Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaza pipi

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi tapasztalat, hogy a feministák nem bírnak meglenni hazugság nélkül. Hazudnak a férfiakról, hamisítják a statisztikákat, és természetesen ha feltűnik egy rivális szervezet, azt is a legalpáribb rágalmakkal próbálják kinyírni ezek a nagy demokraták.   Fröcsögéseik…..
zaza pipi 2015.10.13 10:20:47
@NachoVidal: pontosan! csak ahogy a nőkkel kell bánni, úgy! nem tetszik amit mond? seggberúgás után, majd nem mondja.
Kedves Ignacio, így lesz valaki önmaga paródiája :)
Na most az normális, hogy egy ideje arra parázok, hogy potenciális prostigyilkosnak néznek? Itt van ugye ez a legfrissebb városi rémálom, hogy állítólag magas körökhöz köthető, jól szituált pali is rendre vette a numerákat ettől a szerencsétlen kis ribitől, akinek az Akácfában…..
zaza pipi 2015.05.11 21:16:16
Nem megmondtam, hogy a politika izgalmas? Azt persze már nem mondtam volna meg, hogy Kész Zoltán beveszi Veszprémet, hiszen, mint írtam, nem fogadtam volna nagy tétekben a győzelmére. A mai választás eredményének jelentőségét éppen az mutatja, ami a szememben a tétjét némileg…..
zaza pipi 2015.02.23 14:36:29
@tralalala: ügyesen kevered össze a gizikét a gőzekével :)
zaza pipi 2015.02.24 12:49:44
@tralalala: na, pontosan így... :)
gizike: 80% van ellene
gőzeke: 27% adta a többség, konkrétan az egész magyar nép felhatalmazását..

