Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ny2c

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy igazi fúj poszt: fúj a penész és fúj a lejárat eltakarási technika is. ...Magyar Tejfölt és akciós csokit, az sikeres ember nem lehet. A csokin akciós cetli véletlenül eltakarta a lejárati dátumot, a tejfölön pedig a lejárati dátum véletlenül eltakarta a penészgombát.…..
Ny2c 2015.03.07 14:43:32
Látja? Nem látja? Na látja.  Igyekszünk megtudni a NFH-tól, hogy mit kell/lehet tenni egy szőrén-szálán eltűnt webshoppal. Hello Homár! 2014. decemberében vásároltam egy műszaki terméket az ecostore.hu-n. Karácsony napján tönkrement, de a webshop átvételi pontja (Bp.,…..
...miután elfogyott belőle a levegő, akkor is ugyanúgy hajtasz tovább. Sem azt, hogy tetszőlegesen messzi szervizbe állsz be vele. Hanem azt, hogy elvergődsz _lassan_ a legközelebbi gumis műhelyig. De! Simán elképzelhető, hogy nagy sebességnél jött a defekt, ilyenkor talán tud így…..
Ny2c 2014.02.24 17:23:57
@mortalwombat: Megkímélt, hölgy tulajdonostól eladó.
Az idei második nagy hóesésnél leszólhatott valami fejes, hogy nem tud hazamenni a dombra, mert hirtelen évtizedes rekordja keletkelett az egy mellékutcára jutó hókotrószámnak. Persze volt, akire úgy rátolták a havat, hogy alig bírt kijönni a házból, másoknak meg lezúzták…..
Naiv ügyfél szomorúan értesült róla, hogy Velux ablakaira azért fagyott rá évekig a pára, mert a vásárláskor ismertetett rendeltetésszerű használat épp az ellenkezője annak, mint amit a cég manapság javasol. Több éve már, hogy nagyobb felújítást végeztünk a házunkon.…..
Akinek van pénze benzinre, az már simán adhat egy kis aprót, nem? Hát nem. Az autók között semmi keresnivalójuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment A polgár ne kérdezzen 2012.12.05 05:45:00
Bárki által hozzáférhető kilométeróra-állás? Van ilyen, elméletileg. Okmányirodai capriccio, hepiend nélkül. Különben is péntek van. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...