Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluetorch

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két héttel ezelőtt egy videó látott napvilágot, amin egy „Juggernaut” névre hallgató Nokia prototípus szerepel. A videót Igor Shastitko, a Microsoft Ukraine dolgozója tette közzé. Eleinte sokan találgatták, hogy milyen telefon is lehet, mert annyi derült csak ki róla,…..
Egyre többen és több helyen írják, hogy frissítés érkezett a Windows Phone 7.5-ös telefonjukra, ami csak azt jelentheti, hogy a Microsoft elkezdte kiadni a Windows Phone 7.8-as frissítést azoknak, akik az előző generációs készülékekkel rendelkeznek. A Windows Phone 7.8 egy…..
Az idei Carl Zeiss fotópályázat szabályaiban tettek egy érdekes csavart. A verseny mindenkinek nyitott, aki bármilyen Carl Zeiss lencsével ellátott géppel készíti fotóit, lehet az fényképező, vagy akár egy okostelefon is. Igen, a Nokia telefonjai Carl Zeiss optikával ellátottak,…..
Úgy tűnik a Nokia felfedte a közelgő nagy WP7 frissítés, a Windows Phone 7.8 tartalmát. Mindenki jól tudja, hogy az update-tel jön az új kezdőképernyő, az új és 3 méretű csempékkel, valamint, hogy eltűnik a kijelző jobb szélén lévő üres sáv, de úgy tűnik ennél többet…..
Ha az ember tudni szeretné, hogy hány százalékon is áll az akkumulátora, akkor Windows Phone esetében be kell másznia a Beállításokba. De az emberek ennél egyszerűbb, vagy csak több lehetőséget szeretnének. Persze ez nem mindenki igénye. Ezért született meg az elsőre…..
A sokak által várt, ám eddig csak Windows Phone 8-ra elérhető Angry Birds: Space és Angry Birds Star Wars immár elérhető a Windows Phone 7-es piactéren is. A különbség a két kiadás között, hogy míg a WP8-ra megjelent játékok XBOX Live támogatásúak, azaz lehetőségünk…..
Mi is az a Gnomio? A Gnomio egy intelligens karóra projectje, amely bluetooth segítségével kapcsolódik a Windows Phone 8 készülékünkhöz, lágy vibrálással jelezve a bejövő hívásokat, üzeneteket, e-maileket. A Gnomio minimalista, elegáns dizájnnal rendelkezik, így bárki életébe…..
Mint tudjuk, Jaxbot, a windowsphonehacker oldal készítője rengeteg hasznos homebrew alkalmazást készített már. A legújabb ilyen „szerzeménye”, a Notification Center, amely a sokak által hiányolt értesítési központ szerepét hívatott betölteni. Az alkalmazás lényege, hogy…..
Pletykák keringenek az interneten, miszerint a Facebook fel szeretné vásárolni az egyik legnépszerűbb és ingyenes azonnali üzenetküldő alkalmazást, a WhatsApp-ot, eddig viszont sem az árképzés, sem tárgyalások nem kerültek nyilvánosságra, viszont a TechCrunch szerint biztos,…..
Eddig is jelentek már meg Windows Phone 7.8-as ROM-ok egyes készülékekre, viszont az összes eddigiben voltak hiányosságok, és elég zavaró bugok. A Dynamics, Nokia készülékekre RainbowMod néven futó ROM család viszont az összes eddiginél jobban sikerült. Ennek oka, hogy nem a…..
Egy nagyon kellemes és humoros reklámmal rukkolt elő a Microsoft az ünnepek előtt a Windows Phone készülékek népszerűsítésére. A reklám lényege, hogy a Hó Szörny és Mikulás egy medencés party-n vannak az Északi-sarkon, ahol a Télapó nyomon tudja követni a nem fogadott…..