Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DivatDiktátor

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alkalmi ruha lehet fekete, vagy színes, egyszerű, vagy díszített, karcsúsított, vagy mell alatt elvágott, bő, vagy szűk fazonú. Azonban a legfontosabb mind közül, hogy az alkalmi ruha minden esetben az alkalomhoz illő, kifejező ruha legyen. Alkalmi ruhák tervezésénél…..
Kínálatunkkal az egyediség kérdése is egy csapásra megoldódik, mert a ruhák kizárólag csak nálunk kapható, amerikából származó egyedi profilú új alkalmi kollekciók modelljei. A mindíg több száz ruhás, de korlátozott darabszámú választékból, kizárólag nálunk…..
Senki sem fog meglepődni azon, hogy a nők leginkább a puha ruhákat, alkalmi ruhákat kedvelik. Ez egy kétségtelen tény, melyet meglehetősen nehéz lenne megcáfolni. Manapság azonban már a puha anyagok között is nagy számban találhatunk olyanokat, melyek valójában nagyon is sok…..
Egy hivatalos eseményre tudni kell, hogy hogyan is kell nekünk felöltözni, mert egy farmer és póló természetesen nem a legjobb döntés. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy egy elegáns ruha tökéletes választás. Ebben az esetben nagyon sok kérdés felmerül, hogy hol is találjuk a…..
A legjobb szalonokban mindenkinek teljesítik a kívánságát és minden bizonnyal megkapjuk azt amit szeretnénk, azokat a ruhadarabokat, amelyekben jól tudjuk majd érezni magunk minden pillanatban. Divat, amely ellen sok esetben tiltakozunk, de be kell látnunk, hogy a mindennapjaink része és…..
A divat fontos része az életünknek és ez nőkre, férfiakra egyaránt igaz. A mondás azt tartja, hogy nem a ruha teszi az embert, de ezzel lassan már nem tudunk egyet érteni és tulajdonképpen egy történelmi korban sem volt tökéletesen igaz. A csodás alkalmi ruhák mindenkit…..
Divatos ruhák Alkalmi divatruhák 2012.12.03 11:47:49
Egy különleges eseményre készülve nem csak a nők, mert a férfiak is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a ruhájuk megfelelő legyen, divatosan tudjanak pompázni. Az alkalmi ruha kiválasztása nem is egyszerű, de ma már olyan sok lehetőségünk van, hogy mondhatjuk, hogy nem lesz ebből…..
Senki sem fog meglepődni azon, hogy a nők leginkább a puha ruhákat kedvelik. Ez egy kétségtelen tény, melyet meglehetősen nehéz lenne megcáfolni. Manapság azonban már a puha anyagok között is nagy számban találhatunk olyanokat, melyek valójában nagyon is sok műanyagot…..
A média társadalomra gyakorolt hatásai még soha nem voltak ennyire szembetűnőek, mint manapság. Ebben az esetben természetesen nem a reklámokra gondolunk elsősorban, hanem a ruhaviseletre, hajviseletre és viselkedésformákra. Kétségtelen, hogy a divat óriási mértékben…..
Ökotextil Öko textil története 2012.12.03 11:20:38
Az 1990-es évek elején először Svájcban és Németországban vezettek be a textilanyagok körében olyan vizsgálati módszereket, amelyeket korábban csak más analitikai területeken alkalmaztak (például atomabszorpciós és gázkromatográfiás vizsgálatok). Ezek a vizsgálatok…..
Ökotextil Öko textil minősítés 2012.12.03 11:18:04
Az Öko-Tex (más írásmóddal: Oeko-Tex) szabvány textiltermékek és az azokon alkalmazott kellékek (cérnák, gombok, cipzárak, tépőzárak, címkék stb.) számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer. Előírja a textil-…..
Semmi sincs hozzánk olyan közel, mint második bőrünk - a ruhánk. Sok célt tölt be: mindenekelőtt körbevesz, melegít és véd minket. Itt semmi keresnivalójuk nincs méreganyagoknak! Erre van az öko textil.   A Simplicol előállításához ezért kizárólag kiváló minőségű,…..
Ruháink egyik nagy anyagtípusa a műszálas anyagoké. Régen volt a nylon, aztán jött az akril és a poliészter (pl. a termo-anyagok), egyre inkább a természetes anyagokra hasonlító tulajdonságokkal (jobban szellőznek, tapintásra puhábbak, kellemesebbek). A műszálas anyagok azonban…..
A bőrbarát kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes és nem utolsó sorban kellemes a…..
A termékek legtöbbjében megtalálható az anyag megjelölése és legtöbbször a gyártó ország is. Utóbbi azonban többnyire csak a szabás-varrás helyszínét jelenti, azt már nemigen tudjuk meg, hol termesztették a ruha alapanyagául szolgáló növényt, vagy hol készült a műszálas…..
Van, aki csak a természetes anyagokat szereti, s van, aki leginkább trendi akar lenni. Mások a praktikus, kényelmes bőrbarát ruha címszavakat keresik, megint mások pedig azt latolgatják, hogyan tudnak folyton növő gyermekeiknek már megint új cipőt venni. Az üzletek palettája a…..