Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brodi

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
brodi 2010.07.20 18:06:28
@heinrich: hát nem tudom. bár én pár felvételen láttam csak a Császárt játszani a német válogatottban, de ha már Ferguson Ferdinandot (!!!) is hozzá hasonlította, ám legyen :)

szerintem nagyon megakadt a fejlődése a 2008-as EB után. akkor kb. elkönyveltem a következő nagy olasz védőnek, aztán fokozatosan esett ő is vissza, (akárcsak a klub). idén meg a szélre pakolászások, meg a felfoghatatlan játékrendszerek sem tettek éppen jót neki, de mondom, lehet, hogy ha lenne egy csapat körülötte javulhatna, mert az alapképességei jók, a tuskóságait, könyököseit leszámítva...
brodi 2010.07.20 19:33:37
@Titi120: "utóbbiban nem sokat segíthette a támadásokat, ami állítólag kifejezetten az erőssége."
hát abban remélem tényleg jó, mert vicces volt nézni, mikor 2-3 méterre helyezkedett a támadótól és úgy adtak be mellette kb. negyvenszer.
a spanyolok ellen Robbennel kifejezetten nem értették meg egymást, bántóan nem volt harmónia köztük. Egyelőre meghajlok a világ előtt, mindenki dicséri, remélem csak én fogtam ki rossz meccseit...

az én értelmezésemben, ha jön egy belső védő, akkor Micho távozik és Buyten lesz a beugró, de erre szerintem kell még várni legalább egy évet, majd Jogi meglépi :)

Nem tudom, hogy itt olvastam-e, de Gaal azt mondta, hogy a meglévő keretből az istenidiegoé a balbunkó. kezdésnek nem rossz, így már csak egy lyukas poszt van, meg ugye nincs értelmes csere.
brodi 2010.07.20 20:09:00
@Titi120: igen :) mindenesetre örömteli, hogy ott nem Badstuberé a Pole ott.

Lahmnak is kellett idő mire felvette Robben ritmusát, ez tény, szerencsére van olyan tekintélye, hogy Arjen azért vele nem kezd ki. :)) Év végére szerintem nagyon sokat javult Lahm ott, jöttek a gólpasszok, az elfutások, kihasználta a holland befelé húzásait. év végére szerintem nagyon összeálltak. a másik meg az, hogy nekem nagyon tetszik ez az ellentétes lábú támadó és azonos védő beosztás, mert rendesen össze lehet zavarni az ellen széleit. jöhet beadás és betörés is. Ribbel ( aki közben előzetesben ül Benzemával) meg főleg a csikicsukik mentek, csak ugye ott volt egy Zé robi is ballal, aki tudta kompenzálni a "szélsővédő hiányát". Ennek is megvan előnye, de mondjuk, ha egy Gomez a center ő nem fog ebből semmit sem kamatoztatni. Ráadásul ott Bastian és majd a tizesünk, Kroos is jobb lábas. nagyon nagy tömörülés lenne ott középen szerintem így már...

@madcows: köszi, kíváncsi leszek mi sül ki belőle a kontár Veh kezei alatt.
Uruguay és Németország játszik a világbajnokság harmadik helyéért. A kisdöntőben már nem szoktak variálni a csapatok, kiadják magukból, ami a torna végén még bennük van. Németország az esélyes, de a végig fegyelmezett és elszántan küzdő Uruguay képes lehet a meglepetésre.…..
brodi 2010.07.10 22:30:13
@heinrich: igen, ez nekem is eszembe jutott, ez valahogyan olyan németes volt. nekem valahogy jobban bejön mint a sexy foci :)

A sors legnagyobb kegyetlensége, hogy Schweinsteiger nem szerzett gólt, ez a pojáca meg eldönti a bronzmeccset.:(( Remélem elviszi a Madrid.

