelais 2021.08.26 13:48:41
@gigabursch: Izrealben 2 Pfizerrel az emberek 63%-a van beoltva. Több millió ember tehát nincs. Van napi <1000 eset. Aki ebből tanulságot akar levonni, az egy elmebeteg.

A Sinopharm hatástalanságát viszont konkrét mérések bizonyítják.
rabelais 2021.08.26 13:51:17
@gigabursch: Bahrein, a Maldiv-szigetek és Seychelle szigetek Sinopharmmal vannak erősen átoltva. Júniusban ott némileg nagyobb járvány volt.
Jürgen Stackmann 5 évig volt a Volkswagen kereskedelmi igazgatója. Sokak sajnálatára nemrég elhagyta a céget, mostanában leginkább előadásokat tart a jövő trendjeiről és az autóipar átalakulásáról.A Next Mobility-nek adott interjújában többek között visszaemlékezik a dízelbotrány utáni időszakra, és…..
rabelais 2021.08.24 13:25:42
@Semper Fidelis: hát, bizony technikailag képzettebb vagyok a témában a riportalanynál. a riportalany csak egy saleses, az általában egy idióta.
Bár sokáig úgy hihettük, a semmiből tűnt fel a HIV, nemrég sikerült nagyon is jól beazonosítani azt a forrást, ahol minden elkezdődött. Történetünk azért érdekes, mert közel száz évet utazunk vissza az időben, de az AIDS-t csak 1981-ben kezdték külön betegségként kezelni, holott már 1959-ben is…..
rabelais 2021.08.20 23:02:17
mi a faszom az új ebben a cikkben? mi az, hogy megtalálták? már 2014-ben tudták, hogy Kinshasából indult.

www.bbc.com/news/health-29442642

ehhez képest a postod kevesebb infót tartalmaz. minek blogolni, ha még rendesen utánanézni sem tudsz a dolgoknak?!
Az Elon Musk által 2002-ben alapított SpaceX több űrhajózási mérföldkővel írta be nevét a történelemkönyvek lapjaira, és vált világhírűvé. A Falcon rakétákat, a Dragon űrhajót és a Starship rakétarendszert jegyző cég a kezdetektől az űrhajózás költségeinek leszorításán, a Mars gyarmatosításának és…..
Az orosz állami hírügynökség a TASS, egy rendkívüli cikket tett közzé, amiben megvádolják a NASA űrhajósát Serena Auñón-Chancellort, miszerint érzelmi összeomlást szenvedett el a Nemzetközi Űrállomáson való tartózkodása során, ami hatása alatt megrongálta az orosz Szojúz űrhajót, hogy mielőbb…..
rabelais 2021.08.17 07:54:57
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: a te elmegyógyintézetedben nem szállta meg Oroszország a Krímet, és a lyukat a NASA űrhajós nő fúrta. de csak a te elmegyógyintézetedben, amelyben Putyin a fő ápolt, és Napoleonnak képzeli magát. ennyikeh.
A világ elhűlve nézi, hogy milyen gyorsan omlik össze az USA által összetákolt bábállam Afganisztánban. Hiába a kétszeres létszámfölény, a légierő, a fejlett nyugati fegyverek, a kormányerők folyamatosan meghátrálnak a tálibokkal szemben, a katonák dezertálnak, rosszabb esetben átállnak az…..
rabelais 2021.08.16 23:49:35
Alig néhány héttel a világraszóló nándorfehérvári győzelem után, 1456 augusztus 11-én hunyt el az egyik leghíresebb magyar hadvezér, a törökverő Hunyadi János. Az első magyar kormányzó (aki V. László magyar király kiskorúsága alatt, 1446-53 között irányította az országot) származása körül számtalan…..
rabelais 2021.08.08 22:40:07
@DJP: azért írtam, hogy hülye index.