Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exotics

21 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága bloggerek, Fantasztikusan jó hírünk van, hogy ne legyen olyan szirupos a dolog, vezessük be egy rettenetes szóviccel. Vannak nagy kérdések, amikre nem érdemes válaszolni. Mondjuk az, hogy "Ha kalapos régész, akkor hogy lehet indián a Jones?" És vannak olyanok, amikre…..
Sose mesélj viccet ismeretlen parókás emberek között!!! Egyáltalán, semmit se, ne beszélj hozzájuk, és ne mutogass rájuk! Tanácsolhatnánk mást is, de mára elég lesz ennyi életbölcsesség. ..
Subba Anya, apa, ne aggódjatok! 2008.03.04 12:58:00
Lazításképp tekintsük meg együtt a Pécsi Tudományegyetem bölcsészkarának "Neked is sikerülhet" című promóciós videóklipjét. A mondanivaló világos: kedves szülők, nyugodt szívvel engedjék féltett gyermeküket a legszebb magyar mediterrán város egyetemének…..
A hetet egy szavazással indítjuk, mert beküldőnk egy igazi, vérbő macsó, aki úgy játszik a nőkkel, mint Illés Béla a focilabdával. A 2008-as évet azzal kezdte, hogy összegyűjtötte a kedvenc sztorijait, amiben ő nőkkel szúrt ki. Most közreadjuk ezeket: ki, ki döntse el, melyik…..
A Financial Times látványos hirdetésén a világ pénzpiaci köpontjait zsúfolták össze egy városnyi helyre, mondván a világgazdaságban nincsenek távolságok, minden úgy működik, mintha az egész világ egy helyen lenne. Pofonegyszerű gondolat, igényes kivitelezés, nyalhat! Főleg,…..
Exotics 2008.01.07 13:19:31
A következő napokban időzített konzervpostokat kaptok, mert a héten nem vagyok netközelben. Egy kupacban írtam meg a bejegyzéseket, és a játékokat kevesebb időm volt kipróbálni, nézzétek el nekem. A mai cucc, a Cursor*10 az őrült japán ötleteknek állít újabb emléket. Kapunk…..
Exotics 2008.01.07 13:17:14
Amióta a magyar nőket szexuálisan már nem izgatja fel a rothadó pulóver illata, jól tudjuk, hogy értelmiséginek lenni halott dolog. Nyíltan szembesülni a ténnyel mégis felkavaró. A költői becenevű SzőkeNő Szarvas a Keletinél találta meg a bizonyítékot. Részletek alant.…..
A mimóza parányi, a hüvelyesek családjába tartozó, igen érdekes növény. Furcsasága abban rejlik, hogy leveleit akár 1/5 másodperc alatt képes összecsukni az érintést követően, illetve 5-15 perc elteltével újra kinyitja azokat. E Brazíliából származó kicsi növénynek…..
A saját készítésű párlatok révén az ember lényegesen közelebb kerülhet az elfogyasztott italok lényegéhez. Ha máshogy nem is, de fel tudja mérni az elpancsolt szeszek értékét. A gugliszörcsön könnyen találhatunk recepteket arra, hogy milyen alkoholokból milyen párlatokat…..
Az evés mindannyiunk számára öröm, legalábbis az kellene, hogy legyen. Vannak azonban olyanok, akik az evésbe menekülnek a konfliktusok, a problémahelyzetek elől is. Haragjukat nem adják ki magukból, hanem szinte lenyelik, a szó legszorosabb értelmében. Sokan egy konfliktushelyzet,…..
1. Fogyassz sok természetes táplálékot: zöldséget és gyümölcsöt. 2. Naponta legalább öt adag zöldséget és gyümölcsöt egyél. 3. Vigyázz a súlyodra! Ideális lenne, ha a felnőttkor elérése után a testsúly nem gyarapodna őt-tíz kilóval. 4. Fogyassz naponta elegendő…..