Hihetetlen, hogy ilyen beleszarom játékkal és ennyi ballaszttal a csapatban is nyertek a németek.
Spanyolország Torres mellőzésével lemondott a centerjátékról, de ezzel összességében jóval többet nyertek, mint veszítettek. Intenzív letámadásukkal azonnal megfojtották a német próbálkozásokat, támadásban és védekezésben is szinte folyamatos emberelőnyt alakítottak ki.…..
brodi 2010.07.09 21:51:16
@Minarik Ede bácsi: hogy jön ez ide? Nem értem.
brodi 2010.07.09 22:19:13
@Minarik Ede bácsi: nincs értelme párhuzamba állítani a német és a magyar focit. :(
nekünk először dolgozni kellene, majd utána várni valamit, de amíg ez van, addig döntő győzelemről még álmodni is nehézkes.. Persze azért én is megpróbálok, minden meccs előtt...
brodi 2010.07.09 22:45:23
@bz249: "de jó rendszerben azért lehet eredményt elérni"
ez az ami leginkább hiányzik, minden szinten :(

"nem a semmiből jött a német mentalitás, hanem tapasztalatokból és vereségekből"

jogos.
Rúgassunk végre egy gólt Messivel vs. rúgassunk még gólt Blancoval..
brodi 2010.06.27 21:57:29
@rizla: nyilván túlragozta, de a gondolatmenet nem halott. Mi is beszélgettünk már erről,én túl racionális vagyok ahhoz, hogy benyaljam, hogy Maradona jelenléte, viselkedése, stb. adhatja a plusz többletet, az igazán nagy győzelemhez. A németek ellen kiderül, hogy ez a istenidiego kultusz, mit is ér valójában. Eddig nélküle is mentek volna.
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
brodi 2010.06.27 18:37:27
@mocsing: khedira az én Poldim ezen a VB-én, bár még a mai viszonylag tűrhető volt az eddigi horrorokhoz képest. Ballack( vagy egy igazi vkp.) kicsit visszavontabban sokat érhetne, schweini játéka még ennél is jobb lehetne. a személyisége nekem annyira nem hiányzik, Bastian óriásit harcol középen.
brodi 2010.06.27 19:02:00
@értelmetlen_nevű: szerintem most nem lenne értelme már, egy hangyafasznyit javult a sváb is, meg pont, hogy most a rakkolos kp.-re lenne szükség, szétfussák Veront, meg Maszkeránót. Arról nem is beszélve, hogy Messire is figyelni kell majd. Persze, ha továbbmennek az argentinok. :)
brodi 2010.06.27 19:59:01
@sandinista: ok, tegyük fel, hogy kétszer belebotlott a labdába, de azért volt mellette mezőnyben pár megmozdulása, a gólpassz fantasztikus volt, nem beszélve azokra az üresbe mozgásokról, futásokról amiket csinált. ráadásul a passzai is bejöttek. Müllernek higgadtságban kell javulni leginkább, s némi rutint összekaparnia, érzésem szerint, akkor nem fogja ennyire esetlenül megoldani a helyzeteket. Ma meg főleg a játéka volt az, ami nekem kifejezetten tetszett. Ha meg már ő érkezett Özil passzára, hát Istenem, nem feltétlenül a mai góljai az értékmérői a tudásának. (ahogy a tegnap Suareznek sem, kit kritizáltam)
Meddig lehet húzni kapott gól nélkül? vs. Meddig lehet menni bírók nélkül? ..
brodi 2010.06.26 18:05:22
brodi 2010.06.26 18:13:41
@Titi120: hu, két hétig nem ültem internet előtt, csütörtök óta pótolok, de ezzel még nem találkoztam. szóval nem tudom, hogy ez poén vagy nem :)

klasszis belső védő nincs a piacon, szóval én megelégednék egy frankó kis szélsővédővel. más érkezőt nem igazán várok.

Schweini a kezdővel edzett ma :))
brodi 2010.06.26 18:48:17
@tsd: mezőnyben nem tetszett. alig volt építő megmozdulása mezőnyben(!), nem emelkedett ki a gólok ellenére, pedig aztán minden szuperhősök legjobbjának adja el a média. És ez még nem is egy csúcsderbi volt, messze az európai elitbajnokságok szintjétől. Jóval több kell tőle, hogy egy élcsapatban is megállja a helyét. mondom, csak a gyorsasága tűnik átlagon felülinek nekem.

