Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gurdon Balázs

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MUTATÓ Egyszer egy a városban 2013.04.12 08:00:00
Végre itt a tavasz, három frissdiplomás lány pedig a fejébe vette, hogy megmozgatja az egész várost: Dányádi Sára, Gadó Johanna és Komlós Krisztina közös akciója arra buzdít, hogy vegyünk részt tevékenyen környezetünk alakításában, hogy még inkább sajátunknak érezhessük…..
Izgalmas vitadélutánt tartott január 23-án a MUT Örökséggazdálkodási Tagozata a kulturális örökség jövőjéről a KÖH nemrég leköszönt elnökei, Varga Kálmán és Dr. Mezős Tamás részvételével - két különböző jövőképet hallhattunk a közös célt, a hazai…..
MUTATÓ Párbeszéd 2013.01.18 12:48:58
Párbeszéd – ez az egyik hívószava a Design Terminálban a Széll Kálmán – korábbi nevén Moszkva – tér megújításáról szóló kiállításnak. A két hétig tartó rendezvénysorozat középpontjában a tervpályázati anyagok bemutatása áll, ennek keretében beszélgetéssel…..
Gyakran olvashatunk a történelmi városrészekbe tervezett modern épületek problematikájáról, azonban a közvilágítás kérdése ritkán kerül a figyelem középpontjába. Létezik követendő hazai példa modern lámpatestek történeti városképekbe is többé-kevésbé illeszkedő…..
  A beruházások helyszínének és sikerének kapcsolata A hazai plázákat telepítésük szerint két jól körülhatárolható csoportba sorolhatjuk: egyes városokban a központban, foghíjak vagy korábbi ipari objektumok helyén létesültek, másutt pedig zöldmezős beruházásként…..
Pláza, plázázás, plázacica, plázanemzedék – a köznyelvben az elmúlt másfél évtizedben meghonosodott szavak ezek. Pozitív és negatív tartalmak egyaránt kapcsolódnak hozzájuk, és akárhogy is nézzük, az eltelt 15 évben mindennapjaink részévé vált a plázákban való…..