Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Írókéz magazin

400 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EFOTT-on én otthon vagyok – énekelte a Halott Pénz az előtte szórakozó több ezres közönségnek. A fesztivál zárónapján nagyszínpadra utolsó előttiként álló zenekar igazán mindent beleadott, hogy a rendezvény élménydúsan záródjon: a közönség egy emberként énekelte az összes dalukat, amelyet olykor…..
A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni. A Sziget felépülését és működését ismerheti meg, aki időben jelentkezik önkéntesnek a…..
Az EFOTT fesztivál főbejárata mentén kedden már kora reggel letáboroztak kisebb-nagyobb csoportok, napernyők, kempingszékek, utazó játékasztalok kíséretében. Létszámuk – ahogy a hátizsákok és sátrak darabszáma is – a nap folyamán több ezerre duzzadt, mígnem 17 órakor felemelkedtek a zárókapuk, és a…..
Vasárnap hajnalban ért véget a 27. Telekom VOLT Fesztivál. Magyarország egyik legnagyobb múltú turisztikai eseményére idén 143.000-en látogattak el Sopronba. „A közönség és a fellépőink visszajelzése alapján úgy látjuk: sikerrel debütált az új helyszín. A nyitónapi nézőcsúcs megmutatta, hogy 40.000…..
Hét nap, kilenc headliner a Nagyszínpadon, ahol beszél majd Jane Goodall, illetve Al Gore is üzen a Szitizeneknek a Love Revolution jegyében. Sziget augusztus 7-13-ig. „2018-ban 10 milliárdot is meghaladta a Sziget Fesztivál költségvetése, a cég pedig - az összes többi fesztivállal együtt - sikeres…..
Fedde Le Granddal lett teljes az idei FEZEN program. A világ dj-elitjéhez tartozó holland sztár szombaton táncoltatja a fehérvári közönséget. Fedde Le Granddal egyidőben mintegy 50 név került fel a FEZEN honlapjára, így a július 24-27. között rendezett fesztiválon idén is több mint 120 fellépővel…..
A közelmúltban látott napvilágot a szentesi garázs-punk trio, a The Bounders debütáló lemeze Tiltott Gyümölcs címmel. A saját kiadásban megjelent anyag 7 ízig-vérig nyers Rock ’N’ Roll nótát tartalmaz. Június közepén mutatta be első lemezét a The Bounders. A szentesi trió 2016 végén alakult meg…..
2019. július 9-15. között Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore mellé a SCOOTER is csatlakozik a nemzetközi előadók sorába, a Velencei-tó partjára. A név hallatán valószínűleg mindenkinek egyből a hidrogénszőke, kék szemű frontember, H. P. Baxxter ugrik be – nem csoda,…..
Július 14-én a Gellért-hegyen a rock szerelmeseinek kedvez a Bridge által szervezett békés demonstráció az Ozone Mama és a Lead Zeppelin közreműködésével. A koncertek ingyenesek, az eseményen befolyt adományokat az Elveszett Állatok Alapítvány javára ajánlják fel...
Az EFOTT SPECIAL X Vasovski Symphonic a fesztivál vasárnapi napján megvalósuló egészestés szuperprodukció, amely során az elektronikus zenét a klasszikus hangzással, közismert nagy dalokat pedig kiemelkedő hazai énekesekkel párosítanak. Ez a 2019-es EFOTT merész újítása! Adott egy DJ-set, jelen…..
Több, mint egy tucatnyi újabb világsztárt jelentettek be a fesztiválbeach szervezői. Európa legmenőbb vízparti bulisorozata július 3-7 közé sűríti a balatoni nyár legjobb pillanatait, számos új szolgáltatással. Beach, napsütés, zene. A friss listán szerepel a SOUND közönségének nagy kedvence, a The…..
A Telekom VOLTon - a zene mellett - mindig fontos szerepet kaptak az olyan nappali programok is, melyek során a fesztiválozók „lejjebb áshattak a lelkük bugyraiban”, részesei lehettek ismert zenészekkel való beszélgetéseknek vagy éppen ismereteket szerezhettek a környezetvédelemről. Ezúttal azonban…..
Majd' 100 hazai és számos nemzetközi világsztár, köztük a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash vagy épp Parov Stelar is érkezik idén Sopronba. A szervezők most négy zenei színpad teljes programbontását tették elérhetővé. A június 26-29. között rendezik meg a Telekom VOLT Fesztivált, ahol a bérletesek…..
