Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Ghost Wolf O1G

0 bejegyzést írt és 4803 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alighanem a világ legszebb temetői közé tartozik az amerikai Savannah városának temetkezési helye, mely ráadásul rengeteg érdekességet is tartogat az odalátogatóknak. Köztük volt P. Elliot is, aki meg is írta élményeit...
Olvasom minap a Zindexen az interjút Baán Lászlóval. Nagyrészt a frisch Bosch kiállításról szól, de azért szót ejt a Liget projektről is. Ez utóbbival kapcsolatos remek kijelentéseit röviden méltatnám is. Kezdeném az alábbi érveléstechnikai gyöngyszemmel: Először megállapítja, hogy az országos…..
The Ghost Wolf O1G 2022.04.11 16:42:40
@Ekrü: Nem akarok beleszólni, de ez a népszavazás olyan volt mint a nemzeti inzultációk. Már megszavazta a parlament a törvényt, de O1G-nek ez nem volt elég azt akarta, hogy az egész ország is bólintson rá a homofób, kirekesztő törvényére. Ezért feltett négy olyan kérdést, amire nem lehet normálisan válaszolni. Szóval az egész felesleges volt, Én mondjuk nem dekoráltam ki a szavazólapot csak beixeltem az összes választ, így fejeztem ki a nem tetszésem a népszavazási faszsággal kapcsolatban.
Az a jó a magyar történelemben, hogy az ezer éves haza bizonyos sormintákat követ. Mármost aki ezeket felismeri, az el tudja kerülni a negatív hatásokat, aki nem, az rááll a szopóágra ezzel is bizonyítva a sorminta létét. (Aki pedig felhívja erre a figyelmet, azt jó esetben hülyének nézik, rosszabb…..
The Ghost Wolf O1G 2022.01.29 15:30:40
@6.Lenin: Azért rossz és nem csak neked, hanem még további 10 millió magyarnak, mert O1G az elmúlt 12 évben több Marshall segélynyi pénzt kapott attól az EU-tól, akiket most is látványosan utál. Ha ezt a pénzt nem az oligarchái meggazdagodására fordítja különböző felesleges beruházásokkal (stadionépítések minden faluban, Felcsút indokolatlan felvirágoztatása (anno Gyurcsány mennyi pénzt költött a szülővárosára Pápára), és a sort még lehetne folytatni) akkor mára Magyarország közel utolérhette volna Ausztriát. De ehelyett az utolsó helyeken versenyzünk az EU tagországai között. Nálunk csak Birca kedvenc országa szegényebb, Bulgária, de nekik legalább van egy tengerpartjuk.
The Ghost Wolf O1G 2022.01.29 15:53:00
@Ménár Atya: De azt te is beláthatod, hogy ezek a pénzek nem e legjobban lettek elköltve. Ezekből a pénzekből termelő beruházásokra kellett volna költeni, és nem olyanokra, amik csak viszik a pénzt még azután is, hogy elkészültek. Itt van mindjárt a 20.000 fős kézilabda csarnok a Népligetnél. Egy Európa bajnokságra készült. És a magyarok kiesése után többé nem lett benne teltház. Az Európa bajnokság után mire fogják használni? Mert valamire csak kellene, mert így pillanatok alatt le fog rohadni. És akkor a többi kihasználatlan stadionról még nem is beszéltem. Ott van a "méltán híres" felcsúti Pancsó Aréna, vagy a mezőkövesd-zsóryfürdői stadion, vagy a kisvárdai szuperaréna. De mondok mást is, az egészségügyet is rendbe lehetett volna tenni az elmúlt 12 évben. Szóval lett volna lehetőség elég, és ráadásul úgy, hogy az elmúlt 12 évből 10 konjunktúra időszaka volt. Csak az utolsó két évben állt le a gazdaság a Covid miatt.
The Ghost Wolf O1G 2022.01.29 16:34:41
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mi mindig azok vagyunk, aminek a tisztelt kormány hívők neveznek... Ma ballibek, holnap lipsik, utána megint náczik
1953. Cairo Mary, egy kaliforniai bár kidobója éppen "kikísér" egy vendéget..
The Ghost Wolf O1G 2021.10.04 08:46:26
@jamboox: Én is azon gondolkodtam, hogy eredetileg a Disneyland az Kaliforniában nyílt meg, és Disneyworld nyílt meg Orlandóban.
