Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Negyvenértelmiségi (törölt)

0 bejegyzést írt és 1815 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Tegnap éjjel az angolok bombákat dobtak Berlinre. Hát legyen így! Ezt a játékot játszhatják ketten is! És ha a brit légierő két-, vagy három, vagy négyezer kilogramm bombát dob le, akkor mi egyetlen éjszakán százötven-, száznyolcvan-, kétszázharminc-, háromszázötven-,…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.28 19:00:04
@röhögő:

Én nem törtem be sehová, szemben a védenceiddel.

Éppen ezért nem nekem van szükségem tolerancia-tréningre, hanem az Anonymous "demokrata" betörőinek.
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.28 19:09:40
@röhögő:

Ha ez ennyire zavar, javasolnék neked is egy tolerancia-tréninget.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!  Szinte hetente olvasom a hozzászólók történeteit bejegyzéseit, és hozzáadva saját megélt tapasztalataimat a következő kis gondolatsor összeállítására adtam fejemet, mert amit eddig munkahelyekkel kapcsolatban eddig tapasztaltam, sok esetben…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.26 19:12:14
@spenci:

És? A cég dolga. Ha rosszul szelektál, rosszul megy majd a cégnek. Nem rinyálni kéne, hanem megtanulni németül, például. Akármiért is elvárhatja a cég a német nyelvtudást, lehet, hogy egy német ügyfél zokon venné, ha néz rá a német cég portása bociszemekkel, amikor odaköszön neki, és ezen ugrana a biznisz. A cég kockázata, a saját faszukkal verik a csalánt, nem máséval.
Publius Majd az Anonymous megmondja 2013.04.26 14:32:16
(kép forrása) Jeszenszky Sándor ex-jobbikos tisztségviselő, jelenleg a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke az Élet Menetével párhuzamosan akart "Adj gázt!" címmel motorosfelvonulást tartani. A felháborodást és a - több jogvédő által is kifogásolt - betiltást követően…..
Megmagyarázhatatlan dolog történt pénteken. A Hírtévé óránként leadott egy kis nyilatkozatot a Profit című műsorába készített hosszabb riportból, s e szakembertől (Dohánykereskedők Egyesülete) származó információ szerint a trafikpályázat koncessziónyertesei sorra…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.27 18:11:27
@DezInf:

Hol mosdattam bárkit is, "elvtárs"?
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.27 18:17:48
@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.:

Majd ha kárenyhíti a fajtád a bolsi terror összes áldozatát a kommüntől napjainkig, és még utána is vezekel ugyanennyit, majd bocsánatot kér, akkor lehet szó a felhánytorgatás megszüntetéséről.
Rogán Antal egy picit kényelmetlenül érzi magát, mert valaki forintosított pár dolgot a háza táján. Másra nem tudok gondolni, ugyanis függetlenül attól, hogy igaz-e az utazással kapcsolatos információ vagy sem, perelni talán nem kéne. Na de miért ilyen ideges Rogán Antal?…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.27 16:40:43
@pakandi:

Nem vagyok híve semmilyen erőszaknak, de a zsidó hozzáállás szerintem sem való ide (sem). Egyszerre alattomos, mint a méreg, és pökhendien arrogáns, kinyílik a bicska a zsebemben, amikor nekiállnak pampogni valamin, ami nem ritkán fordul elő. Amikor még gettóban laktak (önként!), nem volt velük ennyi gond, ők nem keresték más társaságát, és más sem kereste az övéket. Kb. mint most a kínai negyedek lakói.
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.27 18:10:40
@pakandi:

Jól írod. Ez a zsidó lényeg, amit látunk. Aki zsidó, de nem ilyen, az nem zsidó, hanem pl. Bobby Fischer. Volt zsidó. Kevés az a zsidó, akiből rendes ember lesz; ehhez szükséges feltétel hátrahagyni a talmudi gondolkodást, vagyis a zsidó vallást, világképet, törzsiséget. Mint a cigány, aki kivakarja magát a putriból. De a fizikai putriból könnyebb kivakarózni, mint a szellemi gettóból.
sorok között Baloldali bűnözők 2013.04.26 05:35:00
A közbeszédben gyakran aggatják a politikai pártokra, illetve a mindenkori kormányra a maffia kifejezést. Portik és Laborc közös levesezéseinek napokban nyilvánosságra hozott jegyzőkönyve megvilágította, hogy túlzásról szó sincs. Az esetet Kocsis Máté példátlannak nevezte,…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.27 00:10:34
@Mr. Waszabi:

No azért az nem így megy, hogy írsz valami valótlant, aztán angolosan távozol, majd az ajtóból még visszaszólsz, hogy ne mondjon senki semmit.

