Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malaka

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Prágából indulunk Budapestre az Orangewayssel, ezúttal viszont a különös anomália nem az lesz, hogy az út során a kerékig lebomlott a busz, hanem az, hogy milyet küldtek helyette: Idén nyáron utaztunk a párommal Prágába egy három napos nyaralásra, melyet már jó előre…..
A Zugügyvéd már találkozott azzal az abszurd gyakorlattal, hogy ittas kismotorozás miatt bevonták valakinek a B kategóriás jogsiját. Szia Zugügyvéd,Kerékpárral belefutottam a nem rég tartott „közbiztonsági” akcióba. Persze ittam előtte két sört, azért is mentem…..
Csányi részvényeladásai és az újabb bankadók is megdöbbentő folyamatokra mutathatnak rá  "Végső soron kiszállt az OTP-ből Csányi Sándor!" - adták hírül az elmúlt nap az ország vezető oldalai. A hír nemcsak abból a szempontból meglepő, hogy az ország egyik…..
Június 27-én az OTP Bank javára döntött másodfokon a Debreceni Ítélőtábla. Az ítélet jogerős, az adósnak a perköltséget is meg kell fizetnie. Ezzel a lépéssel rettegni kezdhetnek a pénzügy hiénái (élükön Lehmann György mesterügyvéd kuruzslóval), akiknek sikerült az…..
Vöröshajú lányok Isis Taylor 2013.06.30 07:34:00
..
Ezt történik, ha egy művész és egy géntudós összeáll. Nickolay Lamm és  Alan Kwan képsorozata azt mutatja be, hogyan fog fejlődni az emberi arc a jövőben. Hát, a képeket elnézve, bőrünk besötétedik, nagyobb fejünk és óriási homlokunk lesz, de leginkább a szemméretünk…..
Vöröshajú lányok Juliette 2013.06.20 17:30:00
..
Malaka 2013.06.21 17:04:21
Ma reggel az Air China repülőgépe egy ismeretlen tárgyat ütött el 8000 méter (26.246 láb) magasságban. A gép Csengduból Kantonba tartott, amikor egy ismeretlen objektummal ütközött, és kénytelen volt visszatérni a csengdui reptérre, ahol biztonságban leszállt. ..
OhCmeOn tumblren írt írását közüljük újra: Összesen egy évig éltem Isztambulban, nyilván nem vagyok a legnagyobb autoritás a témában. De valahogy a nemzetközi (és a magyar) sajtó is mintha azt sugallná, hogy ez az egész még mindig a parkról szól (amit mondjuk teljesen…..
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..
Malaka 2013.05.25 00:26:28
Tegnap köszöntöttük a Budapest Airport új fizetős poggyászkocsijait, erre most olvasom, hogy egy hete megnyílt a fapadosoknak épített gigakonténer váró is. Az eső már a télire felállított sörsátrakba sem esett be, de ez már következő szintű technológia. Leülni ugyan…..
Malaka 2013.05.23 23:50:37
@Cicmen: Oh hogy nyomjam a zujjam a 3.14csadba te zsirparaszt, anyadat is osszevered rendszeresen, nem csak a gyereket? Takaroggya leszopni egy vak komondort
Jóslatunkkal ellentétben mégsem lesz ingyenes a 65 éven felüliek gyorsvonati pótjegye, ennél egy sokkal unortodoxabb, mondhatni hungarikum megoldással rukkolt elő az NFM: "pótjegy-bérletet vezetnek be a 6 év alatti és a 65 év feletti utasok számára, havi 1500 forintért – ez tíz…..
Egy olvasóm keresett fel azzal a témajavaslattal, hogy vajon mi várja azokat, akik hazatérnének külföldi munkavállalásukból. Ezernyi kérdés merülhet fel a visszatérőkben, ezekből próbálok néhányat megválaszolni a visszatérő álláskeresők szempontjából.   1. Előny-e…..
Malaka 2013.05.17 00:14:58
@ben2: " de soha senki nem fog veled egy normálisat beszélgetni"

Hogy ez mennyire igaz.. A kommunikacio a helyi erokkel teljesen feluletes. A legbosszantobb, hogy ha ugy tunik, valami irant erdeklodnek is, meg se jegyzik, hogy mit mondtal. Aztan egy honap utan ujra megkerdezik.
