Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Fritz Teufel

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is minden hétvégén zárják le az autóforgalmat a pesti alsó rakparton. Ezt kéri Karácsony Gergely főpolgármesternek írt közös levelében a Levegő Munkacsoport, az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége, a Járókelő Közhasznú Egyesület, a Kortárs Építészeti Központ, a Közlekedő Tömeg…..
Vasútállomás hangosbemondóval (forrás: vasútállomások.hu) Vannak jellegzetes városi hangok, amiket nap mint nap hallunk, megszoktuk őket, de gyakran nem sokat tudunk az eredetükről. Két ilyen hangról lesz most szó: a már éppen megszűnőben lévő, vagyis már alig hallható…..
Az RTL Klub a Blikk információja szerint azért fizet havonta százezres nagyságrendű összeget a színésznek, hogy ne legyen képernyőn. Ezért történhetett, hogy Stohl nemrég visszautasította a Tv2 10 millió forintos ajánlatát is. Korábban Kolosi Péter, az RTL Klub…..
Mr. Fritz Teufel 2014.06.27 11:04:50
Az összes valamire való brit újság, majd annak nyomán az egész magyar sajtó felhördült, hogy jaj kérem hajléktalantüskék vannak Londonban. Nem igazán értettem a hirtelen kiakadást. Ennyi erővel azt a szenzációt is megírhatták volna, hogy a narancsízű bubis üdítőkben…..
Mr. Fritz Teufel 2014.06.23 10:20:13
@alfax: És Te fogod fizetni a lakhatás rezsi költségeit?
És a szomszédodban van ilyen üres hely? Kölöztesd oda őket. A viselkedésükkel, életvitelükkel majd gyorsan kiölik belőled a nagy empátiát.
Hogy a japánok, nagyjából bármit képesek úgy csinálni, ahogy európainak eszébe nem jutna, azt tudjuk. Hogy a rendőrautóikra tetőből kipattanó villogót tesznek, mert a kojak villogó menő, de automatizálva még menőbb, azt már megírtuk. Hogy a japán rendőrmotorosok úgy uralják…..
Mr. Fritz Teufel 2014.03.20 20:30:36
@Hun_Fighter: Nekem van olyan, amelyiknek mindkét oldalán van egy-egy oldalkocsi. Így a császár bármely oldalán haladhat.

Viccet félre téve, gyerek koromban (sajnos ez régen, az ötvenes évek végén volt) a szomszéd Dauda bácsinak volt egy Zünndapp oldalkocsis motorja, aminél az oldalkocsi kereke is meg volt hajtva. Sőt még rükverc is volt benne.
De itt Pesten is -ha jól emlékszem az Eötvös és a Szondy utca sarkán volt egy szódás, aki hasonló motorokkal hordta a szikvizet. Még a 80-as évek elején is.
Az ukrán helyzet fokozódásával nem csak Obama elnök szólalt fel az oroszokkal szemben, de egykori külügyminisztere, Hillary Clinton is beszólt Putyinnak. Clinton szerint az, ahogyan az orosz elnök védeni akarja az ukrajnai orosz nemzetiségűeket nagyban hasonlít arra, ahogyan Hitler…..
Mr. Fritz Teufel 2014.03.06 17:00:59
@Che21: Hát azt nem tudni, de valamiből igen komoly hiánya lehet a nyanyának (amin nem is csodálkozom), hogy ilyen gyűlölködő marhaságokat beszél.
Billhez kellene fordulnia kezelésért. (Vagy a Condolisa Rise volt külügyminiszter "asszonyhoz".
Egyéb iránt isten óvja szegény Bill Clintont!
A rendőrség nagy erőkkel vizsgálja, hogyan veszthette el uralmát járműve fölött egy keszthelyi férfi. A police.hu képes beszámolót adott ki arról, hogy 2014. március 5-én este 20 óra 5 perckor elesett egy kerékpáros. Az jármű 52 éves vezetője az elsődleges orvosi vélemény…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Mr. Fritz Teufel 2014.02.26 19:24:52
@Blogger Géza: Ez egyrészt igaz, mert a MAZSIHISZ derekasan kitesz magáért, hogy megútáljuk.
De ha egyszer is eredetiben elolvasnád a Jobbik programját (nem a liberálzsidó körök által ellenőrzött átlagos médiából a kiforgatott, agyon ajwehholt változatát), akkor rájönnél, hogy igen jó program. Még lehet, hogy neked is megtetszene.
1000 leütés Kit választanál...? 2014.02.26 13:49:17
No, íme egy-két provokatív kérdés a magyar politikai horizontról monomániásoknak -- olyan stratégiai sárdobálás gyanánt. Nem repis közvéleménykutatás, és a kommentekben válaszolni is lehet, tehát a végén nem én manipulálok. Kit választanál....(Az A vagy a B közül…..
Kasztrálási ígérettel, csendőrséggel, magyar gárdázással kampányba fordult a Jobbik. Vona Gábor lázas igyekezettel igyekezne lesikálni a pártra ragadt bélyegeket, de reménytelen küzdelemnek látszik ez a rendőrségi biztosítás nélkül zsidókkal megverekedni óhajtó Pörzse…..
Mr. Fritz Teufel 2014.02.17 14:59:00
@miva?: Sajnos az újságírás médiakészítés teljesen lezüllött, prostituálódott. És ennek szép példája ez a nevezett hüllő. Ha elolvastad a pármondatos hozzászólásom elejét is, akkor ott megtalálod, hogy mi a probléma varánusszal, a varánusz félékkel.