A Böszman és úgy általában a kormányod vagy tucatnyi békés tüntetést oszlattatott fel az álrendőreivel, az egyik legismertebb az, ami végül a Bukta kontra Magyarország perhez vezetett, ahol kimondta a bíróság, hogy békés tüntetések esetében a karhatalmomnak körülbelül kuss a neve, az egyetlen dolguk a résztvevők és alkotmányos jogaik VÉDELME.

De ez sem érdekelte őket, ezután is futószalagon próbálták megakadályozni, szétverni a tüntetéseket.

A szemkilövetések abból következtek, hogy nem tudják elviselni a kritikát (mint ahogy te sem tudod). Soha nem is tudták, a kommün idején sem, Rosenfeld uralkodása idején sem, Kádár idejében sem, az elmúltnyolcévben sem.

Szemkilövetők, szemkilövők cinkosa vagy, bűnözőket mentegetsz.
Nem csak a Google-re jár a rúd mostanában uniós berkekben. Brüsszel az internetes óriás elleni vizsgálódás közepette sem feledkezett meg más piaci szereplőkről. Az Európai Bizottság hétfőn jelentette be, hogy hivatalosan is árkartell létrehozásával vádol több chip-gyártót…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.26 23:45:49
@vasgyuszi:

De hiszen nem ellenem indított eljárást a Bizottság, hanem a Philips ellen. Ha pedig a Bizottság eljárást indít, annak nyomatéka van. Egy európai cégnél ilyenkor már repülne a menedzsment a vezető takarítónőig bezárólag.
A közösségi média alapjai a híres fizikushoz, Isaac Newtonhoz  köthetők? A felvilágosodás magával hozta volna azt az úttörő felvetést, amely megalapozta a mai közösségi, szociális csatornákat és stratégiákat? A XXI. századnak fejet kell hajtania az elmúlt 300 év előtt.…..
Kitakarták a negyvenes divatrapper fonnyadt mellkasát a Hajdú-haciendát bemutató Hal a tortán-epizódban, mivel a Tv2 betojt attól, hogy a Fidesz-rezsim vasökle lecsap rájuk a főműsoridőben mutogatott vörös csillagért és sarló-kalapácsért. A Bors szerint Ganxsta Zolee teljesen ki…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.26 12:38:51
A címben említett összeget Charles63-nak kellett volna kifizetnie, hogy megszabaduljon üdülési jogaitól. Sikerült találnia egy olyan helyet, ahol 10% a jutalék, és csak a felét kérték előre: Történetemet azért osztom meg a közzel, hogy akik hasonló ügyben keresnek megoldást,…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.26 01:43:02
@bikmakk:

Persze, hogy nem járt rosszul, hiszen megkapta a lakás árának a harmadát.

Az ilyen Hildeket, Aranykorokat, egyéb zsidó tulajdonú, öltönyben "öregező" cégeket nem lehetne az Adj gázt! egyesületnek átadni?
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.26 02:45:07
@Megdobbent:

Ha kivonjuk a négybetűs szavakat a hozzászólásodból, marad néhány helyesírási hiba, meg némi pászka a szád szélén.
Nem egyszer temetkezhettünk már az elmúlt közel negyed évszázad alatt a tenyerünkkel az arcunkba, hogy itt van a magyar demokrácia legsötétebb epizódja, de a most nyilvánosságra hozott Portik-Laborc jegyzőkönyvek – ha minden úgy történt, ahogy le vagyon írva – igazi…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.24 15:41:33
@tarackos:

Milyen kedvezményre gondolsz?
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.25 01:11:25
@tarackos:

A családi adókedvezmény nem Kádár népének segílye, hanem dolgozó, családos polgárok megbecsülése.