@Titi120: máskor ne ijesztgess :))
Nou San Trafford D-csoport, 20.30 2010.06.23 19:26:00
Ghána-Németország, Johannesburg Ausztrália-Szerbia, Nelspruit Tökéletes helyzet állt elő a D-csoportban, mivel mindenki tud arra játszani, hogy elkerülje Angliát, tehát senki nem fog köcsögösködni és az ikszet kitűzni célul, ráadásul nincs még fix továbbjutónk se. Az…..
brodi 2010.06.24 16:06:07
@_benito: egyelőre még nem olvastam, ma kaptam ajándékba A Morgue utcai kötetet, a hétvégén belevetem magam :)

@Walmer: tavaly nyáron az U-21(Özilék, ugye),U-19 és az U-17 is egyszerre volt EB győztes. az évtized második fele gyanúsan a németeké lesz, legalábbis ott toporognak majd a tűz közelében.
Elájulni önmagában a Bayern bajnoki címétől nehéz volna. Esetleg csodálkozni lehetne azon, hogy miért nem volt könnyebb a salátástál besöprése ezzel a kerettel középpályával, de mivel tovább látunk a Bundesliga korlátain, mégis bravúrosnak minősítjük a bajnoki címet.…..
brodi 2010.06.01 22:05:01
@értelmetlen_nevű:
"A Bayernben ugyan soha nem játszott ilyen poszton"
az amatőröknél sokszor feltolta Gerland oda, fejlesztették a szkilljeit. Nem lehet teljesen fogalmatlan a poszttal kapcsolatban, de azért tényleg csak végső megoldás legyen. Balbunkóban még az sem, remélem Löw látta a szenvedéseit azon a poszton a Bayernnél.

Amúgy elképesztő vicc ez a keret. Komolyan ok, hogy Poldi, Miro, meg Mario is utazik, a "fenséges henceg" még így is a legjobb német lesz majd.
De hogy lehet makacs?, hülye?, vak?, hogy két nyomorult vkp.val indul neki a tornának, ráadásul az egyik Schweini, aki nem is kimondottan az. S a védelemből csak olyat lehet feltolni, aki abszolút nem próbálta ezt a posztot profi szinten. (Aogo talán igen?)
A tippem az, hogy Kroos fogja átvenni majd a kisárgázott/eltiltott helyét. Bravó!
(pár hónapja volt egy beszélgetés, meg amúgy is sokszor előkerült, hogy kik is lesznek majd az utazó szűrők. Hát Löw megoldotta. Senki sem került be a jelöltjeink közül :(
Esti Kornél: Hetekkel ezelőtt az itáliai és nemzetközi lazialék között is robbanásszerűen terjedt el az az elsőre hihetetlennek hallatszó hír, hogy az olasz labdarúgás egyik legnagyobb szurkolói csoportja, az Irriducibili felfüggesztette tevékenységét. Bár tudtuk – és…..
brodi 2010.04.15 10:46:38
@_benito: a pénzt, úgy tudom, megvonta tőlük Lotito. Esti?

@Tika_: sok (majd' mindegyik) csoportra jellemző, hogy gyakorlatilag márkát csinálnak a névből és "ebből élnek". ( Cselszi Headhunters, Galata Ultraslan, stb) de ez gyakorlatilag elkerülhetetlen egy idő után, ha olyan hírhedtek,híresek, mint mondjuk ők . Kár, hogy ,én legalábbis úgy érzem, ezzel elvesztik valahol az identitásukat, ami alapjában mozgatta a csoportot. Ellenpélda, hogy az ultaslan eladta a klubnak a márkát, nem kis bevételhez juttatva a a galatat.

