Regisztráció Blogot indítok
Adatok
michellewild

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az, hogy a bárányok haragszanak a nagy ragadozó madarakra, nem meglepő: nincs értelme azonban a ragadozó madarakra megorrolni azért, mert kis bárányokat választanak maguknak prédául." Vannak bizonyos egyszerű szabályok, amelyekhez kultúremberként ragaszkodnánk. Operát…..
Nou San Trafford Mocskos Barcelona! 2009.05.26 14:10:00
(A hagyományokhoz hűen idén is összegyűjtöttük a holnapi döntő előtt az egyes csapatok ellen szóló érveket, mindezt persze tudományos alapossággal végeztük.) Tapsikolhat a sok metroszexuális futballkontár, minket nem téveszt meg, hiszen jól tudjuk, ők azok, akik…..
michellewild 2009.05.27 11:18:14
@csizsikpizsik: Részvétem! Neked tényleg nagy a tét. Nagyon szoríts a manunak!

@sh4d0w: Épp reggel jutott eszembe ez a jelenet, Ballack lehetne az inteligencia jelképe gibbonok között
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét, mondta meg a tutit mindannyiunk titkos példaképe, ez alapján pedig perceken belül bárgyú vigyor kell, hogy megjelenjen pofázmányunkon. A nemzetközi futballélet legnagyobb téttel bíró partija kezdődik hamarosan, amihez képest a holnaputáni leosztás…..
michellewild 2009.05.25 16:44:16
michellewild 2009.05.25 16:53:34
@heinrich: Nem, legalábbis remélem. Csak elkúrtam egy írásjelet.

Amit akartam, korrektúrázva:

