Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajnai zordon

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vidnyánszky Attila lesz a Nemzeti Színház új vezetője. A Vidnyánszky Attila vezette Színházművészeti Bizottság véleményezte a pályázatokat, és komoly mérlegelés után Vidnyánszky Attilát támogatta. A Fidesztől nem távoli Kerényi Imre, Ókovács Szilveszter, Nagy Viktor és…..
A mai nap híre számomra: a Fidesz kormány döntött a Nemzeti Színház igazgatói posztjára kiírt kirakat-pályázat ügyében, a papírforma bejött, az intézmény új igazgatója Vidnyánszky Attila lett. Azok közé tartozom, akik - bár valószínűleg sokan gondolhatják úgy, a határon…..
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
bajnai zordon 2012.12.16 16:47:42
@ByA: ha érdekel adok forrást is ( ha magadtól nem sikerül átlépni szellemi korlátaidat )
bajnai zordon 2012.12.16 17:07:18
bajnai zordon 2012.12.16 17:29:52
@ByA: a posztoló pedig veled együtt bizonyított . Most biztosan rossz neked, de ha próbálsz fejlődni, majd okosabb, értelmesebb leszel és nem esel pofára, mint jelen esetben . Na pá !!
Megjelent az Eötvös Kiadó gondozásában a Netszótár című kiadvány (alcím: @-tól zukbergnetig), amihez erős fenntartásokkal közelítettünk, mert volt már dolgunk ilyesmivel; tudjuk, milyen az, amikor egy nyelvész kitalálja, hogy az internet legyen mostantól világszőttes, illetve…..
sorok között A béke másik arca 2012.12.11 18:28:00
Az Európai Tanács, az Európai Bizottság és az Európai Parlament elnöke vette át hétfőn Oslóban az EU nevében a 2012-es Nobel-békedíjat. A legtöbb uniós tagállam vezetője is részt vett az eseményen. - A három európai "tenor" vette át a Nobel-békedíjat - Kitekintő A…..
bajnai zordon 2012.12.12 08:49:57
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: megjött az első nácizós primitív zsírosbödön . Te nem akarsz még leszokni a kommentelésről ?
Szeptemberben egyszer már szörnyülködtünk egy sort az Artisjus nyári Youtbue-toplistáján, ami elszomorítóbb, mint Bárány Attila húsvéti DJ-szettje egy miskolctapolcai disznóvágást követő afterpartyn. A legutóbbi listához hasonlóan továbbra is Majkáék Belehalokja a…..
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
bajnai zordon 2012.12.02 18:23:55
@dr kíváncsivagyok: szerintem a kurva anyád a náci . Te pedig egy beszűkült felfogóképességű jobbágy vagy.
Egy hideg novemberi reggelen, majdnem kiesett a reggeli kávé a kezemből, ezt olvasom: már csak az a kérdés, mikor lesz palesztin állam. Szavazást tartottak az ENSZ-ben "Palesztináról", ahol a cseh diplomácia kiválóan szerepelt: megalkuvás nélküli nemmel szavazott. Köszönjük. De…..
bajnai zordon 2012.12.01 23:36:39
@mokkaczuka: hihetetlen, hogy mindig előbújik a szarból egy olyan féreg mint te, és nácizik azért, mert mások fel tudják fogni amit te szegényes iskoláztatásod okán-folytán képtelen vagy . Ugye szerinted - meg a többi - hozzád hasonló nagyon alulművelt, gerinctelen szararcú szerint, a palesztínok mellett kiálló 139 ország is náci ? Te, elbaszott gyökér, mi az anyátokért nem követtek már el kollektív öngyilkosságot ? Tudod, mielőtt a sok "náci" hatalomra jut ?!