Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirimoricz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pelenka, Bili Meghívás 2012.12.01 04:02:26
Rászántuk magunkat, s végre meghívtuk magunkhoz egymást Dida ovodai barátnőjének, Nancynek az apukájával. A szerda délutánt náluk töltöttük, s hétfőre várom őket. Kicsit elfogott a pánik, mert ez az első német " barátkozási kezdeményezésem", s ránk a német pedantéria…..
Állatkert a megnyitáskor (1866). Kattintásra megnő! Forrás: zoobudapest.com  Biztos mindenki hallotta, hogy végleges döntés született: a Vidám Parkot bezárják és helyét elfoglalja az Állatkert. A lépést csak üdvözölni tudom, már 2008-ban is hasonlóképpen…..
Gyerekszoba Ökorácsony 2012.11.29 17:42:00
A gyerekem mostanában elülteti a kisautóját a szobapálma földjébe. Talán arra számít, hogy majd kinő egy óóóóriási autófa. Mindenesetre, úgy értékelem, izgatja a kertészkedés. Na de télen, benn a lakásban hogyan tudom kielégíteni az érdeklődését? Erre kínál…..
Korábbi cikkeinkben már többször írtunk arról, hogy miként plagizálnak Újbudán informatikai stratégiát, képviselő-testületi előterjesztést, forrás megjelölés nélküli Index cikket. Ez utóbbi felelősét talán utoléri a méltó jutalma. A szerkesztőségünkbe eljuttatott…..
Pirimoricz 2012.12.01 14:30:02
@ubul111111: Az én férjem közel volt a tűzhöz, aztán kicsinálták, mert a nagyméltóságú úrnak már nem volt tovább szüksége rá. Mindent megcsinált neki, még bajba is sodorta magát, hogy védje az illetőt, aztán eldobták. Azóta utálom a politikusokat, pedig jól fizető meló volt. Mondjuk ez a szocik idején volt, de gondolom nem változott. Azóta nyitott inkább egy üzletet, hogy ne kelljen ezekkel dolgoznia.