Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redraven

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eddig meg voltál győződve arról, hogy Tihanyi Tamás élő gerincműtétjénél durvább dolgot nem lehet beadni a tévé képernyőjén keresztül, akkor tévedtél! Ez a messziről jött ember éppen egy elveszett könyvet keres Erzsike lakásában, majd miután alaposan átkutatta a…..
redraven 2011.11.06 10:32:20
"Sziasztok!Küldök pár képet nektek Jencóról, a bociszemű patkányról! Jencó rendeltetésszerűen használja kis házikóját: az ajtón át közlekedik, és imád kikukucskálni az ablakon, ha új látogató érkeztéről értesül.Üdv: Panyi…..
redraven 2011.01.21 11:00:59
@piros pipacs: Pipacskám, én is ütnék rád akkorát, hogy a szemeid kiugranának a helyükről, miközben összesz@rod magad. Te gyökér.
redraven 2011.01.21 13:24:38
@piros pipacs: Mi van gyökér, felment a pumpa? :DD
A naív néni nem tudta, milyennek kell lennie egy kicserélt gázórának, ezért simán aláírta, hogy átvette és minden oké, holott a TIGÁZ emberei valamiért lehagyták róla a plombát. A szolgáltató szerint meg a néni piszkált, úgyhogy fizessen. Egy "kedves" történetet…..
redraven 2010.04.26 17:27:58
@Kifordított kacagány:
Áruld már el, hogy milyen keverékről beszélsz? Azt a gázt kapod, ami bejön az országba + szagosítóanyag.
redraven 2010.04.26 17:59:42
@salapapa: Ha nekem harmincakárhány évesen a nevemen lévő szerződés értelmében felelnem kell a gázórám állapotáért, akkor a nálam sok évvel idősebbnek is kell. Azért mert idős, vagy nem ért hozzá, sajnos nem mentség.
A szerződés köt mindenkit, hiszen le van benne írva, hogy mi a jogod, és kötelességed. Az más kérdés hogy a sok hegyiolasz gáztolvajon mikor és hogy fogja elverni a szolgáltató a port...
redraven 2010.04.26 18:49:50
@atpijkamo: Szerintem többet tudok róla, mint te...
A Zene a rasszizmus ellen kampány csatlakozott a 2010 tavaszán zajló nemzetközi rasszizmus elleni akcióhéthez. Ennek keretében az ország több pontján lesznek hasonló témájú rendezvények. Vasárnap a Gödör Klubban az Antirasszista különkiadásra a zenekarok kifejezetten erre az…..
Egy elég fura rendőrségi levelet juttattak el a Zugügyvédhez. Úgy látszik a rendőrség is kezdi követni a parkolótársaságok behajtási gyakorlatát? Tisztelt Zugügyvéd!Egy elég fura ügy kapcsán írok!Egy ismerősöm ezt a levelet kapta a rendőrségtől. A levélen semmi…..
redraven 2009.12.09 22:37:51
@Sics68: Kedves Sics68!
1. Beszélő droid a jó büdös k. anyád, aki kisz..t magából.
2. Amennyiben bejelented, hogy rögzíted, és az ügyintéző nem járul hozzá, de te erősködsz, akkor rád teheti a telefont. Kb. ezt is érdemled.

Üdv!
A válság hatására mindenhol szorítanak, de a kommunista érdekeltségű vállalatoknál még jobban, hiszen nekik már nincs sok hátra, most kell minden lehetséges pénzt gyorsan beszedni. Így alakulhatott, hogy a Fővárosi Gázművek elkezdte kiszámlázni az elmúlt évtizedek késedelmi…..
redraven 2009.11.25 18:39:37
Gábor igazi áldott naiv ember, neki őszinte meglepetés, hogy a tévében hirdetett aprítógép nem aprít, viszont szétreped, ha meleget töltünk bele. Gogyábor annyira indulatba jött, hogy olyan vicceseket mondott, mint hogy "Remélem a TV-ben szereplő vén fülbevalós majomnak csak…..
A rotterdami állatkertben született a képen látható törpevíziló, ennek örömére a Huffington Post összegyűjtött egy csomó törpevízilós képet, amelyeknél cukibbakat régen nem láttunk, pedig a cukiság apostolai vagyunk. Szóval, kattintsanak ide mindenképpen, hogy lássák a…..
