Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avopagusa

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
avopagusa 2016.06.28 20:26:48
@ben2: "Ha az MSZP-sek eljutottak odáig, hogy jobb híján Horn Gyula szerecsenmosdatásával építenek köré kultuszt az jó jel. Ez is jelzi, hogy közel-távol egyetlen vállalható figurát sem képesek felmutatni"
Nem teljesen hülyék azért ők sem. Ismerősömmel rengeteget vitatkoztam és neki meggyőződése, mivel szerinte azt tapasztalta, hogy a Bokros csomag után valahogy megindultak a dolgok, sok kuncsaftja lett (ótószerelő a lelkem), szóval akkor jó volt. Szerintem sokan nosztalgiával, "csak a szépre emlékezem" által megcsalatva emlékeznek arra a korszakra, hiszen akkor még ment a Szomszédok, milyen jó is volt az. Szóval, ha ezek olyanok - gondolhatják esetleg -, akkor talán el tudják újra hozni azt, ami akkor volt.
A Golden Master elkészült, és már elsején landolt a fejlesztőknél. Július van, az apple erre a hónapra ígérte a kész operációs rendszert, már csak az a kérdés, mennyit kell pontosan várnunk. Meg hogy a GM-mel lesz-e még valami gubanc.A 9to5Mac forrásai július 14-i piacra…..
avopagusa 2011.07.04 11:38:07
@kartonbagoly: "szerintetek a sok fejlesztö- és tesztelö mérnök mit csinál már vagy fél éve? Le van az már rendesen tesztelve. "
Nincs az a QA, ami tökéletesen le tudna tesztelni egy ilyen összetett rendszert. Még egy OSX-nél jóval kevesebb funkcionalitással bíró célrendszer esetében is nagy a hibalehetőség.
Appleblog Heti Apple-csaj: Sofía! 2011.07.01 16:30:00
A 38 éves, tehát abszolút MILF-kompatibilis kolumbiai Sofía Vergara a tökéletes nő: csodás a neve, kicsit kemény az arca, dúsak a keblei, ráadásul szinte mindenben kipróbálta magát: volt ő már odahaza színész, komikus, műsorvezető, ráadásul szinkronszínészettel is…..
avopagusa 2011.07.01 18:51:25
@Kohi: ezzel én is szívtam beta2 feltétele után (előtte jól működött) iPad-ről, iPhone-ra nem ment el, sending error. Az segített, hogy letöröltem iPad-en a kontaktot és újra felvettem.
Walt Mossberg nem szakad le az iOS-es Flash témáról, noha Shantanu Narayen, az Adobe vezére is megmondta, az üggyel már csak a média foglalkozik, ők nem. Befejezték a tárgyalásokat az Apple-lel. Narayen kijelentette, hogy az Apple viselkedése, a mobil böngészőjükből való kizárás…..
avopagusa 2011.06.03 16:46:22
@Dervenkál Egon: ha nincs flash telepítve a gépedre, akkor nyavajog, mert a login screenen van egy flash banner reklámmal. Ez az Internet Bankingre vonatkozik, de van MobiBanking is, az nem kér flasht, ha jól láttam.
Olvashatunk pár érdekességet Philip Elmer-DeWitt picit egyoldalúra sikerült posztjában, az Android Market és az AppStore összehasonlítása van újra napirenden. Főleg azért, mert a Distimo piackutató állítása szerint a Google online üzlete méretben megelőzi az AppStore-t, akár…..
avopagusa 2011.05.31 12:24:52
@Nakhchivan: köszi, letöltésszámok alapján tényleg nem.
avopagusa 2011.05.31 12:35:06
@jtrencsenyi: köszönöm. Hogy fizetős lesz-e vagy reklám alapú az függő kérdés, ezért tapogatódzom, hogy melyiket érdemes választani, de ugye ezek elég kényes kérdések.
avopagusa 2011.06.02 22:21:37
@jtrencsenyi: ezt ugyan nem nekem írtad, de lenne jópár kérdésem, ami talán nem ide tartozik (fejlesztői tapasztalatok, engine kiválaszás, kiadási (App Store, Market) dolgok). Felvehetném veled privát a kapcsolatot ? Ha igen, hogy ? Dobok egy mailt a enquiries@casualgamestore.com-ra ?
