Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patricia Kolosy

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi rajzfilmes listám kommentjeit elnézve, sokan nem vették észre, hogy a 80-as, 90-es évek legjobb rajzfilmsorozataiban csak olyanok voltak megemlítve, amik azokban az évtizedekben készültek. Így természetes, hogy kimaradt néhány, sőt sok, igazán nagy klasszikus is. Azonban,…..
Christopher Nolan testvére akkora fába vágja a fejszéjét, amekkora tán nincs is sehol, és amihez képest a Trónok harca könnyed ujjgyakorlat csak - Isaac Asimov Alapítvány-regényeit ugyanis szinte lehetetlen úgy tévére vinni, hogy abból ne legyen világraszóló anyázás. Nolan a…..
Itt most nem a nemi erőszakról lesz szó, arról pláne nem, hogy vajon tisztában van-e bárki a tényekkel – ezt amúgy is végigvettük már néhány napja Rents Öcsém tolmácsolásában. Ami érdekes most, hogy tisztában van-e egy egyetem vezetése és a diákok érdekeit képviselő(?)…..
Alig csizmázott be a cájg, máris láwcsiztam a kontentot, aztán toltam egy instát és nagyot ikszdéztem. YOLO, beeyatches. (via Deino) ..
Patricia Kolosy 2014.09.24 16:21:23
A digitális média ma már átalakította, hogyan hallgatunk zenét, nézünk videót, vagy éppen hogy tartjuk a kapcsolatot a barátainkkal és a családunkkal. Mostanra pedig abba is beleszól, hogyan tudatjuk a világgal gyászunkat, hogyan emlékezünk szeretteinkre. Ma a technológia már…..
IDDQD 2048 - IDDQD kiadás 2014.03.27 17:35:30
Most, hogy már van olyan program, amivel bárki készíthet 2048-klónt, nem bírtam ellenállni a csábításnak. 2048 játékhősökkel, IDDQD módra. Aki először bekommenteli, mi van a 2048 helyén, vendégem egy sörre a legközelebbi Gamenightson, Playiten vagy hasonló rendezvényen. ..
Hétfő reggel ismét több tízezren teszik fel majd ezt a kérdést: ugyan kinek jutott eszébe, hogy négy év hiábavaló szenvedését még egy teljességgel felesleges tortúrával koronázza meg, amikor majdnem egy hónappal hamarabb befejeződött a tanév. Leopold Graf von Thun und…..
Az internetes hozzászólásokat, de akár a szokásosan bravúrosan teljesítő külpolitikai újságírás termékeit is elnézve könnyen kialakulhat a laikus érdeklődőben az a kép, hogy Ukrajnában szélsőjobboldali huligánok kergették el Janukovicsot, ők irányítják az azóta…..
Patricia Kolosy 2014.03.05 13:09:15
@szonár: Ugye az megvan, hogy pont a Wehrmachtnak nem volt ehhez semmi köze? (Einsatzgruppen + ukrán policájok).
Kedves Szerkesztők!Már nem tudom kihez forduljak vagy mit csináljak...Nem olyan rég, karácsony előtt kiderült, hogy terhes vagyok, bár nem terveztünk nagyon boldogok voltunk, és vagyunk párommal.Én jelenleg nappali tagozaton tanulok és mellette dolgozom egy ismerősünknél rugalmas…..
Nagyon régi törzsolvasó küldött a minap levelet, amelyben leírta, hogyan is keveredtek fél évvel ezelőtt Lotaringiába. Hari Seldon és családja azon ritka emberek közé tartozik, akik (noha a nyelvtudás miatt kézenfekvő lett volna) nem Angliát választották – hogy miért és…..
FUTUR A RABUL EJTETT FIDESZ 2014.02.06 15:47:52
Tud valaki jobb okot az ország elhagyására annál, mint hogy ezek a elkezdenek atomerőművekkel baszakodni? Orbán köre végérvényesen rabul ejtette a Fideszt, ami még jól is elsülhetett volna, ha Viktor úgy dönt, nem hagyja magát, és egy megújult, működő Magyarországot épít,…..