Az IRR-t sajnálom, remélem nem sínyli meg a Nord a hiányukat.

www.youtube.com/watch?v=F0cQTmtXL0Y&feature=related
Képzeljük magunk elé egy becsületes bringás három hetét a Tour de France-on. Példásan teker végig tökön-paszulyon át, vércsere nélkül is egymaga húzza a pelotont, gyűjti a szakaszgyőzelmeket, majd az utolsó előtti etapon már a rajt után szökésnek indul. Föl-le ickázik a…..
Az év meccse következik a Bundesligában, egymásnak feszül a gigász, meg a gigásznak látszó tárgy és megnézik, hogy a csillogás, az euró tízmilliók, az egyéni képességek számítanak-e inkább, avagy az összerakottság, a fegyelmezett csapatjáték és a félelem saját zsarnokod…..
brodi 2010.04.03 17:36:48
@Titi120: persze, szinte minden meccsen pályán volt. talán korábban kellett volna elkezdeni használni Altintopot/olicot erőltetni a a helyén, akkor nem lenne kiherélve a legfontosabb időszakra. ( szerdán olic-mario csatársor lesz Robberyvel megtámogatva, legalábbis remélem. bár kicsit aggasztó, hogy el sem utazott a holland)
brodi 2010.04.04 23:10:01
@Rekordvizemeister: "Ja, igen, lehet a HSV-t is fikázni, nem tudom, miért, de lehet."

@brodi: az az én kommentemre ment? csak, mert ha nem, akkor nem írok teleregényt, sajnos nincs rá időm.
A Német-kupa elődöntőjében az Augsburg olyan bravúrra készül, amely szinte biztosan nemzetközi kupaindulást jelentene számukra, mivel a másik döntős borítékolhatóan automatikus résztvevője lesz a Bajnokok Ligájának. Némileg meglepetés, hogy elsősorban ezért a célért kell…..
brodi 2010.03.23 12:46:20
@Radio Free Aberrania: esélyesebb az MU, ez nyilvánvaló, úgy érzem ezt inkább ők cseszhetik el, ha lekezelik a Bayernt és abban sem vagyok biztos, hogy kellő motiváltsággal lépnek majd pályára, főleg, hogy a bajnokságban is pengeélen táncolnak. ( talán Rooney is fárad egy kicsit április elejére) A Ferguson, Gaal csörte meg még inkább pikánsá teszi a csatát. Lesz ott majd focigyilok rendesen, de ez még nagyon messze van... igazából már csak erre gondolok a sorsolás óta, Bayern cimke alatt :))
brodi 2010.03.23 15:49:26
@Everred: nekünk addig még két kulcsfontosságú meccs is lesz, ti meg maximum a boltoni mészárszékre külditek a manchesteri bokákat :)

"Na, erre mondjuk ne tegyél nagyobb összeget... Egy Porto elleni BL-negyeddöntőn előfordulhat, egy Bayern ellenin nem."

nyilván nem fogják tudatosan feladni a BL-t, főleg, hogy a fő rivális a másik ágon hentel majd, de a tudatalattiban simán benne lehet a két BL döntő után, hogy nem ez most a legfontosabb. Szerintem Fergusonnál is a hazai porond élvez elsőbbséget.

Az biztos, hogy egyik csapatnak sem lenne tragédia a kiesés, más okból kifolyólag. A Bayern még nem kész megnyerni a sorozatot, a MU meg már túl sok időt töltött a a csúcson vagy annak a közvetlen közelében. Egy relatíve gyengébb szereplés is beleférhet. (plusz közeleg a VB, a Cselszi).
Ha valaki ügyesen bánt a távirányítóval, akkor akár átlagosan kilencpercenként is láthatott gólt a képernyőjén a két keddi BL-nyolcaddöntő második mérkőzésén. A meccsenkénti öt gól kiemelkedően magas, de ettől függetlenül volt hiányérzetünk a látottak miatt. A Porto…..
brodi 2010.03.10 11:10:23
@Szigo: Azért azt szögezzük le, hogy ő nem balbunkó, ha nem dől ki Micho és az abszolút újonc Contento eszébe sem jut Lajcsinak az osztrák (hehe). Szerintem tudatosan erőltette Prandelli ott a támadásokat, ha van egy normális jobbszélsője Fionak, akkor valóban benne ült volna a kakiban Alaba. Viszont ő passzolt a legtöbbet a csapatból, elég magas százalékkal, folyamatosan segítette Riberyt, volt egy két szép szerelése is. Bőven elbírta a csapat a srácot, de többet badarság lett volna várni tőle, sőt, azzal, hogy neki nyugodtan ki lehetett játszani a labdákat, ellentétben mondjuk Pranjiccsal, nagyon sokat segített, mert ténylegesen volt két szél. Olykor nagyon szépen háromszögeztek Schweinsteigerrel és Riberyvel.

