Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Ghost Wolf O1G

0 bejegyzést írt és 4796 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minapi installáció sokkal találóbb, mint azt elsőre gondolnánk...
The Ghost Wolf O1G 2021.03.23 06:57:12
@ulpius66: Pokornira és Kövérre gondolsz, esetleg a többi volt MSZMP és KISZ tag mostanra túlbuzgó kereszténnyé vált Fideszesre gondoltál? Mert ha végig nézel a névsorukon akkor sokkal több volt nyilas és komcsi ivadék van köztük, mint az ellenzék soraiban.
Az elmúlt hetekben egy kis múltidézésre invitállak benneteket, amiben tematikusan igyekszem egy-egy témát alaposan körüljárni és megosztani veletek a saját emlékeimet.Ebben a rovatban már foglalkoztunk a zenékkel, a zenehallgatással, a filmekkel, a legutolsó részben pedig gyerekkorunk szörpjeit…..
A repülés az ember egyik legrégibb álma, ám gyakorlati megvalósítása sokáig lehetetlennek tűnt. Az első, még irányíthatatlan léghajók csak a XVIII., az első siklórepülők pedig a XIX. század végén tűntek fel. A mai értelemben vett repülőgépek csak a XX. század elején jelentek meg, bár az első úttörők…..
The Ghost Wolf O1G 2021.01.27 16:25:54
Több különböző országban lezajlott kutatás egybecsengő eredményei szerint a koronavírus-fertőzés szempontjából nem mindegy, hogy milyen a vércsoportunk. Ha ugyanis 0-ás, akkor kisebb eséllyel kapjuk el a vírust, és a betegség kimenetele is enyhébb lehet. Az A-s vércsoport viszont hátrány lehet a…..
The Ghost Wolf O1G 2021.01.20 12:46:04
Mivel elég nagy sikernek örvendett a zenehallgatásról írt bejegyzésem, így arra gondoltam folytatom ezt az ismeretterjesztő sorozatot és több mára már retrónak számító dolgot is felidézek majd a következő hetekben.A rádiózás után most a televíziózásról fogok szót ejteni, illetve pontosabban a…..
USA OFF, a nap, amikor a modernkori demokrácia meghalt! Európából nézve blazírt nyugalommal néztem mindig is mi történik az USA-ban. Tetszett a gyakorlatiasságuk, profizmusuk, önbizalmuk, erejük, de dühített az álszentségük, a mindent a profitnak alárendelő szemléletük, a történelmükben…..
2020 december 26-án, szombaton, megérkezett Magyarországra az első, koronavírus elleni vakcinaszállítmány.A Pfizer ellenszere rendőri felvezetéssel, inkább propaganda célokat szolgáló felhajtással, katonai védelem biztosításával, miniszteri jelenléttel fűszerezve jelent meg a képernyőkön és az…..
The Ghost Wolf O1G 2020.12.28 13:11:21
@Ancika68: Én elég sokat jártam kórházba infúziókra és különféle kezelésekre, de a Septoxox doboz sehol nem volt kitéve. A doki vagy a nővér beadta az injekciót vagy az infúziót és utána egy vesetálban elvitte az eszközöket.
A dologhoz a másik észrevételem csak annyi, hogy miért kellett a vakcina beadásához Szlávik János? Egy szimpla nővér vagy asszisztens nem tud egy injekciót beadni?
"Magyarország a védekezés sikerét emberéletekben méri" - Orbán Viktor, 2020 szeptember 4. (koronavirus.gov.hu) "Nem csak a jó ízlést sérti, hogy politikai eszközként használja a Párbeszéd azt a kérdést, hogy mennyien halnak meg... hanem mérhetetlenül lebecsüli azoknak az orovosoknak és ápolónőknek…..
The Ghost Wolf O1G 2020.12.16 09:12:19
@ulpius66: Már elnézést, de mit ellett volna tennie az ellenzéknek? A kormány és O1G követelte ki magának a korlátlan felhatalmazást a védekezésre hivatkozva. Akkor miről is beszélünk? Tessék végre meghozni azokat a döntéseket, amivel lassítani lehet a járvány terjedését, és nem az "alaptörvény" elkeseredett farigcsálásával és az ellenzéki városok szívatásával tölteni az időt. Capis?
Rokaffy Farkas Vétó a vétónak 2020.11.16 19:32:05
  Olyan esemény történt ma, ami ebben a formában példa nélküli; két uniós tagállam is megvétózta az Európai Uniói 7 éves költségvetését. Magyarország és Lengyelország élt azon szuverén jogával, hogy ne fogadja el ezt az elkövetkezendő időszakot kontinentálisan meghatározó büdzsé tervezetet benne a…..