Subba Csokifasz és a fodrász 2007.12.17 13:41:00
Pákó és a csoki fasz. Heheheháhöhöhö. Ez a videó ennyit tud, ne is keressetek mögöttes tartalmat, gondoltunk bemelegítésnek jó lesz. Az igazán elgondolkodtató kisfilm a következő lesz. Mi konkrétan arra gondoltunk, hogy ezek azért készülnek, hogy mi megtaláljuk, és…..
Lassan a végéhez közeledik karácsonyi játékunk. A mai játékosok. (Ja, és megtaláltuk a játék mottóját is.) A mackó A kütyü nem érdekes a felhasználása emeli naggyá! Párom imádja a mindenféle macikat plüss vackokat. Namármost az autóban nem lévén PDA tartó, egy újabb…..
Exotics 2007.12.13 09:06:04
Ausztriáról egy csomó rosszat el lehet mondani, de utcán árult téli csemegékben vitathatatlanul nagymesterek. Eszter régi szerelmünket, a csokibanánt találta meg Augsburgban, a mesekönyvből szalajtott nevű Christkindles Markt-on, a maga naturális formájában, miszerint banánt (nem…..
autózz! Anyázik a Centrum 2007.12.12 09:57:00
Csaba kapta lencsevégre az alábbi képet, amin érzésem szerint ő felháborodott, amikor meglátta. Szerintem meg ötletes. Provokatív, de az ábrával együtt humoros is, abszolút figyelemfelkeltő, a cél pedig egyértelműen ez volt. Kérdés, hogy akiknek szól, azoknál bármi hasonló…..
Sok embernél gondot jelent szobanövényeinek ápolása. Leginkább a rendszeres öntözés, amit sikerül egyszer-egyszer elfelejteni. De vannak növények, amelyeket már ez is alaposan megvisel. Rosszabb esetben teljesen elfelejtik szerencsétlen kórót megitatni, ami pedig a végzetét…..
Jaja! A semmiből! Adott egy darab gumó, a csodagumó. El sem ülteted, fogja magát és kikel. Sőt, kivirágzik! De meg is bánod, hacsak nem szereted a rothadásszagot :) A csodagumó (Sauromatum) Kelet-Indiából származik. A kontyvirágfélék (Araceae) családjába tartozik. Voodoo Lily-nek…..
Épp a "10 dolog, amit a Google-tól kérek karácsonyra" című postot írtam tegnap, és persze így szép az ébredés, hogy ma reggelre a Gmail befrissült az egyik kivánságommal: lehet rangsorolni a labeleket (címkéket). Igaz, a Google a színezést gondolta megfelelő…..
Ő a mi házikedvencünk, Hópihe, aki a Havanese márkát képviseli. Néha sikerül őt paprikás hangulatba kergetni, ilyenkor kimutatja foga fehérjét" - írja Vica. Mi azt is el tudjuk képzelni, hogy a jószág nem mérges, hanem vigyorog. Ön szerint?..
Exotics 2007.12.04 12:06:07
Nem tudtad, hogy a tojás fán terem? Tojástanból egyes! Leülni!Nem, ez nem valami tréfa, és nem is a húsvéti tojásfa! Pláne így karácsonyelőn... Akármilyen furán is néz ki, ez nem egy újabb photoshoptúlóra, hanem a jól ismert padlizsán egy fajtája. A padlizsán - hívják…..
Bizony, a tudomány komoly dolog, segítségével előbb-utóbb gyógyítani tudjuk majd a rákot, ember mehet a Marsra, napjainkban pedig egy büdös vöröshagymával feltölthetjük iPodunk aksiját. A november közepétől elérhető Household Hacker című oldal emellett sok más hasznos, a…..
Múlt héten kaptuk a fülest, hogy az Externetnél van, amikor a 8 megás ADSL csak 2 megával megy. Az Externet válaszában elnézést kért, és közölte, hogy az "alaphálózati szolgáltató minden előzetes értesítés nélkül csökkenti Előfizetőink maximális vonali…..