Szerintem támadjuk meg Norvégiát!  Mi az hogy nem adnak ide egy rakás ellopható pénzt? Hát milyen ország az ilyen aki nem tiszteli a mimagyarokat, akik a turulszaros sztyeppén száguldozva védik az óvodás gyerekeket a nemváltó műtétre serkentő, ereszcsatornán alaptörvénybe kapaszkodó családapa…..
The Ghost Wolf O1G 2021.08.10 06:37:27
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mögötted érkezett. Sajnos most lecsúszott az elsőségről, de legalább megmondta, hogy Norvégia Soros projektje elbukott. Birca hülyébb, mint a sokéves átlag. Nem ismeri fel, mit bukott O1G és a saját civilszervezetei. 73 milliárd(73 ezer millió) forintot. Mert a 77 milliárd forintos Norvég támogatásból 4 milliárd forint elosztását bízták volna egy a kormánytól független civilszervezetre. De O1G a saját önös érdekei miatt inkább hagyott elveszni 73 milliárd forintot, mint hogy hagyja azt, hogy 4 milliárd forintról ne ő dönthessen. Ezt hívják egy valódi demokráciában nettó hazaárulásnak.
The Ghost Wolf O1G 2021.08.11 08:47:35
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az illibsik csak 73 milliárdot buktak, mert a hülye O1G diszponált volna 73 milliárd felett. Az igazi civilek csak 4 milliárd forintot oszthattak volna szét. De a köpcös abba sem volt hajlandó belemenni, ezért inkább veszni hagyta az egész támogatást. Ez szerintem nettó hazaárulás. És nem először.
Gyerekként a 60-as, 70-es években számtalan dolgot használtunk közlekedési eszközként. Mai szemmel ezeknek a tárgyaknak egy része tökéletesen alkalmatlan volt arra amire mi használtuk őket, de mégis nagyszerű szórakozást nyújtottak nekünk.Ebben a bejegyzésben ezekből a tárgyakból igyekszem néhány…..
Víz és villany nélküli lakótelep, fűtés nélküli áruház és semmiben végződő elektromos kábelek. Építőipar a Kádár-korban...
The Ghost Wolf O1G 2021.05.07 16:13:32
@Kombiné Ferdehátú Mercédesz: A környékünkön egymás hegyén-hátán épülnek a lakóparkok, és az új tulajok horrorisztikus dolgokról mesélnek...
A minapi installáció sokkal találóbb, mint azt elsőre gondolnánk...
The Ghost Wolf O1G 2021.03.23 06:57:12
@ulpius66: Pokornira és Kövérre gondolsz, esetleg a többi volt MSZMP és KISZ tag mostanra túlbuzgó kereszténnyé vált Fideszesre gondoltál? Mert ha végig nézel a névsorukon akkor sokkal több volt nyilas és komcsi ivadék van köztük, mint az ellenzék soraiban.
Az elmúlt hetekben egy kis múltidézésre invitállak benneteket, amiben tematikusan igyekszem egy-egy témát alaposan körüljárni és megosztani veletek a saját emlékeimet.Ebben a rovatban már foglalkoztunk a zenékkel, a zenehallgatással, a filmekkel, a legutolsó részben pedig gyerekkorunk szörpjeit…..
A repülés az ember egyik legrégibb álma, ám gyakorlati megvalósítása sokáig lehetetlennek tűnt. Az első, még irányíthatatlan léghajók csak a XVIII., az első siklórepülők pedig a XIX. század végén tűntek fel. A mai értelemben vett repülőgépek csak a XX. század elején jelentek meg, bár az első úttörők…..
The Ghost Wolf O1G 2021.01.27 16:25:54
Több különböző országban lezajlott kutatás egybecsengő eredményei szerint a koronavírus-fertőzés szempontjából nem mindegy, hogy milyen a vércsoportunk. Ha ugyanis 0-ás, akkor kisebb eséllyel kapjuk el a vírust, és a betegség kimenetele is enyhébb lehet. Az A-s vércsoport viszont hátrány lehet a…..
