Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liba Tóni

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
A Mars egy meglehetősen furcsa, hibrid sorozat, egy kicsit azokra a tévéfilmekre hajaz, amik ismert bűneseteket dolgoznak fel az ügy valódi szereplőivel, mondjuk a halottkémmel, aki látta, amint kihúzzák a halott szőkecsajt a mocsárból – és közben a Melrose Place…..
A migránsos népszavazás előtt egy héttel barkácsbomba robbant a belvárosban. A detonációban két rendőrjárőr megsérült, állapotuk stabil. A rendőrség 16 órával az esemény után szólalt meg először, annyit mondtak: a robbantó kifejezetten a két rendőrre utazott, őket akarta „kivégezni”. Továbbá adtak…..
Liba Tóni 2016.09.26 20:48:39
- Miért nem volt a helyszínen robbantás után tűzoltó?

- Azt mondják, hogy robbanószert használt az elkövető, nem házi készítésű robbanószert, csak hozzárakott csavarokat, meg szegeket. Akkor mégis - ha egy 20-25 éves fiatalt keresnek, honnan jut hozzá egy ilyen fiatal igazi robbanószerhez? Szakértők szerint értett hozzá, aki csinálta. De hol tanulta akkor a fiatal? Nem lehetséges, hogy valamelyik állami szerv megfelelőségi kényszerből kiadta valami hülyegyereknek, hogy csinálja meg a balhét? Hisz nem sokkal korábban pont a honvédelmi miniszter nyilatkozott, hogy Magyarországon is elképzelhető terrortámadás... Lehet, hogy elszólás volt?

Kurvára senki nem hiszi el, hogy itt tényleg terrortámadás akart volna lenni. Elnézve a nyugati terrortámadásokat, itt ha valaki terrort akart volna elkövetni, nem így kezd neki és nem ennyi áldozat lenne. Ennyire amatőr és pitiáner biztos nem akart lenni egy olyan fiatal, aki a híradások szerint 1. értett a robbanószerhez 2. tudta, hogy helyezze el, hogy se túl nagy kár ne legyen, se kicsi, csak pont beférjen a hírekbe... Nekem erősen olyan érzésem van, hogy csak robbantani akartak, hogy megijesszék a népet, de komolyan ne sérüljön meg senki, még a ház se, ahol robbantanak, de nagy legyen a hangja és legyen pánik. Mert felelős vezető sem akarná csak egy szutykos népszavazás miatt, hogy valaki meghaljon. De rosszul sült el - és most nem tudják esetleg kezelni a helyzetet?
  ...Micsoda fordulat, megvertük orbánt! Még 1 millió érvényes szavazatot sem szerzett a  kvótanépszavazáson . Hogy miért?! Mert otthon maradtál Te is, nem mentünk el szavazni, ezzel legyőztük a hazug kormányt, megszégyenülten, őrjöngve  kullogtak.. Próbálkoztak pedig rengeteg hazugsággal,…..
Liba Tóni 2016.09.17 08:20:39
@bloglegelő: nagyon remélem, hogy nem tervezed azt, hogy külföldre mész dolgozni, mert akkor szembe köpheted magad a birkaságodért :) Meeeenyj el szavazni, beeeeee jó lesz neked :D
Biztos Te is osztályoztad már a másik nem képviselőjét. Még nem? Akkor biztos láttál már olyan filmeket, ahol ezt tették! A legjobb csajok és pasik 10-ből 10-esek (ritka esetben akár 11-esek), míg akiket bottal sem piszkálnának meg, azok simán 1-est vagy 0-ást kapnának. Te hányast adnál magadnak? De…..
Még aki nem lelkesedik különösebben a sakkért, alighanem az is elismeri, hogy a posztban bemutatott készlet lenyűgöző darab. Azt már nem mernénk egyértelműen leírni, hogy tetszik is, de kétségtelenül nem hétköznapi. Mondjuk az ára sem az...
Liba Tóni 2016.07.24 21:00:10
R.I.P., negyven év után megszűnik a VHS. Ég veled, szalagos adattároló! Eddig is hanyatlott a gyártásuk, de a napokban hivatalosan is véget ért...
Egy Facebook-csoportban megint szóba került a szoftverlopás témája. A leggyakoribb érvek a beírók részéről: Ha lemásolok egy szoftvert az eredeti nem tűnik el a tulajdonostól Nem okozok vele kárt Te soha nem töltöttél le semmit feketén? Na akkor szépen sorban: Való igaz, hogy a másolat…..
Az Andoer egy igazi érdekességet dobott a piacra. Ezúttal egy 2 lencsés, 360°-ban látni képes akciókamera került termékei palettájára, és meg kell hagyni, elég szimpatikus darab, főleg, ha az árát nézzük...
Tudom, hogy a szelfi milyen elterjedt manapság, még akkor is, ha az esetek 99%-ában egy betorzult fejű és önelégült vagy buta tekintetű arc mosolyog ránk a végeredményen, a telefonok kamerája ilyen közelről ugyanis elképesztően torzít, pláne akkor, ha még csak nem is magunkat, hanem a tükörképünket…..
A Tomtop.com webáruház megszületésének 12 éves évfordulója alkalmából foci EB hátterű akcióizét csinált. Ez valami olyan lehetett a háttérben, hogy - Hé, Lien! Foci EB van, de 12 évesek is lettünk. Mit csináljunk? - Legyen stadionos hátterű, évfordulós feliratú random leárazás mindenre!…..
Tavasszal gyakran vannak esősebb napok, amikor pillanatok alatt átázhat a cipőnk. Most mutatok egy nagyon olcsó házi praktikát, amivel vízállóvá teheted a cipődet. Nem kell hozzá semmi egyéb, csak a cipő, egy gyertya, és egy hajszárító. Miután alaposan bedörzsöltük a viaszt…..
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..