Az ingyenes tankönyvtámogatás alatt nem tudom, mit értesz, de ez is inkább a jövőbe való befektetésnek hangzik.
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.26 02:33:46
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
A nyilvánosságra hozott, elvileg teljes terjedelmű Portik-Laborcz/alvilág-nemzetbiztonság találkozó úgynevezett jegyzőkönyvét olvasgatva az emberben több kétely és számtalan kérdés felmerülhet. Egyértelmű, hogy egy élőbeszédben folytatott, a beszélők számára ismert…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.25 14:41:46
@SemBoga:

Látlelet? És mit tett a Gyurcsányi-Bajnai-kormány a bolsibűnözés ellen? Semmit. Most azért 3 elég nagy hal rács mögé került, Tasnádi, Portik, Vizoviczky.

Azt érthetőnek tartom, ha a bolsibűnözőt más bolsibűnözőkről faggatják. Az nem egészen ugyanaz, mint ügyeket kreálni addig tisztességesnek ismert emberekről bolsi konspiráció segítségével.
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.25 19:04:26
Rengetegszer a gyerek lelkére kötöttük, hogy kérjen meg egy nővért, vagy egy betegtársat, hogy ilyen alkalmakkor figyeljen oda, vagy vigyázzon a telefonra, de elfelejtette. Tisztelt Praxis!Egy barátom hívta fel a figyelmemet önökre, miután elmeséltem neki, hogy jártunk fiam…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.25 18:26:26
@Peterpapo:

A felderítési arány egy dolog, az meg egy másik, hogy mivel tartozol magadnak és a társadalomnak. Ha te nem veszed komolyan, hogy elloptak tőled valamit, miért érdekelne bárki mást?
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.25 18:32:01
@Peterpapo:

Olvastam, felháborító történet. De olyat is olvastam már, hogy valaki kiment az utcára, és elütötte az autó.

De ha már kórházak, csillió panaszt hallottam már róluk, de a tapasztalataim elsőrangúak, bármilyen ügyben bárkivel dolgom volt kórházban, emberileg is és szakmailag is csak felsőfokban tudok róla beszélni.

A rendőrséggel már messze nincsenek ilyen jó tapasztalataim, de attól még a feljelentést érdemes és illendő dolog megtenni ilyen esetekben. Vagy ha már ezt elmulasztja valaki, mondván, úgysem lesz meg a tetves, akkor legalább ne irkáljon leveleket zugblogokra.

A lány nem követett el hibát, de talán még érpatakibb módon kell eljárni. Ha szopatják a személyes adatok (nem)védelmével, akkor ott helyben feljelentést kell tenni, és ha lesöprik az asztalról, a lesöprőt is fel kell jelenteni. Ha ennek megfelelő a fellépésed, akkor nem fognak szopatni, udvariasan, korrektül fognak eljárni, ez a tapasztalatom.

Sima játékelmélet: először együttműködő vagy, de ha nem működnek veled együtt, akkor te sem, hanem ragaszkodsz a jogaidhoz az utolsó betűig.
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.25 18:56:13
@Peterpapo:

Persze, hogy nem vagyunk egyformák, éppen azért javasoltam a levélírónak, hogy ne legyen mulya, menjen azonnal feljelentést tenni, ha másért nem, hát a további bonyodalmak megelőzéséért, például hogy gyilkosok használják eldobós telefonnak a fia telefonját.

Hiszem, hogy minden helyzetben van egy legjobb megoldás, és mindig ezt kell választani. Aztán ha a többiek nem "nőnek fel", az legyen annak a napnak a gondja, de ha eleve a hülyeséggel kalkulál az ember, és ezért lép ő maga is nagy ravaszul hülyeséget, annak sosincs jó vége.

