Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galashrek peti

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berlusconi Milanjánál hogy nézne ki, hogy Ancelotti lesúgja a meccs előtt Kakának: „ne fuss annyit, te kis Armani-bébi, jó nekünk az iksz is az Udinese ellen?! Ne törd össze magad és szólj a Ronaldo haverodnak, hogy ne most kezdjen gólokat lőni. Fizetni nem tudunk és –…..
labdabiztos Kriston Zizou befektet 2007.12.17 09:30:00
Egy visszafogott politikai mellékzönge után új vizekre evezünk. Kezünkbe kapjuk a búvárszivattyút és lefúrjuk magunkat a pöcegödör mélyére, ahol a szennybe keveredik egy szerelmi történet, Kriston Titivel a csábító szerepében. Befektetni sok mindenbe lehet. Lottószelvény,…..
A legédesebb a tiltott gyümölcs, a legvonzóbb a fertő, a legszebb pedig a káröröm. Nyilván. Ezt mi most jól kihasználtuk és mélyet szippantottunk a mocsárgázból, ami a bohócliga legalján terjeng. Izguljunk együtt az öt leggyengébb láncszem tavaszi prognózisán, és ne…..
labdabiztos Idegenben tökösebben! 2007.12.10 12:11:00
Egyes, iksz megvolt, kettes ezúttal nem. Megtaláltuk a „digóéknál” szorongó, agyontetovált magyart! Zsolti, a tetkóid mennyisége fordítottan arányos a góljaid számával! Ugye, érted?! Várjál, érettségi tétel volt! Tudnod kell!!!Derék spílereink gólt nem, sárgát…..
labdabiztos Ne bántsák a Micót! 2007.12.07 12:13:00
Vajon a jó öreg Sallói Szieben doktornak gurított laza négyese mennyit ért anno egy Buenos Aires-i sportfogadóban?! Fingom sincs, hogy Roland Praj hasizomfejlesztő lepkéit milyen odds-szal adták a bukik! Hogy a szerencsétlen Mico Szmiljanics öngólja miért gyanús az UEFA-nak, csak a…..
Diósgyőrből fénysebességgel távozó Sallói István alkotásra kész, immár a főváros negyedik kerületében. Az izraeli exportkaput - még Kvasz Krisztián előtt is - szélesre táró topmenedzser szerint három év múlva jönnek az igazán frankó eredmények. Nyilván Urbányi…..
labdabiztos Legyen Bojanunk! 2007.11.30 12:00:00
Éljen, István, a bölcs és igazságos! Államalapító Szent István királyunk külön kérésére engedtük és engedjük be ma is az ilyen-olyan népcsoportokat Pannoniába. Ha már itt vannak, maradjanak! Még a focisták is!  Az Üllői úti x-hektár leendő tulajdonosának hála,…..
labdabiztos Volt már jobb is 2007.12.03 12:30:00
Vass második, Feczesin a harmadik. Az a fránya Tacchinardi… csak az ex-juvés előzi meg a mieinket. Mindenki a Brescia-honlapra, szavazzunk a mieinkre! Megéri! Ha kellő voks összejön, a magyar tandem lesz a Brescia két legjobb nyári igazolása – a szurkolók szerint……..
A kölni edzőiskolán szakképesítést szerzett mesterünk szerint nincs nagy baj. Nincs, hiszen a portugálok aranygenerációja már lelépőben van a futball színpadáról. Az utána lévők Figo vagy akár Rui Costa nyomába sem érnek, sőt! Tovább is szőtte a gondolatot a…..
Ha Várhidi folytathatja a válogatott kispadján, előbb-utóbb fontolóra vesz egy Priskin-Feczesin cserét a center pozícióban. Az egykori nyíregyházi klubigazgató örömmel veszi, ha a merítés játékban van. Nos, jelentjük: Robi játszik! A talján másodosztályban leledző…..
Bajszos, szakállas vagy borotvált – ez itt a kérdés! Eddig toronymagasan vezetnek a borotváltak. A válogatott kispadjára jelentkezőknél nem feltétel, de kötelezően ajánlott a sima arcbőr. Persze renitensek mindig voltak… ugye, Csank János?!       A…..