Azt nem tudjuk, hogy van-e Isten, de nők vannak... és közülük néhányan a Victoria's Secretben vásárolnak - így szólt Woody Allen teológiai fejtegetése a fiának. És vannak, akik még azoknál is menőbbek, akik ezeket a fehérneműket viselik, ezek pedig a Victoria's…..
avopagusa 2011.05.23 20:01:58
@jobbcsapott: az enyémnek meg szebb is és Ő is Victoria's Secret cuccokat hord.
Android Androidos JENGA 2011.05.22 14:02:00
Tekintve, hogy nálunk az általános iskolában, napköziben töltött szabad foglalkozások nagy részét a kvarcjátékozás uralta, és a focit meg az egyéb szokásos dolgokat leszámítva volt egy időszak, amikor ezt az első helyet csak a JENGA veszélyeztette, igazán örvendetes, hogy…..
Megérkezett a Mac OS X Lion Preview második update-je (11A444d) tesztelésre. A számos hihetetlen és korszakalkotó ficsörről most nem emlékeznék meg, csak pár képet mutatnék, mit tud az operációs rendszer _alapból_, külső fájlok telepítése nélkül:Bezony, most már biztos, hogy…..
avopagusa 2011.04.30 12:24:05
@bali-axe: Köszi, ez nagyon hasznos tipp volt !
Van két jó és egy rossz hírem. A jó hírrel kezdem, mert ez az egyszerűbb. Megjelent az Angry Birds Rio. Ez jó hír. Az alkalmazás Androidon még 12 órán keresztül ingyenes. Ez is jó hír. A játék csak az Amazon Appstore-ból letölthető. Ez a rossz hír. Mi ugyanis nem vagyunk a…..
Négy év és másfél hónap telt el, szóval semmilyen szempontból nem aktuális pont a mai napon a téma. De nem hagy nyugodni a lelkiismeret, úgyhogy most meggyónom az Internetnek: annak idején a kettős állampolgárság ellen szavaztam. Ma már bánom, sőt szégyellem. Szóval, ha most…..
Blogcsúcs, ahol a díszvendégek nem is bloggerek. A magyarságról, annak megéléséről történő elmélkedés, ahol a főasztal szendvicsében két történész szikkadt félzsemléje között egy pszichiáter a párizsi. Ez ma a "konzervatív" gondolat. Érdekes. Ha Horthy Szegeden…..
avopagusa 2009.01.24 21:27:35
@Király Rák: Olvastam a Konzervatóriumot, Bombagyárat, Görit, mindent.- Shenpen eredeti írását is. Nekem nagyon tetszett és libabőrös lettem tőle.
Teljesen megértem amin átment, holott jómagam IGEN-el zavaztam, pont azon okok miatt, amit leírt.
Nekem ez a görény, amit mostanábam elkövet az nem kóser. Nem tetszik az az álszent törleszkedés amit a PC oldal felé megtesz (Te hirdesdt az igét, én veled vagyok - holott elötte...).
...
Nah mind1. Faxom tele van ezzel az országgal. Ezen rágódunk, holott lenne munka elég....
...
Ez ilyen cucli, amin lehet rágódni, de mi lesz a jövőnkkel ?!
...basszátok meg mind, akik tépitek itt a szátokat.
Lassan tényleg tűrhetetlen az, amit az Országgyűlés kormánypárti többsége művel. Minden felmérés azt mutatja, hogy a választásokkor még meglevő társadalmi támogatottságuk gyakorlatilag semmivé lett, a választópolgárok túlnyomó része valami egészen mást akar, nem ezt.…..
Pilu Szervezőerő 2007.12.16 17:52:00
 Egy közösség motorja lehet a szeretet, és lehet a félelem. A félelem mellett rögtön meg kell említeni a gyűlöletet is, mert az ugye, szintén lehet alapja csoportoknak. A gyűlölet - úgy tűnik - nem más, mint a félelem kivetítése. Ha gyűlölsz valakit, félsz. Félsz…..
Nem jött be egyelőre a rendőrségnek az a remek ötlete, hogy Toroczkai Lászlón hajtják be a tévészékház ostromának mintegy tízmilliós kárát. Az egyelőre nem jogerős, elsőfokú ítéletben a Fővárosi Bíróság kimondta, hogy a károkozókat kellene perelni... Toroczkai azért…..