Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bearman

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AudioWorld Szöghiba 2022.09.21 13:44:24
Mi lehetne a baj egy szöggel? Amíg egy falba üthető szeg(!)-ről beszélünk, amit a köznyelv szögediessen csak szögként ismer, azzal semmi, maximum elgörbül kalapálás közben, de azt némi odafigyeléssel el lehet kerülni, meg ki is lehet egyenesíteni. ( Néhai keresztapám – vagy inkább „körösztapám” –…..
BB régóta használja a Jófogást, így elég sokszor belefutott abba, hogy a hirdetéseket néha visszadobják. Az indok változó, de a leggyakrabban vagy adminisztrációs hibára hivatkoznak, vagy arra, hogy a termék kamu. Tudjátok, a 2000 Ft-os LV táska, meg a 4000 Ft-os Martens bakancsról biztosan tudni,…..
A Nemzeti Színház igazgatója újságírásba bújtatott politizálással vádolja a Színház folyóiratot és a körébe tartozó kritikusokat, a Színházi Kritikusok Céhe ugyanezt sérelmezi a Nemzeti Színház korábbi lépése kapcsán...
Ránézésre éppen olyan ez a svéd gyártmányú bringa, mint rengeteg társa, ami miatt mégis egészen különös, az az alapanyaga. A mindösszesen 1000 példányban készült kerékpárt alig pár napja kapni...
Igazi vesszőfutás ez a történet a számára: az utolsó szövetségeseit is elveszítette ezzel az üggyel, és cserébe nem nyert semmit. ..
bearman 2018.12.02 18:25:23
@balcán maxval bircaman: bizony, kamuegyetem. Gondolom az a tény, hogy a Kovács Zoltán nevű kamuegyetemet végzett sorosdoktor, egy ilyen utolsó, senkiházi lipsibolsi államtitkár lett, nos ez a tény egmagában az egységsugarú bircamenek hangosan recsegős arconfosása a legnemzetthybb kormány által.

Szánlak, bircácska...
:D
bearman 2018.12.02 18:30:35
@balcán maxval bircaman: méghogy nem kamu! Nem kamu, hanem soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros, soros és soros!
megmonták az eligazításon, nem?
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
Ha valamire jó a naponta megjelenő Médianapló, akkor arra, hogy fölelevenítsük, vajon miként élte át egy médiatanár a nyilvánosság híressé vagy hírhedtté vált fordulópontjait. Ilyen volt az úgynevezett G-nap. Simicska Lajos szakított barátjával és feltételezett üzlettársával, a miniszterelnökkel.…..
Milyen szép tud lenni, hogy kőbányán kőbányai úti kínai piacon eszed a legjobb pho levest az emeleten, és, hogy mennyire menő alapanyagokat lehet beszerezni csak bele kell fúrnod magad a kínai piac mélyébe.  Ezen a téren még kezdőnek bizonyultam, de azt gondoltam a kőbányai piacon álló sokat…..
  Duplatesi óra Egerben, az Úr 2017. évében.Felavatták a futópályát, de kivezényelték a diákokat tapsolni a Szentmarjay Stadionba. Egy érintett anyuka írt nekünk illetve az olvasóknak egy beszámolót: 8-9. órában kivezényelve a gimisek, mert kell a biodíszlet! A Szentmarjay stadionban "kedvenc"…..
A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a közelmúltban vádat emelt azokkal a „Liget Budapest Projekt” építése ellen tiltakozókkal szemben, akik még 2016. július 6. napján a délutáni órákban kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsítottak a Hungexpo területén megkezdett építési…..
2012 augusztusának elején Tom Brouillette, a Bacardi jacksonville-i üzemének palackozásért felelős menedzsere meetingre hívta a beosztottjait. Röviden és kereken megmutatta a statisztikákat, miszerint a "vörös zónába" értek, és nagyon össze kell szedniük magukat. "Hogy éreznétek magatokat, ha 32…..
bearman 2017.06.28 15:01:39
Az évkönyvek bizonyára csak azt örökítik meg, hogy 2017. június 21-én, szerdán Pesthidegkúton Orbán Viktor miniszterelnök államférfivé nevezte ki Horthy Miklós hajdani kormányzót. Holott a napnak volt egy nemzetközibb hatású eseménye is. Néhány órával korábban, 7 óra 2 perckor a világ talán legjobb,…..
bearman 2017.06.25 16:32:11
Április elejére ígérték az új vadászati törvényhez kapcsolódó végrehajtási rendeletet – ám a jogszabály még mindig nem jelent meg. A háttérben a kormányzati vadászlobbi frakcióinak harca áll...
bearman 2017.05.17 11:27:19
@Kelly és a szexi dög: Majd biztos! Mit gondolsz, miért fizet a paraszt adót? Majd a drága állambácsi megbünteti a földesúr bűnös vadásztársaságát a nem fizetésért 100 forintra, és kifizeti a vadkárt, pár milliárdot a földesúrnak. Adóforintokból. Jóhogy. Ami jár, az jár, megmondta a Harrach elvtárs is.
Kinézte magának Zugló egyik legjobb iskoláját a Magyarországon méltán közismert Konstantinápolyi  Egyetemes Patriarchátus Magyarországi Ortodox Exarchátusa. Az általános iskolák nincsenek könnyű helyzetben, a KLIK kiéheztette őket az elmúlt három évben, és az abszurd törvényi szabályozás okán az…..
Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is,…..
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. február 22. Itt meg is hallgathatja...
bearman 2017.02.22 13:42:57
Hideg téli este van. Vágysz valami forró finomságra, de igazából nem is tudod, hogy mit ennél pontosan. Válassz egy olvadó finomságot, melyet hangulatosan lehet falatozni! Készíts sajtfondüt!..
Októberben hat olyan nap is volt, amikor felcsúti kisvasútnak konkrétan egyetlen utasa sem volt...
bearman 2016.12.16 08:51:57
Kerepesi Tibor Erzsébet Te Drága! 2016.12.03 22:16:56
A járási hivatali dolgozók egy része most biztosan nagyon örül, mert elvileg külföldi utat kaptak ajándékba, ahova még egy fess biztonsági őr is elkíséri őket. Mivel magyar nyugdíjasok egy része ugyanis külföldön él, és Lázár „újabban össze-vissza beszélek” János, bejelentette, hogy minden…..
Proszektúra Ki is Orbán embere? 2016.10.20 10:36:14
Tényleg igaz lenne, amit Gréczy Zsolt, a DK szóvivője sejtetni vélt Juhász Péterrel kapcsolatban, miszerint: "Az a baj, hogy hülyének néz mindenkit. Először nemet mondanak a közös október 23-ra, aztán elé, majd rászerveznek... mintha Orbán rendelte volna..." Vagyis Juhász Orbán embere? Ilyen…..