The Ghost Wolf O1G 2021.01.20 12:46:04
Mivel elég nagy sikernek örvendett a zenehallgatásról írt bejegyzésem, így arra gondoltam folytatom ezt az ismeretterjesztő sorozatot és több mára már retrónak számító dolgot is felidézek majd a következő hetekben.A rádiózás után most a televíziózásról fogok szót ejteni, illetve pontosabban a…..
USA OFF, a nap, amikor a modernkori demokrácia meghalt! Európából nézve blazírt nyugalommal néztem mindig is mi történik az USA-ban. Tetszett a gyakorlatiasságuk, profizmusuk, önbizalmuk, erejük, de dühített az álszentségük, a mindent a profitnak alárendelő szemléletük, a történelmükben…..
2020 december 26-án, szombaton, megérkezett Magyarországra az első, koronavírus elleni vakcinaszállítmány.A Pfizer ellenszere rendőri felvezetéssel, inkább propaganda célokat szolgáló felhajtással, katonai védelem biztosításával, miniszteri jelenléttel fűszerezve jelent meg a képernyőkön és az…..
The Ghost Wolf O1G 2020.12.28 13:11:21
@Ancika68: Én elég sokat jártam kórházba infúziókra és különféle kezelésekre, de a Septoxox doboz sehol nem volt kitéve. A doki vagy a nővér beadta az injekciót vagy az infúziót és utána egy vesetálban elvitte az eszközöket.
A dologhoz a másik észrevételem csak annyi, hogy miért kellett a vakcina beadásához Szlávik János? Egy szimpla nővér vagy asszisztens nem tud egy injekciót beadni?
"Magyarország a védekezés sikerét emberéletekben méri" - Orbán Viktor, 2020 szeptember 4. (koronavirus.gov.hu) "Nem csak a jó ízlést sérti, hogy politikai eszközként használja a Párbeszéd azt a kérdést, hogy mennyien halnak meg... hanem mérhetetlenül lebecsüli azoknak az orovosoknak és ápolónőknek…..
The Ghost Wolf O1G 2020.12.16 09:12:19
@ulpius66: Már elnézést, de mit ellett volna tennie az ellenzéknek? A kormány és O1G követelte ki magának a korlátlan felhatalmazást a védekezésre hivatkozva. Akkor miről is beszélünk? Tessék végre meghozni azokat a döntéseket, amivel lassítani lehet a járvány terjedését, és nem az "alaptörvény" elkeseredett farigcsálásával és az ellenzéki városok szívatásával tölteni az időt. Capis?
Rokaffy Farkas Vétó a vétónak 2020.11.16 19:32:05
  Olyan esemény történt ma, ami ebben a formában példa nélküli; két uniós tagállam is megvétózta az Európai Uniói 7 éves költségvetését. Magyarország és Lengyelország élt azon szuverén jogával, hogy ne fogadja el ezt az elkövetkezendő időszakot kontinentálisan meghatározó büdzsé tervezetet benne a…..
The Ghost Wolf O1G 2020.11.17 15:43:05
@felső határ nincs: Csak azért érdemes átszámolni Euróba, mert mindent amit te veszel, azt Euróért vásárolja az importőr. Legyen szó okos Tv-ről vagy banánról és egyéb zöldségekről. Ami pedig hazai termék, a kereskedők eleve Euróban számolnak. Vagy te nem jártál piacon vagy vásárcsarnokban sosem? Mert én igen. És a szemem szám eláll, hogy milyen árak vannak.
Ha ma kellene valahova diploma miatt eladni magam mert tehetségtelen vagyok, a jövőben színész vagy filmrendező szeretnék lenni.  És ebben az új egyetemi felállásban ez lehetséges is ahogy ezt a felsőoktatási intézményt ami régen Színház és Filmművészeti Egyetem volt, és ma viccesen mondva…..
The Ghost Wolf O1G 2020.09.03 10:14:40
@MAXVAL bircaman közíró: Ugyanerre az SZFE-re járt a NER kompatibilis Balázs Péter, Eperjes Károly, Nemcsák Károly és a többi "libbant". Szóval ne beszélj hülyeségeket folyamatosan.