látsz némi differenciát?
Dinamó Műhely Milán 2014.11.07 12:59:03
Milán meghalt. Tulajdonképpen ennyi. Vége. Rózsa Milán, egy kedves barátom, egy vállaltan meleg férfi és az egyik legelszántabb, legőszintébb, tisztább szívű aktivista súlyos depresszióval küzdött, és most alul maradt. Jött a vonat.  Milán volt az az ember, akit a…..
zaza pipi 2014.11.08 19:06:48
@maxval bircaman hozzászóló:
nekem úgy tűnik, te semmit sem tudsz Jézusról... egy értelmetlen, (ha nem kártékokony) életet élsz.
Sajnállak, de sokkal jobban sajnálom azokat az embereket akik körülötted élnek és élőben kapják ezt a savazást, amit okádsz magadból.
Még nincs késő megváltoznod és ha valóban kereszténynek vallod magad, akkor a szeretet útjára lépned. Az álszentség utálatos az Úr szemében.
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
zaza pipi 2014.08.23 13:17:18
@gizmo26: döbbenten olvasom, hogy munkanélküli vagy???!!!???
ilyen képességekkel?
szerintem abba a hibába estél, hogy képesítésed és nem képességednek megfelelő állásokat nézel. Kizártnak tartom, hogy aki egy ilyen hozzászólást össze tud hozni, az ne találna ebben az országban munkát.
Egy csiszolatlan gyémánt vagy, aranybánya! És ne aggódj, ha megtalálod a helyedet, senki sem fog "érdemi" munkát várni tőled. az csak alacsony fizetési kategóriáknál elvárás.
A négy gyermekes, 32 éves nővért mellrákkal diagnosztizálták. Miután megtudta, hogy hordozza a BRCA2-es gént, ami petefészekrákra is hajlamosíthat, drasztikus lépésre szánta el magát. Megelőzésként mindkét mellét levetette, kivették a méhét, nyirokcsomó eltávolításon és…..
zaza pipi 2014.02.18 12:25:59
@maxval a gondolkodó birca: @különvélemény:
más blogokon is mindig elképedek a magasröptű gondolatokon, amiket velünk meg kell osztanotok, de úgy érzem, ma mindketten csúcsot döntöttetek.
zaza pipi 2014.02.18 13:46:13
Hadd feszítsük egy kicsit mi is a húrt, Michnai úr! Ön azt tanácsolja a homoszexuálisoknak: "Legyetek ezért megértőek! Lássátok be, az idézett sok ezeréves rendben ti vagytok az „újak", ráadásul a kisebbség is, ezért főképpen nektek illene igazodni a többséghez. És ennek a…..
zaza pipi 2013.07.09 19:06:01
@svega:
van egy baratnom, aki szereti azt a szot hasznalni, hogy morbid. ezt hasznalja, ha valamit abszurdnak, szurrealisnak, komikusnak, vagy eppen morbidnak tart. nem szolok neki, mert szeretem es meg jol is all neki, hogy pontatlanul fogalmaz.
de te nem vagy a baratom, nem is ismerlek es ezert kerdeznem, mit ertesz az alatt, hogy normalis, illetve erdekelne meg, hogy a tolerancia, a zsarolas es a szeretet mit jelent szamodra.
neked nincs dolgod a melegekkel. nincs dolgod a pride-dal. bosszanto, hogy lezarjak a belvarost, de azt idorol idore lezarjak. kicsit futkosnak, bicikliznek, vatever.
a melegek leszarjak, hogy te elfogadod-e oket, arrol, hogy szeressed oket, szerintem nem is almodnak, azt se tudjak, hogy ki vagy. csak annyit kell tenned, hogy beken hagyod oket.
ha te ugy erzed, hogy a pride megszolit teged, sot egyenesen megzsarol, akkor lehet, hogy erdemes lenne errol beszelned valakivel. de hidd el, hogy azzal teszed magadnak a legjobbat, ha a valladat sem rantod, csak azert, mert vadidegenek csinalnak valamit.
egyszer talan majd lesz valami, amiben te leszel mas, mint az emberek 95%-a es oszinten kivanom neked, hogy majd senki ne dobaljon meg ezert se tojassal, se ocsmany szavakkal.
zaza pipi 2013.07.09 19:11:48
@egyérintő:
azt sugallod, hogy a szulok torvenyszeruen molesztaljak a gyerekeiket. ha ez igy van, akkor koztunk szolva mindegy, hogy azt hetero, vagy homo modon teszik-e, bortonbe vele.

(csak koztunk szolva mondom, hogy ez egy eleg beteg gondolat.)
zaza pipi 2013.07.09 23:52:32
@egyérintő:
Az etológia a biológiának az állatok viselkedésével foglalkozó ága.

a vilag majdnem negyede muszlim.
monogam elet??? hol?

pontosan ennyi kapcsolatod van a valosaggal... ebreszto!!!
Pontosan tudom, hogy nem a reveláció erejével fog érinteni senkit, amit most majd mindjárt írok. Nagyjából minden harmadik polgártársunkat érinti a hasonló élethelyzet. És nagyjából senki nem élvezi. A negyedik gyerekünk kábé egy éves volt és még boldogan szopizott, amikor…..
zaza pipi 2013.06.21 23:00:31
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
zaza pipi 2013.06.04 11:03:11
@thisiswhatklfisabout:
nagyon nevetek! háát, igen, a szavak, a szavak...

mi az a klf?
...hanem rituális (kommunikációs) öngyilkosságot hajt végre. Ezt mutatta be egészen elképesztő módon az Arizona államban található Amy's Baking Company (meg még egy csomó szóból áll a nevük). Az eset tényleg nagyon tanulságos, érdemes rászánni egy kis időt az…..
A Zugügyvéd sem érti melyik szabálysértési tényállás alapján bírságolták meg a lehúzva felejtett ablak miatt az autóst. Tisztelt Zugügyvéd blog! Több hírforrásban is megjelent, a TV2 hírei közül másolom ide: „Tízezer forintra büntettek egy férfit, mert…..
zaza pipi 2013.05.15 09:15:52
@lavór: még a kereket ékeld ki ls akkor oké
 ..
zaza pipi 2013.05.14 10:54:14
@wmiki:
ne hagyd magad hergelni, mert ha jól látom, te éppen a nyugalmat keresed, próbálsz ráhangolódni az univerzumra.
elég, ha te megtalálod a belső békédet, nem kell megváltanod a világot. Ha te nyugodt vagy, akkor az univerzum is nyugodtabbá válik.