(Bommel futotta a legkevesebbet a meccset végigjátszó Bayernesek közül, majd' 2 kilóméterrel kevesebbet, mint Bastian. utána természetesen Ribery jön)
brodi 2010.03.10 11:24:31
@Neil Blender: az utolsó bekezdés az eddigi legkorrektebb, amit olvastam a párharc kapcsán. Az én vélemény is hasonló.

Tegnap is írtam, hogy már nincsenek elvárásaim az idei szezonnal kapcsolatban, valószínűleg, sokak megelégedésére, a következő körben helyre rakja a fiúkat egy topcsapat. Igaz, nem hiszem, hogy még egyszer ennyire görcsösen, esetenként dekoncentráltan, fog játszani néhány játékos, nem hiszem, hogy benne van a pakliban egy tavalyihoz hasonló szégyenteljes kiesés.

Az megvan, hogy Schweini kisárgázta magát? Na, ott próbálnám ki Alabat.
brodi 2010.03.10 12:16:49
@Vul-Kahn: természetesen egy kicsit más szerepkörben játszatnám, mint Schweinit, kicsit előrébb, Kroos leendő posztján, amivel össze tudná kapcsolni RibRobot. Ezt már gyakorolhatná a Freiburg ellen, ott is eltiltott Schweini, egy vkp. elbírná a támadósort. nyilván függ majd az ellenféltől is, az, hogy ki szerepel majd a német helyén, de ha támadnunk kell, akkor Tymo nem a legjobb megoldás Bumival, mivel a korábban is említett űr a csatárok, csatár mögött továbbra sincs betöltve. Valahogy "közelebb kellene hozni" egymáshoz Robberyéket.
A mai BL-játéknapba sűrítették az izgalmakat, ami abból a szempontból kár, hogy választanunk kell a két, intenzitásában kocsmai bicskázásra emlékeztető csúcsderbi között. Az NST-n végbemenő változások hírnökeként csavarintunk egyet a szokásos Három dolog-ra épített…..
brodi 2010.03.09 22:08:50
@Lojzi_: :)))))
brodi 2010.03.10 00:08:58
@Vul-Kahn: alaba képességei valóban biztatónak tűnnek, sőt, már a havas kupameccsen is feltűnő volt, hogy mennyire ragad a labda a sráchoz, de én inkább középen próbálkoznék vele. Basti amúgy is kisárgázta magát a hétvégére, a Freiburg ellen pedig egy kicsit hátrébb játszó vkp. (remélem, Timo) elég lehetne.

Bommellel nem voltam elégedett, Schweini többet tett hozzá a védekezéshez és összességében jobban is játszott, mint a holland. Valóban sokat javult -nálam is- a megítélése, de helyette egy rombolóra lenne szükségem, remélem Luinak is :)

Utolsó bekezdést adom, nekem sincsenek már elvárásaim, van még pár lyuk ezen a csapaton...