Dávid egy olyan 37 ezres plusz tételt fedezett fel a gázszámláján, amire nem volt magyarázat, így felhívta az ügyfélszolgálatot. Itt egy mondatába került, hogy ne kelljen kifizetnie, de most kivételesen nem öröm, hogy ennyivel megúszta. Ugyanis ezek szerint tisztában vannak azzal,…..
redraven 2009.10.01 17:45:17
@Unbiased: Gratulálok, remek döntést hoztál. Majd nézd meg azt, amikor bezuhan az Emfesz a kényszerből alacsonyan tartott árai miatt, úgy mint azok a frankó bankocskák, ahol 0%THM-el adnak hitelt. Megfognak maguknak egy zsák majmot, aztán amikor nem lesz nafta a rezsóban, széttárják pici kezüket. Vagy ha nem megy olcsón, majd szépen árat emelnek. Mindenesetre korrekt cég ez az emfesz, amikor olyan trükkel szereznek kuncsaftot, hogy megszűnik a FŐGÁZ, át kell szerződni. Meg úgy adják be a kilépési nyilatkozatot, hogy a fogyasztó kifejezetten kérte hogy nem akarja.
redraven 2009.10.05 17:48:58
@horex: Ha üres lakást jelentesz, kapsz papírt, hogy a mérőleolvasást az adott időben vagy tedd lehetővé, vagy jelentsd be az évvel leolvaás idején. Ha ez kimarad, akkor az előző év összfogyasztása alapján becsül a rendszer. hogy ez miért van? Mert inkább kapjon az ügyfél egy olyan számlát, hogy a gatya leesik róla, és akkor jelentkezik hogy hopp itt baj van, mintha (volt rá eset, nem is egy)kedves ügyfél elkezd fogyasztani, számla persze nem megy, mert "üres a lakás", ügyfél azt hiszi hogy ingyé jön a gáz, fűt számlák nélkül, aztán bejön a meglepi számla, ami jogos lesz, mert tényleg elfogyott, nem tud fizetni egyben 130 ezret, és elúszik anyagilag.
 "..nagyszerű lenne, ha homofób, rasszista és macsó nemzeti értékeink helyett arról híresülnénk el, hogy Magyarországon kapnak a melegek először a világon teljes jogegyenlőséget. Ennyit akarunk, mert ez a hazánk." Gordon Agáta a…..
Tréfás válságkezelő megoldást választott az Alien Computers, amikor egy garanciálisan cserélt merevlemezre 5000 forint felárat számolt fel azzal, hogy az eredetileg 27 ezerért vett hibás eszköz mára 18000 forintba kerül. És? Jóhogy nem a forintárfolyamra hivatkoztak, báz: ALIEN…..
redraven 2009.07.13 18:27:02
@vazze...: Sikeres vagy, eddig nekem is minden gépem tőlük van, ha valami alkatrész kellett, ami nincs raktáron, beszerezték, vittem hozzájuk én is halott vinyót gariztatni, szó nélkül cserélték, a szerviz is korrekt, volt olyan hogy valami alkatrészről nem tudtam hogy jó-e, bevittem, ingyen megnézték, szóval Alient nem fikázni, Budapest legjobb, és legkorrektebb számtechboltja.
Subba A hét szuperpumája: Rómeó 2008.02.18 11:55:00
A tizenkilenc éves Aditya 'Romeo' Dev egy igazán különleges kis fickó. Mindössze 83 centiméter alacsony, a testsúlya pedig még tíz kilogram sincs. Szabadidejében testépítéssel foglalkozik, a képen az edzőjével látható. Imádjuk a fellépését, ahogyan teljes önbizalommal nyomul…..
redraven 2008.02.18 12:05:37
A fájdalmat nem lehet mérni - tartja a népszokás, pedig egy szakításban hirtelen el tudjuk veszíteni a súlyunk jelentős százalékát. Múlt héten DG kérdezte, hogy mennyire viselt meg az a szakítás. Mondtam 10 kiló. Volt honnan - jegyezte meg, de mivel ő is hirtelen dobott le…..
Pandacsöki Boborjánnak apróbb nehézségei támadtak a Malévvel, amikor "rendszerhiba miatt" csak a gépe indulása után érkezett meg a módosított foglalása Milánóba, ami miatt csak fél nappal később, saját költségen hagyhatta ott az országot:Vásároltam egy Malév…..
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..