Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mlinarcsik

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Létezik egy Asola-Fatehpur Beri nevű kisfalu valahol India szívében, amely a testépítés egykori háborítatlan (natural) múltját idézi. A helység több mint 1000 testépítőnek ad otthont, ami főként azért érdekes, mert a kisfaluban mindösszesen 3500-an élnek, ahol a 18-55…..
Mlinarcsik 2014.07.26 22:03:15
@Gyurma73: Mi van vele? Fedezi a napi folyadekszuksegletet es van benne vagy 120 gramm fehereje! Tokeletes, ha nem vagy laktozerzekeny! :)
Sokan felháborodtak azon a minapi híren, hogy egy BKV busz elsodort egy kerékpárost a Thököly úton. A balesetben a kétkerekűt hajtó fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett. De hogy került oda kerékpársáv, amikor az nem is lehetne ott? Nem szeretnénk tisztára mosni a…..
Mlinarcsik 2014.07.26 09:24:29
@hülyemelós: En is biciklivel jarok mindenhova, de egyetertek veled. Es ez nem csak Magyarorszagon van igy. Kulfoldon elek. A lakas a fout mellett van. 100 meterrel lejjebb egy 5 UTAS csillag alaku, lampas kersztezodes. Ebbol ketto FOUT!!! A sarokrol lofaszt sem lehet belatni. KB 2 meterre latni a hazak miatt. Erre a biciklisek 80% megallas nelkul at a piroson. De ez meg hagyjad !!!! A fele ugy megy at, hogy nem is lassit!!!! :) Es kurvara nem latni, hogy jon-e valami balrol! EZEK AZT HISZIK, HOGY HALHATATLANOK. Vagy nem tudom...
Persze ha meg elutik, akkor fel vannak haborodva.
Most nem errol az esetrol beszelek. Itt sztm a biciklis vetlen volt, de mind1.
Ugyan az a keresztezodes minap, hajnalban. Megyek at a gyalogatkelon. Zold a lampa nekem. Erre csak azt hallom fenhangon jobrol, hogy hooooo, hoooo, hoooo. Buzi versenybringas, cicagatyas, biciklis futar kajak vagy 40 km/h-val atmegy a piroson es majnem elut engem. Es meg O volt felhaborodva. Es visszafele forogva razza az oklet ram!!!! :) komolyan beszaras!!!
Baromi olcsó tud lenni a fapados, de kegyetlenül megszívhatja velük az, aki nem készül fel eléggé az utazásra. Összegyűjtöttük azokat az alapszabályokat, melyeket célszerű betartani azért, hogy nagyon olcsón és valóban gond nélkül repülhessünk. Szinte minden a felkészülés…..
Mlinarcsik 2014.07.13 00:19:42
@TurboRudi: Ezt mondjuk egy kicsit kissebb arccal is elo lehetett volna adni. De koszonjuk a tapasztalatidat!
Mlinarcsik 2014.07.13 00:22:54
@BelAmi: "Ez a szöveg mindent elárul a kommentelő szellemi színvonaláról."

Es megis mit ? Segitsel mar, mert ezt en nem ertem!
Sexy Asian Girls Tatiana Tein 2014.03.13 06:40:01
..
Mlinarcsik 2014.03.13 16:10:09
@Triest: lol
Barna hajú lányok Tori 2014.03.10 06:15:00
    ..
Mlinarcsik 2014.03.11 13:25:29
@Namely: Huuuuu Oregem! Ez a velos es ertelmes hozzaszolas...
Egy idegen országba költözve az ember hamar rájön, hogy egy csomó dolog, amit a nyelvről tanult, nem pont úgy van, mást (is) jelent, és/vagy félreértésen alapul.  Magyarországon, amikor én tanultam, nem meglepő módon a melósok Angliájából indultak ki. Például a living room a…..
Még szerencse, hogy oda írja, minek a helye! :) Nyelvtan neked sem megy, MR. Gengszert? Biztos nagyobb szívtörő, mint helyes író! Felhívás lenne keringőre? :O Ezt nem tudom megérteni... ..
A ma esti összefoglalóban mondta, hogy ő a legokosabb, ott is hagyta a villát a francba. Harmadjára sikerült önként távoznia, az előző két alkalommal meggondolta magát. Hiányzott a csaja, mondta, de ennél is fontosabb volt, hogy összeesett az izomzata és a haja is szar lett. Úgy…..
Mlinarcsik 2014.02.23 11:02:02
@Void Bunkoid: Lehet be kellene fogni. Nem elek otthon mar 8 eve. Pont azota nincs TV-m, mert nem fogok 45.000 forint erteku brit fontot kifizetni TV adokent. Amit en elfogadhatonak gondolok es megtalalhato a neten azt letoltom es megnezem, de semmi mast.