1. Bármelyik raktárra licitálj bátran! Olyan nincs, hogy egy raktár veszteséget hoz. Minden raktárban van valami, ami baromi értékes. 2. Ha egy raktárban látszólag csak értéktelen kacatok vannak, akkor sem kell pánikolni. Valamelyik értéktelennek látszó kacatról hamarosan ki fog derülni, hogy…..
Tegnap éjjel, nem sokkal fél tíz után egyre több kommentelő jelezte, hogy valami nem stimmel a valovilag.hu oldallal: a villából nincs közvetítés, és amikor az egyik összefoglaló videót elindítják, ez az ablak ugrik fel: A kép profi munka, a színvilága, a szövege, a képek…..
Határátkelő Magyarán szólva 2013.12.13 06:44:00
Kicsit gondban voltam, mit is írjak a mai poszt elé. Eddie írása ugyanis alighanem komoly indulatokat fog kavarni, de hát ez nem újdonság errefelé. Nem feltétlenül értek egyet mindazzal, amit leír, de nem is ez a dolgom, viszont érdekesnek és megvitathatónak tartom. "Ez a poszt…..
Eldönthetetlen, hogy oka vagy következménye a hajléktalan embereket érő sokasodó támadásoknak a Fidesz-kormány jogalkotói gyakorlata, ami a szegénység megbélyegzésével próbálja megoldani az elmúlt évtizedekben kialakult súlyos társadalmi feszültségeket. Az viszont…..
Mentés közben szenvedett halálos balesetet egy tűzoltó a Rám-szakadékban. Mint kiderült, az elhunyt lánglovag a szabadidejében mentősként dolgozott. Vajon jól van ez így? A tűzoltónak a szabadidejében nem pihennie kéne? Pénteken este riasztották a tűzoltókat a…..
Patricia Kolosy 2013.11.04 12:37:27
@Rézfánfütyülő fűzangyal: Igazad van, az akciót szervező felelősségéről senki sem beszél hivatalosan? Szegény fiú nyugodjék békében! :(
A vietnami háború volt az Egyesült Államok több egymást követő kormányának az a kalandja, amely tragikus véget ért és amelynek traumáját a társadalom még sokáig nem tudta kiheverni. A II. világháborúban igazi nagyhatalommá vált USA első veresége volt történelme során,…..
Dzsoni és Dini kilenc éves koruk óta szipuznak, remélik, hogy megérik a harmincat. Vasazásból, kéregetésből, kisebb lopásokból tartják fenn magukat. Egy hétig kísértük őket kameránkkal. Horváth Balázs filmje. Ez a 2009-es dokumentumfilm is részt vett a Jameson…..
Azt már éppen eleget sulykolták, mi az, amit egy önéletrajznak tartalmaznia kell. A dayjob.com viszont azt foglalta össze, mi az, amit mindenképpen hagyjunk ki. A kudarcok Ezt valószínűleg mondani sem nagyon kell, hiszen az önéletrajz alapvetően marketing eszköz, amellyel saját…..
A Zugügyvéd nem hinné, hogy méltányosságból bármelyik munkáltató hajlandó lenne kifizetni a jutalmat egy ilyen esetben a hozzátartozóknak. Szia Zugügyvéd!  Férjem 2012.02.10-én hirtelen meghalt, eddig az időpontig 39 év 290 nap folyamatos közalkalmazotti munkaviszonya…..
Az ötvenes évek nemcsak Magyarország, hanem Kuba történelmében is elég sűrű időszak volt. Az évtizedet még Fulbencio Batista uralkodása alatt köszöntötte az ország, de 1953-ban forradalom tört ki a rezsim ellen, ami célt ért: 1959 elején Batista elmenekült, és megalakult az…..
A felsőoktatási reform kiszámíthatatlan, megalkuvó és kegyetlen mindenkivel szemben. A kormány nem tiszteli a fiatalokat, az ő szüleiket, az őket oktató tanárokat, a híres egyetemeinket és nem ismer határokat a kiszolgáltatott csoportok sanyargatásában. Ki védi meg az…..