Regisztráció Blogot indítok
Adatok
creative30

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
creative30 2012.12.04 11:17:12
@Rkhaylitsha: Te tudod, mennyit keresett az első munkahelye után? Csak arról ír, ott mennyit kapott. Vagyis én nem olvastam többet. Vélhetően jobban fizettek neki (talán a feltételek is jobbnak látszottak) a köv. munkahelyén, különben miért vetett volna véget a biztos 10 éves munkaviszonyának? (gondolok itt a mtk.változásokra is, melyek egyre inkább a munkavállaló ellen, de a munkaadó mellett szólnak) Nem szentté avatni kell, de kígyót-békát rákiáltani sem szabad! Amíg nem jártál az ő cipőjében, milyen jogon ítéled el? Csak véleményed lehet! Ha kicsit is informáltabb lennél az eladó-pénztárosi fizetések területén, tudnád, hogy nagyon nem jól fizetik őket, és bizony nem egyedi példa, hogy minimálbérért dolgoznak, azért hogy Te bármikor leruccanhass egy doboz tejfölért, húszezressel fizetve...
Mondjuk, arról sem olvastam, hogy hülyézte volna a főnökeit, de kérlek, mindenki magából indul ki. Én fix, hogy téged nem foglalkoztatnálak, úgyhogy remélem, az önéletrajzod nem kerül a kezembe a jövőben.
creative30 2012.12.06 11:08:27
@Liliom67: Ne aggódj, megkapja. Azt hiszi, hogy a siker egy életre szól, pedig ha tudná... ;) Nagyon nem szerencsés a hozzáállása, amit itt tanusít. Szerencse, hogy az arcát nem vállaja. (Meg is értem!)

@Rkhaylitsha: Nagyon nem is mennék bele a magyarázatba. Felesleges. Nálad. Beszűkült a látóköröd. Csak abban bízom, hogy a te anyagi jóléted nem okoz másoknak anyagi problémát, mert ha ez így van, ne adja az ég, hogy egyszer tudatukra ébredjenek a kihasználtjaid!