szeretnél jóslatot kapni, ami bizonyítja az evolúció létezését? nézz utána, hogy miért nem lesz az embereknek hamarosan bölcsességfoguk (sokaknak már ma sincs, vagy nem nőtt ki, vagy ki sem fejlődött), vagy hogy hány generáció lesz még kislábujjak büszke tulajdonosa.

a világ egy bonyolult hely, nem kell minden apró részletét megérteni. de előbb a megértés és aztán a vita. csak ostobák vitatkoznak olyasmin, amit nem tudnak befogadni.
zaza pipi 2013.05.14 21:20:08
@Acsabi44: mesélj még!!!
Ugyan ma is Anglia az úti cél, de a szigetországi létnem ezúttal a sötétebbik oldalával ismerkedünk meg. Kata egy családnál volt bébiszitter és körülbelül minden megpróbáltatáson átesett, amin ilyen helyzetben áteshet az ember. Horrorsztori őt megtámadó gyerekekkel,…..
zaza pipi 2013.04.24 10:48:23
@Karinette:
akkor biztos az is meglepne, amikor azt kiabálja az ötéves, hogy kussoljál, anyám fizet, hogy vigyázz rám, te egy senki vagy.

és az is, amikor rájön, hogy te vagy az egyetlen harminc mérföldes körzetben, akitől emberi szóra számíthat és valamiért (???) erre rácuppan. talán mert gyerek... na ettől anya valóban nagyon ideges lesz.
annyira, hogy a fürdőszoba ajtaja előtt nekiáll vitázni, hogy azok ott bent az ő gyerekei, mert valahogy (már megint) előbb értél oda, amikor hallottad, hogy a nagyobbik a víz alá nyomja a kisebbiket. de akkor sem a gyerekéhez megy, hanem a sittert basztatja, amihez remek hangaláfestést biztosít a háta mögül jövő síró fuldoklás.

na mindegy. talán találkoztál már angol turistákkal tengerparton. na azokat képzeld el kicsiben
..
zaza pipi 2013.04.18 09:21:40
@MrUnknown:
A tampon miatt nem lenne ez a derüs, karácsonyi gyerekmosoly az arcán, nekem elhiheted...
vagy a barbiját nézegeti, vagy egy döglött kiskutyát tart benne
zaza pipi 2013.04.18 09:40:32
@almadi63:
én úgy látom, hogy egyetlen politikai felhangú hozzászólás sincs. te mire gondoltál?

bár lássuk be, nehéz egy politikusról, a parlamentben készített fotó alapján apolitikus hozzászólásokat írni. ennek ellenére, nekem úgy tűnik, hogy a buzi-e a fiú, ma mégis népszerűbb.

és ne mondd nekem, hogy téged nem érdekel, hogy miből él ilyen nagy lábon ez a gyerek (is), hacsak nem tudod már magad is pontosan...
Az afganisztáni Badam Bagh női börtön lakói közül a legtöbben olyan „szörnyű" bűnöket követtek el, hogy el akartak válni, vagy nem akartak belemenni egy elrendezett házasságba, vagy egyikük éppenséggel rálőtt a férfire, miután az a fejéhez pisztolyt tartva erőszakolta meg.…..
zaza pipi 2013.04.12 10:06:53
@Gerilgfx: a 17,6-os átlagéletkorhoz nem elég a sok csecsemő, kell hozzá sok fiatal halott is. náluk pl 48 év a várható élettartam.

kösz nem...