Ugy hogy nem kellene annyira kurva okosnak lenni latatlanban...
Mlinarcsik 2014.02.23 11:03:14
@hombré: En 8 eve nem lattam tv-t. Az RTL-re meg emlekszem. Akkor is szemet volt amikor meg neztem, a kommentekbol itelve meg most is az. Internetem amint latod van. De azert okoskodni azt nagyon egyszeru!
#406 Elvis Presley sokkal színesebb és ellentmondásosabb személyiség volt annál, mint ahogy életrajzírói általában ábrázolni szokták. Elítélte a szerinte túl sokat narkózó Beatles fiúkat, John Lennont külön utálta hippisége és háborúellenessége miatt. Elég sokat…..
A testépítés világában nem ismeretlenek a táplálékkiegészítők, amiket a laikusok puffasztónak szoktak hívni és szentül megvannak győződve arról, hogy a testépítők csak ezeket fogyasztják és ezektől fújódnak fel, anélkül, hogy akárcsak egyszer is edzeniük kellene. Ezek…..
Mlinarcsik 2014.02.22 10:31:40
@nowy: ki a fasz eszik wc papirt amikor ehes ?? :)
Egyáltalán nem szabályos szépség, a tehetségével hódította meg a nézőket, nem a külsejével. Az idei Oscar díj legnagyobb favoritja kétségkívül a kiváló ausztrál színésznő. Ugyan már van egy szobrocskája, amit az Aviátorban játszott szerepéért kapott, de ideje…..
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Léteznek olyan kérdések, amelyeknek megválaszolását egy bizonyos idő után, már nem érdemes tovább firtatni. Ilyen téma a híres sportolók doppingolása, esetünkben a testépítők szteroid kúrái. Egy utolsó kört azért még megér, hogy tisztázzuk, profi szintek miként mennek a…..
#379 Japán a XIX. század közepéig zárt, feudális közösség volt, az ország élén egy kb. annyira kozmopolita és szabadelvű sógunnal, mint a Semjén Zsolt. Évszázadok alatt kifejlesztették a saját belterjes, buzis kimonós, szamurájkodós társadalmukat, ami akkor ért véget,…..
WinMagazin Megvan az év trollja! 2014.01.24 20:00:00
Az IDDQD blog hozta le az év trolljának sztoriját, aki a Call Of Duty - Ghosts játékban igyekezett mindenki agyára menni. A normális esetben Master of Luck névre halgató user eltorlaszolt egy spawn helyet játék közben, amire a reakció artikulálatlan üvöltés volt a válasz. Ha csak…..
Mlinarcsik 2014.01.25 19:26:21
@Valóraváltógép: Igen, azert ez az egyetlen hely ahol elkuldheted oket a murvaba, mert gyava vagy es ez az egyetlen hely, ahol nem kaphatsz egy budos pofont erte...
Az otthoni edzés legalább annyira hasznos, mint amennyire nyugis és akik tehetik, azok otthonra is összedobnak egy termet, hogy megkíméljék magukat a sorban állástól és a lábgomba különböző fajtáitól. Egy ilyen teremnek viszont két hátránya szokott lenni: vagy nagyon kevés…..
Yoshihiro Simada japán utazó 2008 óta járta német gyártmányú összecsukható biciklijén a világot. Miután Albániától Lisszabonig, Afrikától Mexikóig sok fele tekert már, egy hete, pénteken Budapestre érkezett. Még aznap este el is lopták tőle nagy becsben tartott…..
Mlinarcsik 2014.01.25 08:36:46
@sparhert: Kulturorszag utzoja ? lol

Te az az ember vagy aki ugy gondolja, hogy a lanyok illatosat kakilnak? :)

Azt hiszed, hogy egy ugynevezett nyugat-europai orszagban nem lopnak biciklit. Menjel csak el Nagy-Britanniaba. Zard le a bringadat egy fel napra. Ha olyan szerences vagy, hogy a bringa meg ott lesz garantalhatom, hogy valamilyen resze mar hianyozni fog. Valoszinuleg a kerek. Vegigmennel ott az utcan ahol en lakok, latnal te csuda dolgokat a nyilvanos kerekpartarolokban. :)
Mlinarcsik 2014.01.25 08:42:33
@Bioface: Mondjal mar egy olyan kulturorszagot, ahol nem lopnak el egy ilyen bringat 10 perc alatt, ha nem zarod le!! De most komolyan. Es ne gyere nekem Hollandiaval! Ahogy hallottam ott aztan furcsa biciklis szokasok vannak. Egymas bringajat is hasznaljak. Kesobb majd meglesz valahol letamasztva... :)