Az, hogy a hír (a tény) érdektelen, csak fröcsögjük (jó pénzért)a megbízóink, a gazdáink véleményét. Jó, minden oldalon így van. Csak viccből írtam a termelésbe való átirányítást. Isten őrizz, hogy ilyeneket, mint varánusz, és társai, bármilyen termelési tevékenység közelébe engedjük, mert még azt is tönkre teszik, megfertőzik. Mennek ahová akarnak, de a médiának meg kell tisztulnia tőlük.(Meg persze sok minden másnak is). Minden oldalon. Különben a társadalom még jobban elfordul tőle.
Áfacsökkentés? Ingyenes felsőoktatás? Nyugdíjemelés? Ugyan, dehogy! A hagyományos politikai üzenetek elkoptak, ám a ferencvárosi szocialisták végre rájöttek, mi az, amivel már a töke tele van az embereknek. Nem, nem az oligarchákkal, nem is a rengeteg adóval, de még csak nem…..
Mr. Fritz Teufel 2013.11.13 23:20:24
világevő A legmenőbb étlap 2013.11.05 21:14:42
A 2 Michelin-csillagos, stockholmi Frantzén étterem hozza a skandinávoktól megszokott hihetetlen letisztult és vonzó dizájnt, de ehhez kitaláltak még egy nagyon extra megoldást, a videóétlapot. Lenyűgöző. És persze a weboldal is gyönyörű: www.restaurantfrantzen.com, na meg…..
A jó király betiltotta a seggfejek vonulását, de ez nem elég, sőt, ez sokkal több, és jóval ízléstelenebb is, mint amit megtehetett volna. A liberális sajtó és bloggerek az indextől a cinken át a kettős mércéig azon derpegnek, micsoda alávaló húzás az Élet menetére…..
Információink szerint a Sirály és a főváros közti tárgyalásokon Pető György képviselte Tarlós Istvánt. Ez nem meglepő, hiszen a főpolgármester elsőszámú bizalmasáról van szó. De annyi furcsaság és ellentmondás volt a Sirály-ügy körül, hogy Petőnek is jobban…..
Mr. Fritz Teufel 2013.04.08 11:53:03
@Mr. Fritz Teufel: A Lauder iskolában pl. egyetlen egy cigánygyerek sincs. (A Sirályban miért lenne)
Mr. Fritz Teufel 2013.04.08 12:18:19
@komplikato: Azt, hogy eddig miért NEM tették, sajnos itt mindenki érti. Inkább az a kérdés, hogy most hogy mertek neki menni? Minden esetre szurkolok a Tarlóséknak ebben az ügyben.
Válasszuk ketté a dolgot. A legnagyobb együttérzéssel gondolok a Páva-családra, nyilvánvaló, hogy mostani napjaik végtelen keserűségben telnek. Az utcán megtámadott lány talán soha nem fogja kiheverni a lelki sérüléseket.És éppen abban a városban történt ez a támadás,…..
Mr. Fritz Teufel 2013.04.08 12:13:41
@Cogito.t: Jajj! Soros Gyuri meg a hitközség nem pazarolja, a szépen összelopott pénzét ilyen marhaságokra, mint a polkorrektség. Hová vezetne az...? :-(
Elgondolkodtam azon, milyen bejegyzéssel köszönjek el az óévtől - mert hát mégse akartam a ZiU-ssal -, végül erre esett a választásom: Kovács Krisztián barátom jelezte nemrég, hogy nagyonnagytakarítás keretében megválik pár régi dolgától, köztük egy rakás régi…..
Mr. Fritz Teufel 2012.12.31 22:03:56
@Rocko-: Ez a "közlekedésírtó projekt" kifejezés tökéletes. Valami elvadult agyú vezetés folyamatosan ezt műveli a belvárosban. Mintha egy élőlényben a keringést, az érhálózatot szüntetnék meg. Az eredmény is hasonló (lesz).
A képek nagyszerűek, érdekesek.
Hogyan tud a hatóság embere a jogot felhasználva, azzal visszaélve zaklatni valakit? A szabálysértési bírságolás erre kiváló eszköz. Főleg, ha az érintett hátrányos helyzetű, így jogérvényesítési képessége alacsony. Videónk főszereplője egy kis Borsod megyei településen…..
Mr. Fritz Teufel 2012.12.21 22:49:17
@dr kíváncsivagyok: Ez egyáltalán nem vicc volt. Bár az lett volna.
Mr. Fritz Teufel 2012.12.21 22:59:54
@gusthy1: Nem lehet, hogy a "fehér lakosság" "következetesen" nem követ el olyasmiket, amiért meg kellene őket büntetni. Ha megbüntetnek 9 cigány, és 1 fehér csirketolvajt, az nem biztosan azt jelenti pikkelnek a cigányokra.
Azt is jelentheti, hogy ilyen megoszlásban lopják a csirkét.
Vagy az lenne igazságos, hogy még nyolc olyan fehért is megbüntessenek csirkelopásért, akik nem tették?. Csak hogy döntetlen legyen?
Szerinted ez az egyenlő bánásmód?
„A lakosság szolgálatában” végzett megfigyelő tevékenység leple alatt etnikai, nemzeti hovatartozás alapján félemlítenek meg gyerekeket, zaklatnak felnőtteket egyenruhások Magyarbánhegyesen. Az elhangzottak alapján úgy tűnik, mintha a rendőrség nem védené meg a helybélieket...