Az underground DJ-világ bázisai idén is felépülnek a Balaton Soundon. Ismét jelentkezik a népszerű ELROW és új helyszíne lesz a szcéna zenészeinek a The Club. A karneváli hangulatú partifolyam alapvetése, a világ legkedveltebb, rendkívül látványos show-sorozata, az itthon is már méltán népszerű…..
A Sziget szervezői bejelentették az idei Samsung Colosseum teljes zenei felhozatalát, a sorban olyanokat, mint például Avalon Emerson, Courtesy, Red Axes, Butch vagy Margaret Dygas. Kikerekedett a Sziget legizgalmasabb party-építményének 2019-es zenei felhozatala. A Samsung Colosseum rendkívül…..
A legmenőbb európai fesztivál-beach, a Balaton Sound már önmagában egy nagy „VIP fesztivál”, világsztár fellépőivel, változatos szolgáltatásaival, vízparti helyszíneivel, ahol már eleve nagyon fontos embereknek érezhetjük magunkat. A szervezők azonban - mindezt megfejelve - újabb exkluzív helyeket…..
Lady N és Cheri Cheri Lady egy estén az eredeti előadóktól a FEZEN-en. A székesfehérvári fesztivál zárónapjára, az egyik nagyszínpadra igazi retro házibulit varázsolnak a szervezők: itt lesz Thomas Anders a legnagyobb Modern Talking slágerekkel, az örök fesztiválkedvenc Korda György és Balázs…..
Szuper nyári fesztivál, korban és stílusban is sokszínű közönség, nyitott társaság, lelkes, mosolygós arcok, akikkel a koncert után is szívesen bulizik az ember – ezen benyomásaiknak adtak hangot a 2019-es EFOTT-on jubiláló zenekarok. A Tankcsapda idén 30, a Halott Pénz és a Road pedig 15 éves…..
Székesfehérvárra is együtt érkezik a két magyar blues-rock legenda, Deák Bill Gyula és Földes László Hobo. A Bill és Hobo újra együtt produkció mellett a Rudán Joe Bandet és a Takáts Tamás Blues Bandet is láthatja a FEZEN közönség. Aki a klasszikus rock helyett inkább a legfrisebb YouTube-generáció…..
Áprilisban tovább folytatódik a The Trousers tavaly ősszel megjelent ötödik nagylemezének, az itthon és számos külföldi országban is kiváló kritikákat kapott, immár bakelitlemez formátumban is kapható INVSIBLE DARKNESS-nek (MusicFashion) a promóciós turnéja. Ennek keretein belül április 12-én…..
Hosszas készülődés után itt a Magidom zenekar második nagylemeze. A Plakátmagány címet viselő albumon a komoly témák mellett ironikus és felszabadító pillanatok is akadnak. A Magidom az utóbbi években folyamatosan aktív szereplője volt a budapesti klubéletnek, és a fővároson kívül is egyre több…..
Folytatódik a nagyszínpadok fiatalodása, ismét jön menő külföldi garázsrockzenekar Orfűre, lesz számos különleges koncert és nagy visszatérő is. Idén minden zenei programjával egyszerre jön ki a fesztivál.​ Tovább fiatalodik a Fishing fő fellépőinek köre. Idén már az Elefánt, az Esti Kornél és a…..
  Elkészült egy videoklip a The Jet Buzz Mr Eugene című dalához, amely a zenekar tavaly októberben megjelent bemutatkozó kislemezének címadó dala. A kislemez mindkét dalának szövegét ausztrál költők, James MacAuley és Kenneth Slessor versei adják. A zenekar garázsrockos, garázspunkos hangzása…..
A Spotify-on havonta 18.489.743-an hallgatják, egyike azon utolsó szerencséseknek, akik Aviciivel még közös dalba foghattak, legújabb kislemeze, az OWY pedig mindössze négy napja debütált. A közel harminc éves színész- és énekesnő, a brit Voice és X-Faktor mentora, RITA ORA a napokban…..
Két nagy fesztiválkedvenccel bővült a lista: a 2019-es FEZEN-re három év után visszatér Dub Fx és itt lesz az idén új lemezzel jelentkező Punnany Massif is. Még folyamatosan bővül a fellépők névsora, de július 24-27. között már biztosan Székesfehérvárra látogat a Dream Theater, az Airbourne, Majka…..