Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukkmukk

0 bejegyzést írt és 1181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatér Tatár Csilla a TV2-re. A műsorvezető 4 éve távozott a csatornától, most viszont bejelentették, hogy ő lesz a Csak show és más semmi egyik játékosa. (Hivatalosan "showkirálynő"-nek hívják, de ezt a kifejezést inkább nem írnák le többször, ha nem muszáj.) Ez a műsor ősszel indul majd és 12…..
Augusztus 11-én új sportcsatorna indul Spíler2 néven. Ahogy a 2016 óta működő Spíler, ez is a TV2 Csoport része. Műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők, írja a csoport. Ugyanitt a spanyol labdarúgó-bajnokság…..
Ennyit lehet egyelőre hivatalosan tudni a NuMuvee gyártásában készülő Kérdező című műsorról, amiben Gundel Takács Gábor lesz a műsorvezető és tudásalapú kvízsó lesz, nem vakszerencsére vagy ügyességre épített. Ez egyébként 2018-ban elég bátor és megsüvegelendő vállalkozás, a tudásalapú vetélkedők…..
  Június 14-én, csütörtökön, azaz holnap délután egy visszafogottnak tűnő, félórás nyitóünnepséggel, majd egy stabil hazai győzelemnek ígérkező orosz-szaudi meccsel elindul a 21. labdarúgó-világbajnokság. Itthon az M4 közvetít, minden meccset élőben, a párhuzamosan rendezett összecsapások esetén a…..
cukkmukk 2018.06.15 08:56:46
Ki az a gyökér, aki ilyen címmel kienged egy cikket? Eleve, minek ez? Hogy a picsába gondoljátok, hogy ez belefér? Milyen alapon kritizáltok bárkit is a súlya miatt, címlapon, ilyen prosztó cikkben? És a legaljasabb a végére betolt kis elemzés a lelki bajok és a testsúly növekedésének…..
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
cukkmukk 2018.06.11 12:08:21
@szociál: Ez a szép az életben. Te így látod, más máshogyan. Gálvölgyi szerintem sem hú de nagy ász, de Eperjes...? Legnagyobbripacs. Reviczky tényleg jó, nem érdekel milyen ember :)
A médiákokban dolgozni nem könnyű dolog. Mi, indexes újságírók például írni nem tudunk (ez köztudott, és az olvasóink szívesen az orrunk alá is dörgölik), a hírolvasóknak meg sokszor bizony akkor is kamerák elé kell állniuk, amikor épp nem igazán klappolnak a dolgok. Gondoljunk csak például…..
cukkmukk 2018.06.06 12:59:50
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
A hazai gyártású sorozatok ritkák sajnos, tényleg két kezemen meg tudom számolni hány fikciós sorozat indult az elmúlt 5 évben, így mindig szar látni, ha az egyik megbotlik és nem folytatódik vagy lepihen, és ez vonatkozik a Kálomista-művek néha értelmezhetetlen szériáira is, amikből ha mást nem is,…..
A héten nagy időutazás kezdődik a Mátyás király téren: a Barátok közt egészen a nyolcvanas évekig repíti vissza nézőit, amikor a Berényi fivérek még tinédzserek voltak. A fiatal Berényi Zoltánt Szőke Zoltán nagyobbik fia, Zoltán, a fiatal Berényi Miklóst pedig a színész másik fia, Bence alakítja,…..
cukkmukk 2018.05.23 10:39:56
comment:com Ez nektek bajusz? 2018.05.17 11:44:44
Vannak olyan ikonikus dolgok, melyek úgy hozzánőttek egy-egy karakterhez, hogy azok nélkül az illetőt nem lehet komolyan venni. BB Évi nyuszis baszópapucsa, Berényi Miki kopasz feje, Magnum bajsza. És baszki, Tom Selleck úgy hordta azt a bajuszt, meg a tökét láthatóan rémesen szorító, a combtőnél…..
cukkmukk 2018.05.18 11:33:47
@szociál: Szerintem a Magnumban az volt a jó, hogy nem akart többnek látszani, mint ami. Nem vette magát komolyan, ilyen jó kis délutáni limonádé volt, roppant szórakoztató formában. A fenti rebootról csak egy szó jut eszembe: Pfejj.
Minimális konfúzióm azért van a hír előtt, mert eredetileg asszem úgy volt, hogy a TV2 a MasterChef formátum (Mesterszakács is lehetne akár) megvétele után civilekkel forgatott volna, ami egyébként a Konyhafőnöknek fényesen bejött, és a Viasat3 Ide süss! című süteménysütő műsora sem vallott szégyent…..
Jövő pénteken startol a Trollhunters harmadik évada, Guillermo del Toro pedig egy újabb sorozattal teszi szorosabbá a kapcsolatát a Netflixszel: A faun labirintusa, a Hellboy és A víz érintése rendezője 10 After Midnight címmel készít új horrorsorozatot a streamingszolgáltatónak...
cukkmukk 2018.05.16 13:06:50
@kelemen12: Oscar - legjobb film, Oscar - legjobb rendező. Ha így nézzük, eddig ez a legeredményesebb filmje. Egyébként sokan nem nézik a stáblistát.
