Regisztráció Blogot indítok
Adatok
népoldali

2 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NÉPOLDALI NÉPI" ELLENFORRADALOM"? 2018.02.14 12:32:53
Hazánkban gyorsabban és nyíltabban,  szerte Európában  lassabban,és burkoltabban de kezd egy hallgatólagos közérzés kibontakozni: a hagyományos pártok,szervezetek,mozgalmak elutasítása ,semmibe vevée azoktól való tudatos vagy ösztönös távolmaradás. Nem véletelen kapálozik a trendi média, a mindkori…..
Vélemények szökőárja öntötte el a SZEMlélek felületeit a Veres András püspök közleményét bemutató cikkünk hatására. Két nappal a közreadás után máris számos tanulság mutatkozik...
népoldali 2017.07.03 13:17:12
@jabbok: kedves jabbak
légy szives velem private megirni MELYIK az aplébános aki vállava következméyneket -az eretnekséget KI MERI mondeni a zsinati események óta.Szeretném a kapcsolatot felvenni vele.
üdvözlettel: rihárd
nepoldali@hotmail.hu nem com,hu.
A magyar és nemzetközi média egyes szegleteiben népszerű vád különböző politikai és civil csoportosulásokkal, illetve Soros Györggyel szemben, hogy Magyarországot/Európát muszlim bevándorlókkal szeretnék elárasztani. Érthető okokból a közvélekedésben erős az asszociáció a nagyszámú muszlim népesség…..
„Ezeket megint meg fogják választani, mert nincs, aki alternatívát mutatna velük szemben.” Ezt és ehhez hasonlókat mondanak azok, akik nem kedvelik Orbán Viktort és rendszerét, mert korrupt gazembereknek tartják őket. Olyanoknak, akik szétlopták az országot, lebontották a jogállamot, és ha tehetnék,…..
Kész.Vége. Amen. Fináléjáéhoz közeledik az egélsz 20.századi felállás az úgynevezett jobb és baloldalról.Ez egy bizonyos korszakban bevált, de mára okafogyottá lett .Amúgy valójában mindig is egy bizonyos rétegnek, egy elit tojáshéjon BELÜLI réteknek felállása volt. A nép igazi,nagy tömegei kívül…..
A kormányközeli média egyik fő ideológiai állítása az, hogy azért jó a kormány, mert a globalizáció/globalizmus/ontoglobál véleménydiktatúra ellen küzd...
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
A világot viszonylag egyszerű szabályok igazgatják, akkor is, ha ezeket a szabályokat sokan sokszor áthágják. Ennek ellenére a szabályok és törvényszerűségek évszázadok óta nem változnak. Nem változnak, mert ésszerűek, logikusak és hasznosak. Magyarország mégis úgy tesz, mintha nem léteznének, sőt…..
Orbán küldetése, hogy visszafordítsa a nyugati civilizációt az identitások sokféleségének útjáról kontinenst pedig a nemzetek feletti egyre erősödő egységtől a kereszténység és Európa védelme ürügyén teljes mértékben vak, értelmetlen, és szükségképpen kudarcos. Elég…..
népoldali 2016.01.06 13:53:03
@Khonsu: le anéppel,mi?Libsi kódex,és aki ellne szegül,az megnézheti magát,hm?Karanténba kell szoritani az egyesülr európázokat,életveszélyesek,bár fekete betolakodoik megteszik helayttünk e lépést.
Szerte az országban zajlanak ezekben a hetekben a szalagavatók, amikor végzős középiskolások meghallgatják igazgatóik, esetleg egy helyi notabilitás bölcs szavait, többnyire olyan emberekét, akikről az évek hosszú során át már kialakították a véleményüket, ezért a hitelük…..
Washington minden másban szabad kezet ad Orbán Viktornak, ha elősegíti az amerikai haderő mind Keletebbre nyomulását. Gondolom, magától értetődő, hogy az USA budapesti nagykövetségének munkatársai továbbra is nagy figyelemmel kísérik azoknak a magyarországi szervezeteknek a…..
Göncz Árpád búcsúztatása folyik azokban a percekben, amikor ezt a cikket írom, amelyet egyúttal tisztelgésnek is szánok az írói és közéleti életműve előtt. Jó tudni, hogy holtában is ennyi embert tud megmozgatni, jóval többet, mint bármelyik élő baloldali politikus, ami…..
Egy kanadai nő (büszkén) összeszedett néhány szokatlan dolgot a helyi kormánnyal kapcsolatban: a miniszterelnök egy sci-fi mániás geek az egészségügyi miniszter egy igazi orvos a családokért, gyerekekért és társadalmi fejlesztésért felelős miniszter egy szegénységet…..
"A falusi életforma egyáltalán nincs biztonságban, ha a jövőre nézünk. Persze a mi falunkban biztonságban van, de van jónéhány száz olyan falu Magyarországon, ahol nem." - mondta Orbán Viktor a minap a felcsúti óvoda hatvanadik születésnapján. És azt is mondta, hogy „minél…..
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..
Köztudott, hogy az emberiség elleni hadviselésben kiemelt szerepe van a pszichológiának, amit elsősorban nem a lélek meggyógyítása, hanem az emberek mesterfokra emelt manipulálása miatt találtak és fejlesztettek ki. Alább Magyarország legismertebb pszichológusait, illetve a psziché területével…..