Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Miskolczi

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teaser után íme, itt a Roald Dahl és Steven Spielberg jegyezte The BFG első igazi előzetese, amiben végre szemrevételezhetjük az óriási Mark Rylance végtagjain kívül az arcát, sőt az otthonát is...
Péter Miskolczi 2016.04.05 20:50:20
Helen Fielding Emma Thompsonnal karöltve megírta, az író jó barátja, a Napló dirigálásáért annak idején felelős Sharon Maguire megrendezte, ahogy Renée Zellweger, vagyis Bridget Jones megszüli. A pasik – mint az import újdonság, Patrick Dempsey, a Mr. Darcy-ként visszatérő Colin Firth, vagy fősulis…..
Péter Miskolczi 2016.03.23 20:30:57
A Polgárháború Robert Downey Jr. szerint a szuperhősfilmek Keresztapája, egyúttal a Vasember 4. Akárhogy is, ezúttal talán nem Tony Starkra, és még csak nem is feltétlenül T'Challára, hanem leginkább egy bizonyos Peter Parkerre voltunk kíváncsiak...
A bejegyzés SPOILERES lehet! Javában zajlanak a Doctor Strange Scott Derrickson dirigálta munkálatai Nepálban. A globalizációnak hála(?) még az ilyen távoli helyszíneken is akadnak lesifotósok, valamint internetkapcsolat, így a 2016. november 4-én esedékes bemutatójú képregényfilmről az első…..
aeon flux kritika: víkend (2015) 2015.09.07 21:04:06
 - SPOILERMENTES - Az erdő a legösszetettebb jelképek egyike: elődeink szemében a rengeteg sötétje bizonytalanságot, rendezetlenséget, a világ irányíthatatlan erőit testesítette meg. Ez a szimbólum természetesen az idők folyamán változva számos jelentésréteggel gazdagodott,…..
A Mission: Impossible: Titkos nemzettel a széria végre Magyarországon is visszatért: az előző két részt messze felülmúlva nyitott az újabb, véget vetve a Minyonok négy héten át tartó…..
A múltkor az Empire magazinban megejtett első eresztés után az Entertainment Weekly és a People részesült abban a kegyben, hogy további hivatalos fényképeket közölhetett a Martianból Mentőexpedícióból. Klikkre a legtöbb vízjel nélkül, egészen óriási méretben, részletgazdag,…..
A Netflix nem a levegőbe beszélt, ez tényleg nem gyerekfilm lesz. Íme a második, komoran hangulatos trailer: ..
A Warner francia tagozata tette közzé a Run All Night pörgősre hangszerelt második előzetesét, de a nem frankofónoknak sem kell aggódniuk, mert a hajtás utánra illesztett videó angolul szólal meg. Alatta a két karakterposzter a fenti plakáttal egyetemben szokás szerint két méretű.…..
Péter Miskolczi 2015.02.08 00:16:06
Nagyrészt Benedict Cumberbatch-nek köszönhetően minden idők egyik leghíresebb detektívje manapság is menő árucikknek számít. Most egy igazi legenda bújt Sherlock Holmes bőrébe, hogy bepillantást nyújtson az öreg nyomozó mindennapjaiba, aki élete alkonyán előveszi egy…..
A régi T-800-as új poszteren feszít, ami kattintásra megnő. UPDATE: Ahogy kitoltam a posztot, befutott egy tévészpot, amit a hajtás után tekinthettek meg. Köszönjétek a Super Bowlnak. ..
Péter Miskolczi 2015.01.29 18:24:38
Egyszer már szép hosszan értekeztünk róla, hogy Alejandro G. Inarritu egy kosztümös bosszútörténetben hajszolja végig Leonardo DiCapriót a végtelen hómezőkön. Később az is kiderült, hogy Tom Hardy lesz a nagy ellenfél (no meg Domnhall Gleeson), mi pedig jól fel is tettük a…..
A tegnapiakhoz újabb képek érkeztek az EW jóvoltából - köztük, mind láthatjátok, végre Arnie-val is. A kérdés csak az: jobb lett a helyzet? ..
aeon flux kritika: fargo (1996) 2014.10.19 17:15:00
Már a film első percében tudtunkra adják, hogy a Fargo valós eseményeket dolgoz fel. Tessék, ez egy olyan történet lesz, amit az élet írt: a csődközelbe sodródott Jerry Lundegaard (William H. Macy) kétségbeesett lépésre szánja el magát, és felbérel két alacsony agykapacitású…..
A kutyátlanok kíméletlenek, csakhogy "nem az a baj, amit tettél, hanem hogy kivel tetted." John Wick novemberben hozzánk is berobban, méghozzá szinkronizáltan. ..
aeon flux trailer: big eyes (2014) 2014.09.19 08:40:00
Margaret Keane (Amy Adams) festményei könnyen beazonosíthatók: figurái - többnyire gyerekek - mind nagy-NAGY szomorú szemekkel rendelkeznek. A gond csak az, hogy a közvélemény úgy tudja, hogy eme festmények a férje, Walter Keane (Christoph Waltz) munkái, csak mert - mint a legtöbb…..
A Warner és Zack Snyder a lehető legjobban reagált arra a kellemetlen, de manapság sajnos már elkerülhetetlen eseményre, hogy egy rakat kép kiszivárgott az új Batman vadiúj Batmobile-járól: kiadott egy semmit sem véka alá rejtő, hivatalos képet a járgányról. Szerintem combos a…..
Péter Miskolczi 2014.09.11 08:16:05
A fentieket Malcolm McDowell jelentette ki pár hete egy, az Empire-nek adott röpke interjúja során, és ahogy utánanéztem, nem először. McDowell játszotta a népirtásra készülő Sorant a Star Trek: Nemzedékek című filmben, amely nem csupán arról híres, hogy játszik benne Whoopi…..
aeon flux con air 2? jöhet! 2014.07.30 22:40:00
First things first: IMÁDOM a Con Airt. Minden idők egyik legnagyobb bűnös élvezete, melynek minden egyes pillanata túlcsordul, és elejétől végéig fuldokol a tesztoszteronben. De most komolyan, ehhez a filmhez képest Michael Bay univerzuma macskaszarral teli homokozó csupán. És az a…..
Péter Miskolczi 2014.07.30 22:47:25
A The Walking Dead mögött álló Robert Kirkman fogta legtökösebb legényét (Norman Reedus), hogy egy mozifilm erejéig átdobja egy másik apokalipszis utáni világba. A Föld légköre már a múlté, az emberiség túlélői lefagyasztja várakoznak egy föld alatti bunkerben, hogy majd egy…..
Péter Miskolczi 2014.07.27 18:29:12
JJ Abrams szeret ködbe burkolózni, ez nem újdonság. Végtére is ő volt az, kinek vezénylete mellett egy egész filmet leforgattak titokban, és a Super 8 mumusát is csak a moziban láthattuk elsőként. Nem hinném, hogy eme blog olvasói között lenne olyan, aki ne tudná, hogy Abrams…..
Az HBO méltán körülrajongott sorozatának első évada 12 jelöléssel szállt be az Emmy-versenybe, miközben a második évad körül jobbára még mindig csak pletykák keringenek. A sorozat írója, Nic Pizzolato jóvoltából annyi információ már napvilágot látott, hogy az új szezon…..