Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Barna

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Váratlanul jelentős kérdéssé vált az MSZP máskor amúgy papírformaszerű és ennek megfelelően dögunalmas elnökválasztása. Eleve vannak elnökjelöltek. És ami még érdekesebb, politikai stratégiák is versenyeznek...
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy beszédemet egy bocsánatkéréssel kezdjem. Hatalmas erkölcsi és politikai hibát követtem el, amikor 2006-ban választási megegyezést írtam alá Vona Gábor pártjával és együttműködtem a Jobbikkal a hatalom megszerzéséért.…..
Attila Barna 2012.12.02 23:02:25
@TFL: Ami igaz és tény, az nem "lehet," hanem igaz !!! Az, hogy ez most lett feltéve a legaktuálisabb időben történt !!! Mert ez nem az összefogás ellen szól, csak rámutat arra a tényre, hogy Rogán nem hiteles személy de a FIDESZ-KDNP soraiból senki !!! A miniszterelnök a mai napig egy kukkot nem szólt a nem létező köztársaság köztársasági elnök, dettó!! Nekik azonnal megkellet volna szólalni, de nem tették !!!!! De miért???? Na ezért is nem hiteles Rogán megszólalása!! Elismerve, hogy nagyon korrekt beszédet mondott !!