Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZumaJoe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
50 millió forint támogatást utalt át idén tavasszal a Ferencvárosi Torna Club-nak a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt, derül ki a céghez a Kimittud közadatigénylő portálon keresztül beküldött közérdekű adatigénylésünkre adott válaszból. A Fradi egészen jól…..
ZumaJoe 2012.12.05 17:04:53
@A náci ellenes tüntetés jelzés Orbán,van már tömeg:

Nem túl meglepő, ezt a rendszert csak olyanok képesek kiszolgálni, akik eddig is bárkit kiszolgáltak. A legnagyobb nácikból lettek a legnagyobb kommunisták, most meg a legnagyobb kommunistákból lesznek a legnagyobb Fideszesek. Aztán amikor érzik, hogy süllyed a hajó, majd átcsúsznak máshová.
ZumaJoe 2012.12.05 17:06:39
@Démonmac1: Hagyd csak, őt nyilván nem anya szülte.
Nem, ezúttal tényleg nincs gúny a címben, teljesen komolyan gondolom, amit írok. Sok hibája van a Fidesznek, de hogy egy téren minden eddig látottnál jobb az a párt, az nem kérdés. Itt van például ez, amit most a felsőoktatásban ámokfutnak. Lehet itt csűrni-csavarni a szavakat, de…..
ZumaJoe 2012.12.05 16:05:46
@Kivlov: @fülesboci:

Hol van az a máshol? Csak mert amerikában pl hason fekve röhögtek azon, hogy mi itt autókat gyújtogatunk mert egy politikus azt monda, hogy hazudott.

Lásd: www.thedailyshow.com/watch/mon-september-25-2006/headlines---hungary-man

Persze mivel Orbán meg azt mondta, hogy ő soha nem hazudik, így természetesen most nem is indokolt semmiféle hőzöngés, akkor sem, ha amúgy minden cselekedete ellentmond a korábbiaknak - lényeg, hogy nem mondta, hogy hazudik, tehát nem is hazudik, hisz csak az hazudik, aki kimondja, hogy hazudtam - ennyi, pont. Félázsiában elmegy.