(egyébként te még tini vagy?)
Amikor a hatalom tökön rúgja magát, az mindig vicces. Olyan elnéző mosolyos, fejcsóválós módon gondolom ilyenkor, hogy szegények… De tényleg… Az internetes közönség készített egy összehasonlító videót arról, hogy az egyébként „nem népbutító” magyar köztévé…..
zaza pipi 2013.04.06 12:57:36
@vasziljevics:
"bár ha belegondolok, a "betiltom és akkor olyan, mintha nem is lenne" c. módszer már akkor sem működött valami jól."

éppenséggel nagyon is jól működött. nem a betiltáson volt a hangsúly, hanem azon, hogy nem beszélünk róla.
A Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos honlapja, az icehockey.hu kevesebb mint két soros közleményben tudatta, hogy jelenleg nem zárkózik el a szexuális zaklatással vádolt válogatott kapus szerepeltetésétől a Papp László Arénában április közepén megrendezésre kerülő divizió…..
zaza pipi 2013.03.26 08:13:16
@miller draft:
persze, mentsük fel, csak útlevelet, meg válogatott mezt ne adjunk neki.
legyen ő a mi kis családi titkunk. a kis házi köcsögünk, aki a szép magyar pincérnőket fogdossa, azok nem jelentgetnek fel, mert sokkal megértőbbek. és mivel MNK, valószínűleg le is rántják a WC-ben és tutira nem kerül az se 100 dollárba, mert a hitel miatt már 5ezerért is adják.
minek akkor meg külföldre járni, nem igaz?
zaza pipi 2013.03.26 20:43:59
@miller draft:
ez nem amerikarol, meg moldaviarol szol, hanem rolunk. rolad es rolam. hogy amikor legkozelebb kulfoldivel talalkozol, ne adj isten dolgozol neki, akkor embernek, magahoz hasonlonak, vagy allatnak fog-e tartani.
persze biatorbagyon ez valoban nem egy egeto problema...
de igazad van, toljuk csak a budos bunko hetenyi arcat, mert egy kurva bakelit darabot jol tud megallitani, es akkor miert ne lenne o fontosabb ember, mint te, vagy en. nyaljunk be neki csontig, mert ugyesen korizik. legyen o magyarorszag arca, tudod mit? inkabb csak biatorbagye
Elég rendszeresen járok Budapesten, és néha masszázsra is elcsábulok. A mienknél egy szabadabb és fejlettebb országban voltam egy hosszabb trainingen, kíváncsiságból elmentem ott is. Hát Ég és Föld. Ahova mentem nem csak masszázs, hanem rendszeres workshopok, szemináriumok voltak tantráról meg…..
zaza pipi 2013.03.19 11:29:37
@Fém fatál:
pardon???
ezen az alapon étteremben ne rendelj húslevest, rántott húst, pörköltöt, stb, mert azt otthon anyu asztalánál kell enni.

másfelöl megdöbbent, hogy itthon annyira átitatja az életünket az elemi durvaság, hogy gyengéd, érzelmes, de nem ordenáré élményben részt venni, arról beszámolót olvasni egyenlő egy tündérmesével.

mellesleg én nem olvastam a posztban olyat, hogy "higyjétek el, ez nem kurva volt"
kurva volt. na és?
És azt a hülyeséget természetesen nem gondoljuk, hogy nem tehetett másként, mert mindig lehet másként tenni. Azt hittem, tényleg azt hittem, és most haragszom is – magamra, Elnök Úr. Nem Önre, magamra, hogy ilyen naiv voltam, holott itt nem játszik más, csak a gránitrideg…..
zaza pipi 2013.03.14 22:11:47
@tatuman:
egyszerűen nem értem, hogy mi az amit látsz és én nem látok, és mi az amit látok és te nem látod.

