Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bóvli Kapitány

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Bóvli Kapitány 2012.12.06 06:34:18
@KG2000: Megbaszhatod a GDP arányos államadóságodat, amit egyszeri és megismételhetetlen elemekkel (mint pl manyup lenyúlás) csökkentettek, miközben:

"Egy év alatt 93 ezerrel emelkedett az adótartozást maguk előtt görgető magánszemélyek száma, a közadósságot felhalmozók tábora így megközelítette az 1,1 milliót. "

"Az előző havinál kicsivel kevesebben, a tavalyinál sokkal többen dolgoznak, de szinte csakis a közmunkák miatt, derül ki a KSH szerdán közzétett adataiból."

"Egyre kevesebbet vásárolnak a magyarok, idén kilenc hónapból már hatban csökkent a kiskereskedelmi forgalom, a 2005-ös szintet közel 12 százalékkal múlja alul az idei, és 2001-ben vásároltak annyit az emberek, mint idén. A jövő sem néz ki jól."

"A kiábrándító építőipari statisztikákkal összhangban vannak a lakásépítési adatok: idén mindössze 6500 új lakás épült, ami négyötöde az egy évvel korábbinak. Budapesten 60 százalékos volt a hanyatlás. "

"1995 óta nem fordult elő olyan eset, mint tavaly: a Magyarországon képződő, külföldi tulajdonost illető jövedelemnek mindössze 14 százalékát forgatta vissza nálunk lévő befektetéseibe, a többit kivitte az országból. A napokban megjelent előzetes nemzeti számlák statisztikából az is kiderül, hogy a megtermelt GDP-hez képest 5,2%-kal kevesebb jövedelem realizálódott a magyarok zsebében. "

"A harmadik negyedévben 5628 céggel szemben indult felszámolási eljárás. Ezzel az éven belül felszámolás alá kerülő cégek száma megközelítette a 18 ezret. A végelszámolások csökkenést mutatnak, mert a kényszer-végelszámolást felváltotta a kényszertörlés."

Folytassam? Minek, a világ minden ideje kevés lenne ahhoz, hogy a Fidesz ámokfutásának "eredményeit" felsoroljuk.

Ha pedig az államadósságnak örülsz, ne felejtsd el, hogy Csaucseszkunak sikerült gyakorlatilag lenulláznia Románia államadósságát. Kérdezd meg a népét, mennyire volt elégedett ezzel, illetve ennek árával.