The Ghost Wolf O1G 2020.11.17 15:43:05
@felső határ nincs: Csak azért érdemes átszámolni Euróba, mert mindent amit te veszel, azt Euróért vásárolja az importőr. Legyen szó okos Tv-ről vagy banánról és egyéb zöldségekről. Ami pedig hazai termék, a kereskedők eleve Euróban számolnak. Vagy te nem jártál piacon vagy vásárcsarnokban sosem? Mert én igen. És a szemem szám eláll, hogy milyen árak vannak.
Ha ma kellene valahova diploma miatt eladni magam mert tehetségtelen vagyok, a jövőben színész vagy filmrendező szeretnék lenni.  És ebben az új egyetemi felállásban ez lehetséges is ahogy ezt a felsőoktatási intézményt ami régen Színház és Filmművészeti Egyetem volt, és ma viccesen mondva…..
The Ghost Wolf O1G 2020.09.03 10:14:40
@MAXVAL bircaman közíró: Ugyanerre az SZFE-re járt a NER kompatibilis Balázs Péter, Eperjes Károly, Nemcsák Károly és a többi "libbant". Szóval ne beszélj hülyeségeket folyamatosan.
Gondolatkísérlet következik. Az előző írásokban kicsit sem kíméltem a Fideszt és az Orbán-kormányt, amire, persze, bőségesen szolgáltattak indokot. A világ azonban, bármit is igyekeznek a politikusok velünk elhitetni, nem fekete és fehér, nem a gonosz és a jó erők küzdelme. Ebből következően az…..
The Ghost Wolf O1G 2020.08.01 07:21:47
@Bullózus pemfigoid: Mondjuk egy országot betonba önteni az nem eredmény (stadionok, Paks 2, szuper kórházak (hol?), Városliget az hosszútávon nem sokat hoz a konyhára, szemben valamilyen termelő beruházással. A magyar márkáról csak annyit, hogy melyikre gondolsz? Csak nem világverő 2Rule- ra? Mert más márkáról nem tudok, melyet O1G és a Fidesz felkarolt volna. Az adó csökkentéssel is csak magukat hozták még jobban helyzet be az egykulcsos adójukkal.
A rokkantsági ellátások felülvizsgálata és a rokkantak vegzálása inkább szólt a saját tábornak, mint hogy tényleges eredménnyel járt volna. Ha érdekel, ezt hajlandó vagyok
bővebben is kifejteni neked.
A munkahely teremtés megint egy olyan "sikerágazat", ami nem biztos, hogy így kellene csinálni. A nagy multikat és a haverokat rengeteg pénzzel megdobjuk, de a kisebb vállalkozásokkal nem törődnek.
A külpolitika tényleg egy újabb magyar világsiker. Néhány közép-ázsiai és hasonló diktatúrán kívül már senki nem hajlandó komolyan venni O1G-t és Szíjjártót. A külpolitika tönkretétele egészen a baltás gyilkos kiadatásáig visszavezethető, azóta csak rontottak rajta. Az EU-ban úgy kezelik O1G-t mint egy leprást, ez nagy eredmény! Mintha nem mi ácsingóztunk volna, hogy bekerülhessünk ebbe az elitbe. Azóta O1G szisztematikusan próbálja szétverni.
A többi általad felemlegetett baromságra most nem térnék ki részletesen, de te elgondolkozhatnál rajtuk.
Az elmúlt időszakban nagyon sok hír látott napvilágot a MÁV és a vasúthálózat kapcsán, s nem igen foglalkoztam vele részleteiben, eddig. Most viszont itt az ideje, hogy a darabokat a helyükre illesszük és komolyabban beszéljünk a témáról, kicsit belesüllyedjünk. Miről lesz szó? Megígért…..
A második világháború legfontosabb szereplői a légierő repülői mellett a páncélosok voltak. A legfontosabb csatákban a győzelem  többnyire ezeken a "gépszörnyeken" múlott. A német hadsereg két külön fegyvernembe sorolta őket: az egyik a harckocsi fegyvernemet jelentette (körben forgó toronnyal és a…..
Máig emlékszem, amikor életemben először találkoztam “guggolós” WC-vel. Az addig az angol WC-hez szokott gyermeki szememnek elég komoly megrázkódtatást jelentett. Szóval a címben feltett kérdésre a magma részéről azt mondanám, elég sokat elárulnak. Nagyjából hasonló véleményen van Steve is, aki…..
The Ghost Wolf O1G 2020.05.29 08:32:36
A miniszterelnök tegnapi rádióinterjújából a bölléres hasonlatot ragadták ki az értelmezők. Az elméletieskedő típusban a budapesti főpolgármestert láttatta, aki ha „benősül a családba, akkor biztos lehetsz abban, hogy neked kell majd átmenned, hogy összeszereld a bútort”. E típus „vidéki” változatát…..
