Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lennier3

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Lennier3 2014.08.05 09:36:31
@sixx: Igen, ahogy te is írod, évente 24 millió dollárt fognak keresni, plusz az apró. A címben viszont ez van "Lehet a tévézéssel 21 038 490 000 forintot keresni egy év alatt?".
Nem kötekedni akarok, csak a cím arra utal, hogy egy ember egy év alatt keres ennyit.
Hogy a parkolásért fizetni kell, az rendben van. Még az is oké, hogy nem mindenhol ugyanannyit fizetünk. A közterületnek is piaci ára van: ahol kevesebb van belőle, ott drágább. Persze nem csak egyszerű piaci folyamatokról van szó, hanem közlekedésszervezésről, össztársadalmi…..
Az első játékhét előtt a Giants frissítette a depth chartot, vagyis azt a listát ami megmutatja, hogy az adott posztokon ki az első számú játékos és kik a cserék. A Dallas elleni mérkőzésnek ezzel a felállással indulunk neki: ..
Hívni hívták az embereket - három kerület vidékéről is - a budai fonódó villamos projektjének mai nyilvános fórumára, de a helyszínre bemenni már nem engedték mindet, jóval a meghirdetett 5 órai kezdés előtt sem, mondván a 100 fős terem tűzrendészeti szempontból…..
Ahmad Bradshaw nemrég történt elengedése új helyzetet eredményez a New York Giants backfield-jének dinamikájában az elkövetkező szezonban. De hogy ez pontosan hogyan is fog kinézni, az még nem dőlt el. Tom Coughlin szereti belső megmérettetések eredményeként felépíteni a…..
Jogos a kérdés, hiszen a hírek szerint elég komoly "követelésekkel" állt elő csapatunk sztárelkapója. Ezért érdemes összehasonlítani igényeit legjobban kereső kollégáihoz képest. Elsőként a liga 10 legjobban fizetett elkapójának fizetését nézzük meg. Az első ábra a…..
Eli Manning a Mississippiben lévő otthonában hűsölt, miután véget ért a Giants szezonja. A megfelelő szó a hűsölt. „Hideg van” nyilatkozta Manning. „Már több mint egy hete esik az eső.” Szerencséjére hamarosan kiszabadulhat Hawaii-ra. Manning - a második…..
Hazai pályán: NFC East:  Dallas CowboysPhiladelphia EaglesWashington Redskins NFC North: Green Bay PackersMinnesota Vikings AFC West: Denver BroncosOakland Raiders NFC West:Seattle Seahawks Idegenben: NFC East: Dallas CowboysPhiladelphia EaglesWashington…..
Csoportelsőséggel: 1. lehetőség: - Giants kétszer győz- Redskins legalább egyszer veszít (vagy döntetlen)- Cowboys legalább egyszer veszít (vagy döntetlen) Tőlünk független becsült esély: 35% Legvalószínűbb lehetősége:w16 - Giants GY - Ravens Vw16 - Redskins GY - Eagles…..
Lennier3 2012.12.17 17:49:47
@ozibozi: A konferencián belüli eredmény csak a 4. a döntetlent eldöntő paraméterek közül, azért van előttünk a Bears. Mondjuk itt valóban jól jöhet még, hogy legyőztük a Green Bay-t, ezzel nem számoltam.
Mindenekelőtt a 2 Giants győzelmet kell kidrukkolnunk. :)
- Érzett bármi különbséget a tegnapi mérkőzés kezdete előtt? Tudta, hogy valami nagy dolog fog történni?- Nem igazán, csak megcsináltam a szokásos bemelegítést, de tegnap este nagyon fáradt voltam, ezért a megbeszélések után felmentem és egyenesen aludni mentem. - Magasak az…..
NEW YORK GIANTS Biztosan nem játszik: Sean Locklear T (térd) Nem vett részt az edzésen:Travis Beckum TE (térd)Ahmad Bradshaw RB (láb)Kenny Phillips S (térd)Tyler Sash S (térdín) Korlátozottan vett részt az edzésen:Chase Blackburn LB (boka)Michael Boley LB (váll)Jacquian Williams LB…..
A mérkőzésről:„Nyilvánvaló, hogy ez egy fontos mérkőzés volt. Azt hiszem volt néhány igazán jó dolog. Jól játszottunk, csak nyilván túl sok támadás ért véget mezőnygóllal és volt néhány drága büntetés, ami hátráltatott minket. Volt néhány jó dolgot odakint. Jól…..
A mérkőzésről: „Ez nem igazán bonyolult. Nem tudom mi történt a második félidőben. A fiúk fejben bennragadtak az öltözőben és nem játszottak. Büntetések [és] hanyag foci. Úgy tűnt minden alkalommal, amikor a Special Team pályára ment kaptunk egy büntetést. Minden…..