Itt az a legjobb megoldás, ha megteszi a feljelentést, nem pedig a "tudod mit, medve".
Mi a legidegesítőbb a Youtube-ban? Azt kell, hogy mondjuk: a reklámok, of course. Amikor 5 másodpercet végig kell várnod, hogy megszakíthasd azt a tolakodó kisfilmet, ami bepofátlankodik az orrod elé, miközben te egy klipet, filmet, mesét, stb. szeretnél nézni... Hosszúnak tűnő 5…..
Rendőr ismerőseim gyakran mesélik, hogy a betörők előzetesen feltérképezik azokat a  családi- házakat ill. azok környezetét, ahova később betörnek. Tippadókat is bevonnak esetenként, de ők személyesen is megfordulnak a célpontul kinézett családi ház környékén. Adatokat…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.25 13:23:04
@Mohamed:

Rendelsz egy eredeti olasz recept szerint készült pizzát a sarki falatozóból, amíg lezabálsz, addig végiggörgeted a képeket Rómáról, beteszel mellé egy Verdi-kazettát, felcsavarod a fűtést is, és tisztára olyan, mintha Rómában sétálgatnál.
A nap kérdése: mi a cikibb? A magunkra aggatott divatos kiegészítőket észlelő, azt szóvá tevők perrel fenyegetése, vagy a szabad szemmel többnyire láthatatlan luxus megmagyarázása? Rogán Antal ezek szerint kizárólag magának akar tetszeni, mikor metroszexuális turistának…..
Mandiner blog Egy párt elegendő! 2013.04.23 13:31:00
„Ahol demokrácia van, meg jólét, ott egy párt is bőven elegendő, a pártosodás – miként 1989-ben is – a bomlás biztos jele” – írja Ugró Miklós a Magyar Nemzetben. 2013 áprilisában. Csak bólogatni tudok! Dolgozó népünk épp eleget hallott a különböző…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.23 17:09:01
@mavo:

Valószínűleg egyetlen ember értette félre ezt a cikket az országban, méghozzá ez a Dávid, aki azóta sem jelentkezett.
Férfi blog Politikai óvoda 2013.04.22 19:22:20
Vajon miért halogatja az egyezkedést Bajnai Mesterházyval? Én is halogatnám Bajnai helyében. Az ok nagyon egyszerű. Bajnai kezdeményezett egy politikai együttműködést, összefogást az ellenzéki pártok, csoportosulások között. Nem alapított pártot ehhez az elején, csupán egy…..
A.J. Clemente napja egészen jól indult, felvette a legjobb öltönyét, kisuvickolta az ünneplő cipőt, belőtte a sérót és bement munkahelyére, a North-Dakota állambeli Bismarck egyik tévéállomásának stúdiójába. A.J, akit ekkor még a kutya sem ismert szűk családján és a…..
Ismét a közösségi média reagált a leggyorsabban, ezúttal a kedd éjjel fél 1 körüli földrengésre. Például az Index újdonsült Facebook-oldalán számtalan komment érkezett szinte a rengés után azonnal. A hagyományos oldalak közül a leggyorsabb az Időkép volt, aztán magához…..
Tegnap nem túl barátságos véleményt formáltam meg a Pax Hungarica elnevezésű formációval szemben, miután az atv.hu beszámolója szerint megfenyegettek egy pécsi újságírót azzal, hogy „tisztelettel beszéljen a Führerről, mert különben összetalálkozik a bakancsosokkal”. Ez…..
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.21 21:07:26
@ius murmurandi8:

A Jobbik politikája kb. az, amit Szálasi megírt, itt-ott korszerűsítették, máshol kihúztak belőle valami hülyeséget, de az alapok ugyanazok. Ha szavaznak rá a választók, megvalósul, ha nem, akkor megmarad párszáz ember hobbijának.
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.21 22:19:05
@Con Storm:

Nem értek egyet.

Sem azzal, hogy báb volt, sem azzal, hogy rendszer volt a nagyvárosok közepén megszervezett gettó. Berlinben, Münchenben miért nem volt ilyen? Mellettük miért volt?
Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.21 22:42:31
@Con Storm:

Melyik 10 vértanú volt zsidó név szerint?

A legismertebb zsidó 1848-49-ben Haynau volt.