(kiugrani papok szoktak, nem? amikor elfogy a hitük. azt már gyanítom egy ideje, hogy ide hit kell és semmi józan ész)
Csányi Sándor MLSZ-elnök a ma másodszor megrendezett Magyar Labdarúgás Fórumának megnyitó beszédében, az iskolai futball-oktatás kapcsán többek között ezt mondta: "Olyan gyerekekre valójában nincs is szükségünk, akik nem szeretik a futballt, mert abban a gyerekben nincs tűz,…..
zaza pipi 2013.01.16 17:34:56
Pézsma A gyűlölet karbantartása 2013.01.09 10:11:01
A civil- és békedíjas Bayer Zsolt fontos szerepet tölt be a közössége életében. Erősíti a csoportkohéziót: ápolja a közös hitelveket, szokásokat és babonákat. Őrzi és fejleszti azok nyelvét, szimbólumrendszerét, metaforáit. És mint az egyik kiemelt fontosságú…..
zaza pipi 2013.01.09 17:53:38
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

ezt írod te: A kijelentés úgy hangzott, hogy a késelő cigány egy állat.

ezt írta a bayer: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben a cigányság ezen állattá lett fele az idióta nyugati világ „vívmányait” használja.

én meg azt mondom, hogy mindenki annyit lát és hall a világból, amennyit képes meglátni, vagy meghallani.
neked például úgy látom nehézséged van azzal, hogy elképzeld, milyen lehet ebben az országban cigánynak lenni.
milyen lehet az anyagilag és szellemileg is kifosztott országunk leglepusztultabb falvaiban cigánynak lenni.
milyen lehet olyan családban felnőni, ahol a nagyszüleid kaptak utoljára munkát, ők is csak azért, mert az előző rendszer alatt "teljes foglalkoztatás" volt, ha tudod, hogy mi az.
milyen lehet segélyeken élni, mindig csak kérni, mert más lehetőséged nincs.
milyen lehet látni a tévében, hogy van a világnak egy része, ami működik, ahol mosolygós anyukák tisztára mossák a gyerekeik ruháját és aztán finom csokoládét adnak neki, ha megette a zacskós levest. (és azt még nem is tudják ezek a romák, hogy egy ilyen 30 másodperces film egyszeri levetítése is több millió forintba kerül, ami nekik soha nem lesz)
de azt tudják, hogy még a gyerekeik gyerekei sem fognak intelligens mosószert használni.

megértem, hogy nem szívesen érted ezt meg, mert ha megérted, akkor már nem lesz elég a gyűlölködés, akkor baszki tényleg tenned kell valamit. például szólni a bayernek, hogy vegyen már vissza a faszságból és leülni és gondolkodni, hogy mitől lesz jobb, élhetőbb ez az ország a romáknak és NEKED.
zaza pipi 2013.01.09 21:29:54
@tükörfúró: Úgy érted, hogy kihasználva, félrevezetve, hülyének nézve érzed magad és nincs se időd, se energiád, se kedved nyomorultakon segíteni?

megértem

de talán, nem is fröcsögsz másokra. talán elég okos vagy ahhoz, hogy észrevedd, hogy a mindennapjaid miért olyanok amilyenek és habár nem ismerjük egymást, meglepne, ha a romák miatt éreznéd nehéznek az életet.
Ehhez nem szívesen fűznénk hozzá semmit, meg ugye, nem is nagyon lehet. A kép forrása: blog.deathspraycustom.com..
zaza pipi 2013.01.08 17:01:29
@guszti: mi amsterdamban ketten egy bringán + koffer. de balatonon is simán vittem így le kajakot robogóval a partra. az a hülye, aki azt hiszi, hogy az a hülye :)
Karácsony előtt jártomban-keltemben akárhová néztem, mindenhol tombolt az eszköz-bőség. Amikor a könyvszakma jeles képviselői azon keseregnek, hogy zsugorodik a könyvpiac, akkor talán vethetnének egy pillantást arra, hogy milyen sebességgel alakul ki az új olvasási paradigma…..
zaza pipi 2012.12.30 12:07:48
@auer: persze, hogy hidegen hagy, szemmel lathatoan nem a valosagban elsz...
zaza pipi 2012.12.30 12:46:36