Én nem nézem. Mennyi a Burnleynek?
Ki fekszik le kinek? Ki ad kölcsön egy shillinget csütörtökig? most a kérdés, ugyanis pontegyenlőségről, kétgólos Celtic előnnyel indul a két Glasgow-i társaság az utolsó két körnek, mégpedig a Hiberniannek köszönhetően, akik nem adták meg magukat a trónkövetelő…..
Rendhagyó módon nagyítóval kell keresnünk az elégedett csapatokat a Serie A 35. fordulója után, egyedül a Fiorentina számára alakultak maradéktalanul kellemesen az események, a firenzeiek maximum azért durroghatnak, mert nem kapott ki a Juve, így csak három pontra közelítették meg…..
Nem csak a módosult tudatállapotnak és a trógerségnek köszönhető a skót poszt késése, ugyanis az SPL kiírásába kisebb szünetet iktattak a rájátszás előtt. Ez azt jelenti, hogy mindössze öt forduló van hátra, két részre oszlott a mezőny, és a hétvégén indul a menet…..
michellewild 2009.04.28 09:14:51
@donnelly: Mi lehet Csaba sikerének a titka? Sosem gondoltam, hogy különösebben jó edző lenne, (sőt überegyszerű tuskóként raktároztam emlékét) erre íme: sosem látott eredmények a pénzügyi problémák ellenére..
Még a nagy pénz nagy foci.. alapelvvel is szembe pisál
michellewild 2009.04.29 16:46:17
@donnelly: igazad lehet!
Hiába kapott ki az Inter, a bajnoki címért folyó versenyre már egy szót sem kívánunk pazarolni. Vannak itt más dolgok, amikért még lehet izgulni, bár ezek is fogynak. A Roma agyonverésével – és a Genoa bukásával – a Fiorentina óriási lépést tett az utolsó BL-hely…..
michellewild 2009.04.28 09:26:17
@_benito: capelloval azért a bajnoki cím volt a tét, pedig a pénzügyi és játékos keret sem volt lényegesen eltérő
michellewild 2009.04.28 10:49:23
@popp: @Romanista: Nakata, Cassano, még nagy nevek esetleg?
Nem hallottam még a Mestertől, hogy őket nem lehet pótolni...
Inkább a bukásra állók harca a nyugodt nyári szünetért, mint a két közepes eminens tusakodása. A Lecce, a Bologna, a Torino mind otthon játszanak, ráadásul mindannyian verhető ellenfelet fogadnak, így ha a Menekülő Ember komolyan gondolja, és nem akar végleg búcsúzni, meg kell…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
michellewild 2009.04.24 15:56:44
Az ember érdekes dolgokra tud bukkanni, ha a kisebbnek számító klubok hivatalos oldalait is böngészi. Egyik kedves olvasónk (Woland) ismerőse is így járt, amikor a Fulham portáljára fújta a szél. A klub tulajdonosa (Mohamed Al-Fayed) nyílt levelet intézett a csapat szurkolóihoz,…..
michellewild 2009.04.21 15:40:58
michellewild 2009.04.21 15:46:34
Autófília Feláll arcomon a szőr 2009.04.21 10:00:00
Majdnem minden vasárnap olyan idegesség fog el. Egy darabig semmi problémám nincs, hiszen az alaptermészetem ilyen. Nyugalmából kizökkenthetetlen, édes falat gumimaci vagyok. De a hétvége utolsó óráinak kiélvezése közben, menetrend szerint eljön a pillanat, hogy elszakad…..
michellewild 2009.04.21 13:35:34
palik már lement a dávid sándor féle mélységekig.
Én a német RTL-t nézem, bár nem sokat értek belőle, de legalább nem ezt a
f@sszopó buzi köcsögöt kell hallgatnom.
Mindenki jobban járna, ha megkapná a pénzét és takarodna a tv-ből.
Vagy az RTL Klubnál le lehetne venni csak az ő hangját a közvetítésről.
Az elnémítással is kísérleteztem már, de akkor a versenyhangok is elvesznek, marad a német RTL (csak a reklámok alatt kell visszakapcsolni)
Volt ennek a tavaszi szezonnak olyan része, amikor még számított volna, mi lesz a Derby d’Italia végeredménye. Ez már nem az, de azért az eseménynek kijáró tiszteletet most is megkapja a (nagyon) Öreg Hölgy, akit elővett az övsömör, és már kedve sincs az egészhez, és a…..
A BL és az FA kupa között egy apró különbség van, és az az Everton. A tavalyi kiscsapatos elődöntőkhöz képest most három gigaklub lesz ott a Wembley-ben, hogy szórakoztassa a megjelenő kilencvenezer nézőt. Ettől függetlenül jó lesz figyelni az aprócska Evertonra is, mert ők…..
michellewild 2009.04.20 15:29:55
Gordon Brown miniszterelnök húszéves távlatból visszatekintve ítélte el azokat, akik annak idején a Liverpool-szurkolókat kárhoztatták a Hillsborough-i katasztrófáért, és állt ki a szurkolók és családjaik mellett, akik igazukért harcolva  végül elérték, hogy a kétezres…..
michellewild 2009.04.17 15:00:13
@Walmer: pár köcsög bármilyen meccset le tudna fújatni, pl. az ellenfelek meccseit
michellewild 2009.04.17 15:48:33
@Mr.AT: én inkább úgy képzelem el, hogy a hírhedt B közép 20-30 tagja megy el az ellenfél idegenbeli meccsére, szimplán a vendégszektorba, normális emberek közé. Hidd el meg tudják csinálni...sajnos
A félelmeink beigazolódtak. Alapjában sem történt semmi különleges az elmúlt szerdán, de keddhez képest, ezt a napot simán hozzá lehet csapni még a húsvéti böjthöz. Az Arsenal könnyedén, idegenben szerzett előnyét meglovagolva, gólokkal intézte el a tartalékos Villarrealt,…..
michellewild 2009.04.17 10:54:28
Bő két éve szolgál nálam a Tehén. Annak idején azért vettem benzinest, mert bár SUV-ban elfogadhatónak tartom a dízelt, Toyotás Józsi azt mondta, semmiképpen ne vegyek használt dízel Toyota terepjárót, mert ő évtizedek óta foglalkozik Toyotákkal, de ilyet (jó használt dízel…..
michellewild 2009.04.17 10:31:44
Tekergettük ainternet hangológombját, próbáltuk kitalálni, hol várhatók izgalmak a két mai negyeddöntő közül, aztán természetesen megállapodtunk a két angol tusakodásánál. Majd megláttuk, hogy Gerrard a lelátón ül, és soványmalac-vágtával befogtuk inkább Münchent,…..
Zsinórban negyedik győztes tétmérkőzésére készül a magyar labdarúgó válogatott, és Málta ellen elővételben elkelt mind a harmicötezer belépő. Biztos volt már ilyen, biztos nem a legtökéletesebb a memóriánk, de akkor sem emlékszünk ilyenre. Hurráhangulatra még…..
1914 májusát írjuk, Tisza István gróf másodjára szolgál miniszterelnökként, a trónon pedig még Ferenc Jóska ül, a boldog békeidők utolsó hetei. Ebben az időben a világ akkor talán két legjobb alakulata, a skót bajnok és kupagyőztes Celtic, illetve az angol FA Kupa címvédő…..
michellewild 2009.03.31 13:30:14
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
michellewild 2009.03.30 10:41:31
Egyszer már beharangoztuk a jó öreg Rorschach kimúlását, de az egyre csak kényeskedett, mint egy gyerek, hogy nem akar a taligára kerülni, meg aztán csuda jól van, így elnapoltuk a kérdést, mi több, éppen eredményt hirdetünk. A halálközeli élmény azonban nem tántorít el…..
Sajátnevelésű Inter-játékos, bruhaha! Ráadásul nem ám a Cagliariban tűnik fel, hanem Chivut és Maxwellt kiszorítva mindjárt a nagycsapatban találja magát egy milánói derbin, meg egy BL-nyolcaddöntőn. És a legdurvább: tőrőlmetszett talján a legóhajú srác, úgyhogy végképp…..