  Tavaly ősszel írtunk róla, hogy Pauley Perrette 15. évad utána otthagyja az NCIS című sorozatot. Akkor arról lehetett tudni, hogy közös megegyezés miatt jön el, elég volt 352(!) epizódnyi nyomozás, csinálna valami mást is. Néhány nappal ezelőtt viszont néhány Twitter-üzenetben arra utalt, hogy…..
A Fox harmadik évadra is berendelte a Halálos fegyver című sorozatát, amit egy ideig az elmúlás fenyegetett, hiszen egyik főszereplőjét, a Riggset alakító Clayne Crawfordot kirúgták a sorozatból. A gyártó Warner és a Fox pillanatok alatt megtalálta az utódot Seann William Scott személyében, aki az…..
cukkmukk 2018.05.15 12:19:33
@lola31: Üdv a csapatban.
  Teljesen új, kaland-realityt készít a TV2, amiben vakmerő sztárok igyekeznek legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat és egymást úgy, hogy közben együtt is kell működniük. Egy mesés sziget fogságában, összezárva kell hajmeresztő próbatételeket teljesíteniük. Az utazás várhatóan életük egyik…..
A producerek kétségbeesetten dolgoznak a Magyarországon is látható, Halálos fegyver című sorozat megmentésén - írja a Hollywood Reporter. Aminek az a pikantériája, hogy mindezt azután teszik, hogy ők maguk rúgták ki a sorozat egyik főszereplőjét, a Martin Riggs-t játszó Clayne Crawfordot. Csak épp…..
A Média Hungaryn jelentette be Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója, hogy jön a Jocky TV és a Moziverzum is, előbbi olyan klasszikus sorozatokkal, mint a Dallas és a Columbo (még idén elindul), utóbbi meg felsőkategóriásprémiumnagyonfancy mozicsatorna lesz, amiben Fischer szerint nagy jövő…..
cukkmukk 2018.05.09 11:57:58
@Kondom Keselyű 57: Ezek szerint nyilván nem neked... Vannak még páran amúgy az országban rajtad kívül is. Észrevetted? :)
Mondjuk egy ilyen címlappal. A Bors vezető cikkét elolvasva kiderül, hogy Szinetár Dórának, az Operettszínház sztárjának még nincs egy éves sem a Down-szindrómás kisfia, mégis havonta több alkalommal is színpadra áll, és munkaadója is támogatja abban, hogy ő döntsön arról, mikor választja a…..
Elkezdődött a Westworld második évada, ezért az HBO egy különleges kerekasztallal próbálta körbejárni azt a témát, hogy mit jelent a mesterséges intelligencia, mi a jövője a robotikának és egyébként a Westworld tévésorozat hogyan kapcsolódik ezekhez a témákhoz. Az eseményen Dr. Galambos Péter, az…..
Április 22-én ment le a Homeland hetedik évadának utolsó előtti része, az All In, és igen, ez az amit Magyarországon forgattak még márciusban, Claire Danes végig is fotózta Budapest nevezetességeit, de most végre meg tudjuk nézni, hogyan fest a magyar főváros Moszkvaként...
cukkmukk 2018.04.27 12:14:31
@Terézágyú: Te megint csak okos akartál lenni, aztán nem sikerült.
Távozik a Jóban Rosszban Bezerédi dokija, a sorozat meghatározó szereplőjét alakító Kedvek Richárd elhagyja a stábot, kedden láthatjuk majd utoljára a Csillagvirág klinika alkalmazottjaként. Kedvek Richárd 2011 nyarán csatlakozott a Jóban Rosszban szereplőgárdájához, távozását pedig közel hét évvel…..
cukkmukk 2018.04.25 09:22:40
Óóóó, miért gyűlölnek minket ennyire a forgatókönyvírók? Ennek a résznek a nyitányát sem ússzuk meg értelmetlen kísérlet nélkül. Fizikaórának ne nevezzük, mondjuk úgy, hogy a Tanár termékbemutatót tart, egy hangnyomásmérő érzékenységét teszteli, amit biztos a Gearbestről rendelt, aztán majd megírja…..
cukkmukk 2018.04.24 10:56:59
Isten mint kapkodó szaki, a magyar történelemmel sarokba szorított skinheadek, rock&roll arc Petőfi és Schobert Norbi, mint a modernkori forradalom eszköze –  többek között ilyen poénokon nevethetünk a stand-up hazai sztárjait egyesítő Comedy Club harmadik évadában. Az ígéretek szerint a Kovács…..
  A Best magazin a forrás, a 24.hu az első körös átvevő, szóval tőlük az infó: a Fókuszból, korábban a Híradóból is ismert, a Házon kívül és a XXI. Század munkatársaként is számon tartott, pályafutását a Barátok Közt szereplőjeként kezdő D. Tóth András úgy döntött, inkább feleségével közös,…..