@horas: miért veszitek komolyan? :)
brodi 2010.03.10 00:14:39
@horas: na, nem a focit, Titi poénjait. :)
A gócpontoknál mind jobban sűrűsödik a mezőny, egyelőre még a Hamburg gondolkodik nagyon, hogy akkor most BL-helyért szeretne-e küzdeni, avagy a mérleg nyelveként kiszámíthatatlansága okán gyakran tetszelgő Dortmund-Werder duó kisded játékaiban akar harmadik félként részt…..
Elképesztő düh dolgozik bennem, és bizony vissza kell fognom magam, amikor véleményt formálok. De muszáj megkérdeznem, hogy milyen befektető az, amely mindenféle garancia, pénz nélkül kirúgatta Mészöly Gézát? Kik ezek az emberek? És hogyan jönnek ehhez? És egyáltalán miként…..
Nem a pontszámok alapján, de nekem egyre inkább kétszereplős versenynek tűnik a Bundesliga, és noha Gelsenkirchenben szeretnének bízni benne, hogy valójában három az a kettő, mégis nagy tételben fogadnék rá, egyetlen épeszű schalkés sincs (nincs vége a mondatnak), aki komolyan…..
brodi 2010.02.13 20:46:30
@Rekordvizemeister: "Összességében jó volt ez, a gólok fantörpikusra sikerültek."

jó értelemben? (természetesen müncheni szemszögből)

amúgy most megint megvan az a wir sind wir életérzés a bayernben, ami tűnhet arroganciának is, de inkább egy töretlen győzni akarás, még ha egyes játékosok valóban nem a bucimaci magazin címlapjára valók.
brodi 2010.02.13 20:47:44
@brodi: rosszul idéztem... ezt szerettem volna Rekordviz'től

"Robbennek igaza van, tényleg arrogáns ez a Bayern. Szóval a régi."
Nou San Trafford Eb-sorsolás 2012 2010.02.07 11:02:00
Jó ebédhez szól a nóta; 12.00-tól az Eurosporton és az UEFA honlapján is nyomon követhető a 2012-es, elsikkasztott Európa-bajnokság sorsolása. Az utóbbi évekre nem lehet panaszunk, még a dél-afrikai vb-selejtező csoportunk volt a legnehezebb, így kicsit tartunk tőle, hogy ezúttal…..
brodi 2010.02.07 13:05:43
@Anthony (kick-ass): Csak a buszos túra :)
brodi 2010.02.07 15:04:10
@_benito: kádár idén még nem játszott balhátvédet, volt már belső védő, jobb oldali védő és kp. is, balbunkó pont nem.

vasst nem fogja kicsinálni, nem csinálta ki a bundasztori a válogatottnál?

a harmadik hely nekem álmaim netovábbja lenne, de ha a fiatalok (elsősorban Kádár, koman és Krisztián) tavasszal sokat játszanak, fejlődnek, akkor velük kiegészülve kevés hiányposztja lesz a csapatnak. Bár az is nagy kérdés, hogy mondjuk egy komant, hogyan fogadnak el az idősebb társak, mint vezért. (ő akkor igazán király szerintem)
Az elfojtott ásításokban gazdag, de legalább érdemi történésektől mentes átigazolási szezon gondolkodóba ejtett minket, és amondók vagyunk, tipikusan bundesligás megoldásoknak vagyunk szemtanúi. Az ordító ziccer megvolt, de a csatárok egymásra vártak, a kapufáról kifelé…..
brodi 2010.02.06 15:28:35
@_X_: Ha kiesik a Milan BL döntős szezonja és nem történik valami elképesztő csoda az olasz csapatokkal, akkor legkésőbb három év múlva meglesz a negyedik BL hely. Engem inkább az lepne meg, ha nem így lenne.

Közben nekem meg nincs, vagy alig, adásom. pedig nagyon rákészültem, hogy megnézem a két mai meccset. talán estig javul vmit az idő és visszajön a digi a glub meccsre.. a stream is haldoklik...
brodi 2010.02.06 16:34:41
@mocsing: köszi, de most már nekem is jól fut. A 10. perc utána kapcsolódtam be, de nagyon tetszik amit látok. mindenki tudja hol a helye, mit kell csinálnia, nagybetűs csapatként működik a Bayern. Schweinsteigerről meg csak "ativuszokban lehet beszélni", embertelen mennyit melózik. Elől kicsit lehetnének pontosabbak a fiúk, de betudom ezeket a könnyelműségeket a biztos vezetésnek.

Várom már a CL meccseket, hogy ez tényleg ennyire jó, vagy csak jó a sorsolás és mindig az éppen megroppanó csapatot dobja a forduló hentelésre. majd meglátjuk.