A szocializalodasi igeny zero a reszukrol. Emlekszem otthon, barhol dolgoztam termeszetes volt, hogy jartunk egyutt sportolni, sorozni. Igy ismertuk meg egymast, igy szulettek baratsagok.
Itt.. Megkerdeztem az indiai kollegat, mit csinalt a hetvegen, azt mondja lemosta a kocsit, befizette a szamlakat. WTF, ket napon at szamlakat utalt??? A tavol keletiek mint a zombik, ulnek a vonaton es nyomkodjak az okostelefonukat. Egy mosoly, egy szemkontaktus, felejtsd el.
Jellemzo modon egy spanyol sraccal tiz perc utan mar filmekrol, nokrol dumaltunk.
Persze sok mas dolog miatt meg jo kint elni - s itt nem az anyagiakra gondolok. Persze magyar penzre atszamitva szep osszeg, amit keresni lehet, de amit elkoltesz az is a sokszorosa az otthoninak. De ezt inkabb majd a Hataratkelon boncolgassuk tovabb.
Malaka 2013.05.18 05:06:01
@jobangel: Ilyesmikrol is. Amugy nem gondoltam, hogy farkasszemet fogunk nezni, viszont a tomeges vizualis maszturbacio okostelefonnal nekem egy kicsit riaszto.
Subba Nyalásra fel! 2013.05.04 19:38:49
A Pussylolly jóvoltából most már mindig lehet nálad egy pina, amit nyalhatsz. Hát nem pompás? Ha stukásra van gusztusod: Kicsit gyanús, de a luxus pénzbe kerül: Köszi Patkányszon!..
Malaka 2013.05.05 07:08:16
Kopuláció a populációért névvel indul nemzeti párcsere klub az MMA védnökségével. „Ha vigadni akarnak, hát vigadjanak. Nem fogyhatunk tovább” – bátorított Fekete György. A népesség drasztikus fogyásával és a pornófilmek által teremtett hamis szexpartner képpel…..
Malaka 2013.04.17 11:28:23
Vitéz budapesti Bencsik András ismét nagyot alkotott a haza védelmében. Nyílt levelet fogalmazott, amelyet alá is íratott számos ismert jobboldali-konzervatív értelmiségivel, Bayer Zsolttól Huth Gergelyen át nem tudom, hogy meddig, a csuda fogja végigolvasni.  Ezt a nyílt…..
Az ellenzéki politikusok egy része nincs is annyira elvágva a közpénzektől, mint gondolnánk. Mostanában több hír is felröppent a sajtóban, ami arra enged következtetni, hogy a DK-s Ficsor Ádám családi biznisze és Bajnai cége is jól fekszik a Fidesznél. Míg a Bajnai-féle…..
A nő az 1938-ban készült filmen jól láthatóan mobiltelefonál. A YouTube-ra feltöltött klipet 300 000-en töltötték le és az időutazás bizonyítékaként emlegetik. A rejtély most - állítólag - megoldódott. Az időutazás létezésének hívei szerint a film…..
Barna hajú lányok Liza 2013.03.30 07:34:00
..
Malaka 2013.03.31 05:55:45
Viktoriánus Blog Idézés, anno 2013.03.29 23:12:01
"A BRFK vezetőjének panasz rendőrhatósági figyelmeztetéssel szemben. Tisztelt Parancsnok úr! Ezennel panaszt nyújtok be Önnél a velem szemben alkalmazott rendőrhatósági figyelmeztetéssel szemben. 1988. április 8-án, 9 óra 30 percre beidéztek a BRFK kerületi kapitányságára,…..
Malaka 2013.03.31 04:18:15
@kewcheg: coming to a cinema near you..Nemsoka atelheted azt az elmenyt is, sot komboban a kettot, idezes nelkul es/vagy idezessel eljonnek erted, bevisznek es ugy megvernek, hogy beszarsz. Kifele menet meg alairod, hogy megcsusztal a lepcson.
Akkor majd eltetheted ezeket a bolsi csicskakat.
Vöröshajú lányok Baby 2013.03.26 17:30:00
..
Malaka 2013.03.27 14:28:34
Will Sasso esete a citrommal tökéletesen meggyőz arról, hogy állj föl az internet mellől inkább hosszabb, mint rövidebb időre. ..
Pinkfuga Melissa Reed 2022.07.10 00:00:00
Kellemes hetet mindenkinek!..