A masik meg az, hogy ha ilyen ugynevezett kulturalt orszagbol jott es csak arrafele utazott az elmult evekben, akkor minek a lakat egyaltalan? Vagy azt kimondottan Magyarorszag miatt vette ? :)
Válogatott okosságok A nap képe 2014.01.17 17:09:04
Lauren (nincs rajta sapka), a Miami Dolphin QB-jének, Ryan Tannehill-nek a felesége egy bérelt autóban felejtette a táskáját. Az autókölcsönző nem vette észre a táskát, amit így a következő bérlő talált meg. Családos emberek tudják mi mindent rejt egy női táska, de ennek a…..
Mlinarcsik 2014.01.18 19:28:27
@Püspök utcai gombaszedő: Ertem en! Bocsi, csak eleg konnyu engem felhuzni. De mar lenyugodtam. :)

Es igen, itt furcsa modon eleg kemeny fegyvertorvenyek vannak. Meg a rendorjarornel sincs semmilyen fegyver.
Az meg hogy egy ilye celeb vagy ki ez benne hagy egy fel millio forintot ero fegyvert a kolcsonzott kocsiban?
Arra meg annyit tudok mondani, hogy egy parszor en is elhagytam mar a penztarcamat. Volt is benne egy kis penz. Nem sok de azert fajo volt. Egy etiop kisgyerek meg fikazna erte ha tudna, hogy abbol a penzbol kb 2 hetig ehetett volna friss kenyeret...

Remelem erted?! :)
Mlinarcsik 2014.01.18 20:11:48
@those with loaded guns: Na utanna erdeklodtem. Ugy nez ki mindekettonknek igaza van.
Ez a fegyver nem csak .22-es kaliberben keszul. Van .223-as is, ami majdnem megegyezik a NATO 5.56-al.

Es ugy nez ki, hogy az birtokolhatsz ilyet az Egyesult Kiralysaban, ha a klubb amibe jarsz loni rendelkezik a liszenszel hozza.
Ahova en jarok ott csak max .22-es kaliber van megengedve.
BOCSI!!!!
De ha ez tenyleg igy van, akkor az fasz, mert lehet gyujtok egy ilyenre akkor es keresek egy masik klubbot. :)
Mlinarcsik 2014.01.18 20:12:27
Rezignáltan vettem tudomásul, hogy 2014. január 12-én elstartolt a Való Világ 6. szériája. Ezzel pedig megkezdődött az össznépi agymosás egy újabb fejezete. Mostantól kezdve újra szájtátva, kocsányon lógó szemekkel kukkolhatják a nézők, mint éldegélnek nagy semmittevésben…..
Subba Subba Sport: Légszex 2014.01.14 11:30:57
A léggitározás világ életben egy ciki dolognak számított, viszont itt van ez a légszex ügy, ugye. Itthon még egyáltalán nem pörög, nyugaton bezzeg meg már sportot űznek belőle. Sőt, vébéket rendeznek! A játékszabályok szerint a döntőbe jutott varrógép imitátorok…..
Mlinarcsik 2014.01.14 15:53:52
@Anonym User: dehogy tudnak! Legvacsorazni kell! :) Nagy kulonbseg :)
Meztelen csajok Yarina 2014.01.05 18:28:35
..
Mlinarcsik 2014.01.06 16:26:52
@rkb9y5: "áraómaszk a falon már kicsit erős"
Baszod, nekem 3X kellett vegigneznem a kepeketa kommented elolvasas utan, hogy megtalaljam a farao maszkot. :)

Valahogy en nem azt figyeltem. Biztos velem van a baj... :)
Tegnap a dohányzás korlátozásának lehetséges módjáról, az adóemelésről írtunk, ma egy másik szenvedély, a marihuána van soron. Colorado államban január elsejével lett legális a marihuána árusítása, ráadásul nem csak gyógyászati célból. Így a boltok előtt kígyóztak a…..
Mlinarcsik 2014.01.04 20:27:40
@profilo: Hat ne is haragudj, de aki azt mondja, hogy a fure nem lehet raallni es meg meg is van sertodve azon ha valaki mast allit az valoszinuleg fuggo vagy az eletben soha nem probalta a fuvet...