@Titi120: elkeserítő... :(
brodi 2010.02.06 17:26:15
@acdcisti: szerintem nincs jelentősége a dolognak. sokkal aggasztóbb, hogy nem találja a helyét egyelőre. meg mintha egy kicsit a többiek játékát is megbénítaná egy kicsit. Bár határozottan ezt nem merem kijelenteni, főleg, hogy a másodikban csak a lendület vitte tovább a csapatot, teljesen visszavettek.

Gaal használhatna több játékost. Példának okáért Tymo is kaphatott volna egy kis időt. Talán majd szerdán a kupában.

HSV, Bayer, Schalke iksz :))
Meine Damen und Herren, kérem, tegyék meg tétjeiket. Az elmúlt héthez hasonlóan, most is gombot keresünk kabátunkhoz; első körben a tippjátékot rendezzük le, de a poszt megjelenése sem várat sokáig. Aki szeretne ringbe szállni, tipposzlopával együtt postázza nekünk a képen…..
brodi 2010.02.05 13:50:36
@Rekordvizemeister: az a nagy baj, hogy jelenleg nincs értelme egy ilyen logika mentén haladni. Az idén berobbanó fiataloknak optimális esetben nem lenne helye a keretben,de ha egy Compper vagy Gentner válogatott lehetett, akkor be merem követelni a tizeniksz meccsen kiválóan teljesítő Bendert, akinek a posztján nagyobb lyuk tátong, mint Calmund hasa. Neki amúgy is van 60 buli kettes tapasztala, ami ugyan egy vébén elképesztő kevés, de egyszerűen nincs jobb a posztján(!!). Ha lenne, biztos, hogy még a bemutatkozással is várnék vagy 1 évet.

A többi közül csak akkor válogatnék, ha olyan fantasztikus játékkal rukkolnának ki mint kroos. Müller vagy Badstuber szóba sem kerülne. pedig, biztos vagyok abban, hogy Tomit elviszi, de ez már Jogi hülyesége, ahogy Höwedes és hummels mellőzése is, de ahogy kezdtem, most nincs értelme logikát keresni.

A másik gondom az, hogy 5 hónappal a VB kezdete előtt kockázatos lenne tömegével beszórni az ifiket a keretbe, játszanak bármilyen poszton. Én a legnagyobb hiányt orvosolnám Benderrel, attól függetlenül, hogy Höwedes-szel már foglalkozni kellett volna. Egy VB-re nem egy szezon alatt kell felkészülni, ezt cseszte el nagyon Löw...
Tudta az ember, persze, nem lepődhetett meg, de azért valahol sokkoló volt látni a Serie A 21. fordulójának hentelős horrofilmre emlékeztető végkifejletét, és még ennél is nagyobbat üt a következtetést, amit levonhat. Egy csapat van az országban, meg néhány dublőr, akikre…..
brodi 2010.01.28 21:48:58
@Mr.AT: a kedvedért gyorsan végigfutottam Butt kicker osztályzatain, hát ha mi emlékszünk rosszul, nem pedig te, aki nyilván hétről hétre ott csücsülsz bundesliga meccsekért remegve. ez után két dolog lehetséges, vagy nagyon kevered valakivel, vagy csak muszáj volt valamit mondanod, így próbálván megtorolni a Torinóban esett sebeket. Butt, ha nem is a legjobb volt, de egy nagyon jó átlagot mindig lehozott, az utolsó 'kuseni félszezonja kivételével, amikor Adler már amúgy is kiszorította. ebben a szezonban pedig kifejezetten ihletett formában véd. Soha nem volt egy szuperklasszis, de egy kifejezetten megbízható kis kapus, az mellett, hogy szimpatikus egyéniség is.
Elég mátyáskirályosra sikerült a Bundesliga 18. fordulója, voltak is jó meccsek, meg nem is, születtek meglepetések, meg nem is. Akárhogy is – bár a nagy számok végre a berliniek barátai voltak – említést érdemel a Hertha sikere, röpke tizenhét fordulót kellett csak…..