Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Ész

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazság az, hogy el tudom képzelni mennyire nehéz lehet egy autista kisgyerek szülőjével beszélgetni annak, aki nem ismeri a problémát. Sokan zavarban vannak, sokan segíteni szeretnének, ezért néha olyan dolgokat mondanak, amivel akaratlanul is megbánthatják a másikat, de vannak…..
Mr. Ész 2014.05.04 09:35:15
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: te nem vagy magadnal!! Az autizmus egyertelmu betegseg, ezt a vak is latja, nem a szulo talalja ki. Az aspergernel gyenge a hatarvonal, en erre irtam, hogy szakerto bizottsag mondja ki, hogy aspergeres valaki, es ne a szulo/szomszed/okoskodo onjelolt; mondvan, hogy o latja. A masik, hogy az aspergeres gyerek szuloje ne mondja, hogy autista a gyereke. Oruljon, hogy nem az! Nagyon nem mindegy. Oriasi a kulonbseg a ketto gyerek koruli teendoknek, felelossegnek.
Mr. Ész 2014.05.10 07:52:06
Monsieur Gustave (Ralph Fiennes) összeszűri a levet egyik (igazából majdnem mindegyik) idős vendégével, Madame D-vel (Tilda Swinton), akit hamarosan holtan találnak, és ezért őt teszik felelőssé. A bajban Gustave csak frissen felvett londinerjére, Zéróra (Toni Revolori) számíthat.…..
Mr. Ész 2014.03.24 20:35:24
Egy ügyvéd (Michael Fassbender) nem tud ellenállni a nagy és gyors della kísértésének, és két jövendőbeli üzlettársa, Reiner az exentrikus cimbi (Javier Bardem) és Westray, a közvetítő (Brad Pitt) tanácsa ellenére befektetőként beszáll a drogcsempész-bizniszbe. A gépezetbe…..
  Skarlát a történelemben Habár modern társadalmunkban a streptococcus fertőzések kapcsán inkább a már horrorfilmekbe is beillő „húsevő baktérium” név jut eszünkbe, mégis sok - sok évtizeddel ezelőtt a streptococcusok egy másik kórképe tartotta rettegésben a világ…..
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Mr. Ész 2013.03.18 08:26:35
@Sonka Neri: legalábbis neked.