Gondolatkísérlet következik. Az előző írásokban kicsit sem kíméltem a Fideszt és az Orbán-kormányt, amire, persze, bőségesen szolgáltattak indokot. A világ azonban, bármit is igyekeznek a politikusok velünk elhitetni, nem fekete és fehér, nem a gonosz és a jó erők küzdelme. Ebből következően az…..
The Ghost Wolf O1G 2020.08.01 07:21:47
@Bullózus pemfigoid: Mondjuk egy országot betonba önteni az nem eredmény (stadionok, Paks 2, szuper kórházak (hol?), Városliget az hosszútávon nem sokat hoz a konyhára, szemben valamilyen termelő beruházással. A magyar márkáról csak annyit, hogy melyikre gondolsz? Csak nem világverő 2Rule- ra? Mert más márkáról nem tudok, melyet O1G és a Fidesz felkarolt volna. Az adó csökkentéssel is csak magukat hozták még jobban helyzet be az egykulcsos adójukkal.
A rokkantsági ellátások felülvizsgálata és a rokkantak vegzálása inkább szólt a saját tábornak, mint hogy tényleges eredménnyel járt volna. Ha érdekel, ezt hajlandó vagyok
bővebben is kifejteni neked.
A munkahely teremtés megint egy olyan "sikerágazat", ami nem biztos, hogy így kellene csinálni. A nagy multikat és a haverokat rengeteg pénzzel megdobjuk, de a kisebb vállalkozásokkal nem törődnek.
A külpolitika tényleg egy újabb magyar világsiker. Néhány közép-ázsiai és hasonló diktatúrán kívül már senki nem hajlandó komolyan venni O1G-t és Szíjjártót. A külpolitika tönkretétele egészen a baltás gyilkos kiadatásáig visszavezethető, azóta csak rontottak rajta. Az EU-ban úgy kezelik O1G-t mint egy leprást, ez nagy eredmény! Mintha nem mi ácsingóztunk volna, hogy bekerülhessünk ebbe az elitbe. Azóta O1G szisztematikusan próbálja szétverni.
A többi általad felemlegetett baromságra most nem térnék ki részletesen, de te elgondolkozhatnál rajtuk.
Az elmúlt időszakban nagyon sok hír látott napvilágot a MÁV és a vasúthálózat kapcsán, s nem igen foglalkoztam vele részleteiben, eddig. Most viszont itt az ideje, hogy a darabokat a helyükre illesszük és komolyabban beszéljünk a témáról, kicsit belesüllyedjünk. Miről lesz szó? Megígért…..
A második világháború legfontosabb szereplői a légierő repülői mellett a páncélosok voltak. A legfontosabb csatákban a győzelem  többnyire ezeken a "gépszörnyeken" múlott. A német hadsereg két külön fegyvernembe sorolta őket: az egyik a harckocsi fegyvernemet jelentette (körben forgó toronnyal és a…..
Máig emlékszem, amikor életemben először találkoztam “guggolós” WC-vel. Az addig az angol WC-hez szokott gyermeki szememnek elég komoly megrázkódtatást jelentett. Szóval a címben feltett kérdésre a magma részéről azt mondanám, elég sokat elárulnak. Nagyjából hasonló véleményen van Steve is, aki…..
The Ghost Wolf O1G 2020.05.29 08:32:36
A miniszterelnök tegnapi rádióinterjújából a bölléres hasonlatot ragadták ki az értelmezők. Az elméletieskedő típusban a budapesti főpolgármestert láttatta, aki ha „benősül a családba, akkor biztos lehetsz abban, hogy neked kell majd átmenned, hogy összeszereld a bútort”. E típus „vidéki” változatát…..
The Ghost Wolf O1G 2020.05.18 06:58:04
@diktatúrarettegő: Ez leginkább az olyan oldalakra jellemző, mint a vadhajtások. Egyszer kommenteltem oda valamivel kapcsolatban, azóta sem tudok kommentelni a szarabbnál szarabb hazug cikkeikhez. A vadhajtásokon kizárólag a belterjes jobbosok tudnak kommentelni bármit is.
Volga, Moszkvics, Csajka, ZIL. A legszebb szovjet autók szinte mind arcpirító koppintások voltak az utolsó domborulatig...