Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maja

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most pénteken 17:30-kor a Messzelátó Egyesület segítségével napaszalót fogunk építeni a Grundkertben lévő lelkes kezekkel és méghozzá sörös dobozokból. Ha van kedved látogass el és segíts felépíteni a napaszalót és közben meg is tanulhatod, hogyan kell akár a saját kertedben megvalósítani ezt a…..
Szeretnéd megtanulni felismerni a körülöttünk élő kártevőket, s megtanulni védekezni ellenük bio-módszerekkel? 2014. július 17-én, csütörtökön *Rovarkártevők elleni védekezési módszerek* okosítás lesz a Grundkertben - Sojnóczki Annamari fog nekünk mesélni a legádázabb rovar ellenségeinkről:…..
A Técsői Banda lesz a vendégünk a kertben 2014. július 11. péntek este 7-kor, majd ez után szeretett Gólyánkban lépnek fel. Bővebb infó róluk itt található. Mindenkit várunk szeretettel. Belépő nincs, adományt elfogadnak a zenészek. Facebook esemény itt érhető el, gyertek minél többen! :)..
Elérkezett a július eleje és a lelkes kis kertészek örömmel tapasztalják, hogy már most vannak olyan zöldségek, gyümölcsök, akik finom, érett terméssel örvendeztetik meg őket. Jelenleg nagy mángold lázban ég a kert, tessék hát egy vérbeli GrundKertes pesztó recept…..
2014. május 31-én hivatalosan is megnyitotta kapuit a GrundKert 2.0. közösségi kertecskénk. A megnyitó óta eltelt ugyan egy-két hét, mégis fontosnak tartom megemlíteni, hogy mennyire remekül sikerült a megnyitónk. Korábbi bejegyzésünkben már köszönetet mondtunk mindazoknak, akik…..
Nagyon büszkén vagyunk, hogy a ReCity Magazin interjút készített Kling Viktóriával, a korábbi GrundKert, illetve a frissen megnyílt GrundKert 2.0 egyik kisgyermekes kertészével! A kisgyermekes kertészkedésről szóló interjút itt olvashatjátok!..
2014. május 31-én már hivatalosan is megnyitotta kapuit a GrundKert 2.0 a Bókay utcában. Mielőtt még arról értekeznék, hogy mennyire jól éreztük magunkat, mennyire finom volt Nagyi főztje és hogy milyen nagyszerű dolog, hogy létrejöhetett ez a piciny csoda a nyolcker szívében,…..
...GYERTEK! Fontos pillanat érkezett el piciny közösségi kertünk életében: szombaton megnyitjuk kapuinkat a tisztelt nagyérdemű előtt, bemutatkozunk, növényeket csereberélünk, eszegetünk, szörpözgetünk és reményeink szerint mindeközben nagyon jól érezzük majd magunkat.…..
Elmondom most, mi vagyok neked, jól figyelj hát rám. Áldás vagyok, melyért hálát rebegsz minden éjszakán. De én vagyok a düh is, mely hevít és szétfeszít, És én vagyok a mosoly, mely örökre elszédít.   Én vagyok a gyűlölet, mitől megreng a világ, S én lennék a…..
Egyszer nem is olyan régen nagyon sokat jelentett nekem ez a vers. Néha csak elmondtam magamban, néha ordítottam és néha könnyes szemekkel suttogtam a levegőbe. És egyszer elmondtam valakinek, akit ezzel örökre "kimondtam magamból". És azóta jobb minden. Nem kell itt nagy…..
Hosszas hallgatás után ismét egy új, és ebből kifolyólag hosszabb bejegyzés következzék. Távolmaradásom oka az Integration Campben összeszedett, elsőként egyszerű megfázásnak gondolt, mostanra azonban arcüreggyulladássá fejlődött betegség volt, amiből már 90%-osan sikerült…..
Kicsit megkésve ugyan, de következzék a múlt hét végének beszámolója. Először is az EURODINNER elnevezésű kis eseményről ejtenék szót. Az egész estének az volt a lényege, hogy mindenki hozott egy kis hazait: italt és ételt. Mi összefogtunk négyen magyarok és pörkölt…..
Csak hogy szépen sorjában haladjunk, a keddi nap eseményeivel kezdenék. Először is egy rettenetesen izgalmas library trainingen, valamint egy elfelejtett computer lab trainingen vettünk részt, amit gyakorlatilag egy térképpel helyettesíteni lehetett volna...Már hétfőn feliratkoztunk…..
Nahát, tegnap végre elérkezett, aminek el kellett érkeznie, és eljött az első erasmusos party ideje. A Prozak nevű klubban volt a buli, ami a Main Square-től egy percre, a lakásunktól 15 percre van, így átjött Kriszta is és iszogattunk jó szokásunkhoz híven. Kis késéssel ugyan,…..
Ma reggel megtörtént. Azaz mégsem. Jött a szerelő, hogy na akkor most beszereli a netet. Ez meg is történt szépen, de miért is ne, valamilyen okból kifolyólag nem tudtuk regisztrálni a netet, így ott voltunk ahol a part szakad, így felkerekedtünk hát az egyetem felé.Komoly öt perc…..
Nahát, üdvözlet mindenkinek innen Krakkóból. Bálinttal sikeresen vettük az akadályokat, azaz a hét és fél órás buszozást egy WiFi nélküli OrangeWays járaton – ezen hozzátenném meglehetősen fel voltunk háborodva - , melyért csak az ingyen meleg italok kárpótoltak…..
Maja, Pécs és a többi Változás 2007.12.04 14:22:00
Egy mondás szerint onnan tudhatod, h fontos dolog történt az életedben, h utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen…..
Édes kicsi méh és maciÍm egy vers, írta mamiVan egy apád, neve PapiKicsit lüke, mégis ari.Bundád csíkos, tőle vettedKi követi a téli trendetMaciagya néha rettegMert nem eszik elég kekszet.Bezzeg néked kicsi manóCsokikúra mindenre jóOtt vagy minden gondban, bajbanFürösztesz is…..