Regisztráció Blogot indítok
Adatok
collinger

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor igencsak javasolt, hogy az élelmiszer termelő rendszerünk milliónyi organikus kiskertre és közepes családi gazdaságra alapuljon, szinte mindig akad valaki, aki azt mondja, hogy ez nem reális. Aztán gúnyosan beszólnak, hogy „Lehetetlen ellátni a világ növekvő népességét…..
Jóslatunkkal ellentétben mégsem lesz ingyenes a 65 éven felüliek gyorsvonati pótjegye, ennél egy sokkal unortodoxabb, mondhatni hungarikum megoldással rukkolt elő az NFM: "pótjegy-bérletet vezetnek be a 6 év alatti és a 65 év feletti utasok számára, havi 1500 forintért – ez tíz…..
collinger 2013.05.18 07:32:41
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Látom , nagyon utálod anyádat-apádat . Haragudhatsz is rájuk , amiért ilyen "nevelést " kaptál tőlük . Gondolkodni sem tanítottak meg . Ha olyan magas a kádári nyugdíj ,miért csirkefarhátat vesz ? Szórakozásból utazik a redvás vonaton , hogy szopathassa az ifjakat ? Hány kisgyermekes család lenne nagy bajban , ha iskolai-óvodai szünetben , betegség esetén a nagyszülők nem hoznák-vinnék az unokákat ? Mert a legtöbb nyugdíjas erre használja fel az utazási kedvezményt .
Kecskés Áron Angliában vendégmunkás, tervei szerint ősztől, szintén a szigetországban, történelmet fog tanulni. Azért választotta az angliai diplomaszerzést, mert az Orbán Viktoréhoz "hasonló rezsimek szeretnek belenyúlni, hogy mit is taníthatnak történelem címén". Emellett…..
collinger 2013.04.07 06:27:32
@exlex: Akkor te bolsi vagy !