The Ghost Wolf O1G 2020.05.18 06:58:04
@diktatúrarettegő: Ez leginkább az olyan oldalakra jellemző, mint a vadhajtások. Egyszer kommenteltem oda valamivel kapcsolatban, azóta sem tudok kommentelni a szarabbnál szarabb hazug cikkeikhez. A vadhajtásokon kizárólag a belterjes jobbosok tudnak kommentelni bármit is.
Ilyen brutális írás az 50-es évek óta nem jelenhetett meg a magyar sajtóban! ..
The Ghost Wolf O1G 2020.05.13 07:51:53
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Annak örülsz, hogy a szarházi minielnököd egy olyan járványa kért korlátlan felhatalmazást ami most éget ér, és vissza kellene állítani a normális kormányzást? Akkor csókolgasd a kezit továbbra is. Ez a mentalitás jellemző rátok. Ami pár évig életben tartotta Rákosit is. Ez az igazi jó kommunista hozzáállás! Gondolkodj el ezen, ha még képes vagy ilyen összetett dologra
Volga, Moszkvics, Csajka, ZIL. A legszebb szovjet autók szinte mind arcpirító koppintások voltak az utolsó domborulatig...
Csak nekem tűnik úgy, ez a gazdaság védelmi akcióterv vagy mi, inkább elvesz mint ad?  Van benne valami olyan amit az állam magára vállal? Innen ezt vonja el, ott azt adóztatja, ezt felezi, ebből elvesz! Valahogy így. Végül is akkor mit ad? A Liget beépítését? Tiborcz kikötőjét? Lőrinc élmény…..
Na szóval a Tompika nem semmi volt ma este az Egyenes Beszéd műsorában. Olyan igazi vadbarom, némi tompult tudattalan tekintettel. Valahogy próbálom megérteni a rá szavazni képes józan eszét nem kizárólag belégzésre használó állampolgárt, vajon az elrettentő példa miatt büszke erre a lényre aki a…..
Kedves naplóm!  Tegnap nem történt semmi különös csak Orbán Viktort koronázták meg a Duna jegén. Ezzel egy harminc éves álma vált valóra a pocakos focihuszárnak. Ennek örömére előkerült a másik bajszos szar is és kiderült róla hogy tud még aláírni, de mosolyogni továbbra sem. Semjén meg lőtt egy…..
The Ghost Wolf O1G 2020.03.31 09:26:11
@MAXVAL bircaman közíró: Baszd meg birca nefed másra sincs időd, mint elsőzni és hülyeségeket írogatni a különböző blogokon? Neked külön embered van arra aki nézi, mikor jelenik meg új blog bejegyzés?
Fárasztó vagy!
Felhatalmazási törvény. Sokat hallottuk ezt a kifejezést a héten, sok mindent mondtak róla mind az ellenzéki, mind pedig a kormánypárti képviselők, de azt kevesen tudják, hogy mi is ez valójában. Miért tiltakozik ennyire az ellenzék és miért ragaszkodik hozzá oly nagyon a kormánypárt?..
The Ghost Wolf O1G 2020.03.29 11:48:38
@MAXVAL bircaman közíró: Sorold már fel azokat az európai(!) országokat, ahol a hatalmon lévő kormányok ilyen korlátlan felhatalmazást kértek. Azok az országok csak csendben teszik a dolgukat a vírus megfékezésére. Mint ahogy érdekes módon Magyarországon is meg lehetett hozni azokat a rendelkezéseket amik a járványhelyzet fenntartásához szükségessé váltak.
The Ghost Wolf O1G 2020.03.29 12:45:10
@ulpius66: Olvasd el a tied fölött kettővel lévő kommentet. Abban leírtam, hogy érdekes módon a belügyminiszter és az országos tisztifőorvos is hozott saját hatáskörben olyan rendelkezést, amivel meg tudta hosszabítani a lejáró rendelkezéseket. Akkor miért is van szükség a felhatalmazási törvényre?
Elismerem, hogy a címről óhatatlanul beugrik Orbán Ráchel pelenkás kalandja 2018 augusztusában, egy horvátországi autópálya szélén. E képzet társítása azonban nem volt szándékomban, a címadásnak időszerűbb oka van. Brückner Gergely gazdasági újságíró tegnap este figyelemre méltó áttekintést közölt…..
The Ghost Wolf O1G 2020.03.25 15:49:43
@Nancsibacsi: Ja, de ha átteszik a gyártósort valamelyik börtönbe, akkor az rögtön megfelel a higiéniai szabályoknak és előírásoknak, ja nem.
       Nem vagyok orvos, nem fogok írni a koronavírusról, de ha valakinek fontos gondolatai támadnak, akkor idekommenteljen, ne egyenesen bele a levegőbe...
The Ghost Wolf O1G 2020.03.11 13:04:15
@Petimester: Ehhez képest fertőzött migránst még nem találtak, bár biztosan kétségbeesetten keresik őket , cserébe Magyarországon tanuló, tartózkodási engedéllyel rendelkező iráni diákokat igen.