Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Divat Diktátor

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen női alkalmi ruha darabról legyen is szó, csakis egyetlen fontos szempont alapján lehet elkészíteni, hogy az viselőjéből az eleganciát és a nőiességet sugározza, alkattól függetlenül. A női alkalmi ruha kategóriából a női kosztüm, a kosztüm nadrággal lehet akár…..
Lehet a női alkalmi ruhánk bármilyen színű vagy bármilyen modell szerint készítve, a legfontosabb minden esetben, hogy magabiztosak legyünk benne és szépnek érezzük magunk, mert akkor csillogni fogunk és ezt mindenki látja. Nagyszerű szakemberek segítenek minden alkalommal, hogy…..
Vannak alkalmak, mikor valami különleges ruhát illik egy nőnek felvenni. A női alkalmi ruhákat, akár egy esküvőn, akár egy színházi előadáson, akár egy nagyszabású estélyen, de női alkalmi ruhát egy elegáns vacsorán lehet viselni. Ezek az események csupán példák, ezen túl…..
A külföldi kifutókat már meghódította, most Magyarországon mutatkozik be a ruhaipar innovációja, az alkalmi ruha és az öko textil fúziójának felhasználása. A mesterséges színezékektől mentes alkalmi ruha, természetes előállítási technológia újabb lépés az egészséges…..
Alkalmi ruha: Esküvõi alkalmi ruha, Estélyi ruha, Báli ruhák akár Szalagavatóra is, olcsó divat szalon, bemutató terem. Menyasszonyi, koszorúslány, party ruhák. A legkiválóbb alkalmi ruhakínálat bemutatása az oldalon, és alkalmi ruhák Budapesten. Minden alkalmi ruha öko, vagyis…..
Napi rendszerességgel viselt öko ruhák nagyban javítják a közérzetünket, hiszen nem kerülnek a szervezetbe méreganyagok a bőrön keresztül. Öko ruhák nagy választékban akár minden napra más stílusban a GREENCULTURE-től. ..
Alkalmi öko ruhák, alkalmi ruhák környezetbarát megoldásokkal a greenculture-től. Ökoruhák nagy választékban bemutatótermünkben. Részletek a weboldalon. GREENCULTURE ..
A kialakult gazdasági helyzet okán hajlamosak vagyunk nem a minőséget a jó öko ruhákat, hanem az olcsóbb termékeket megvásárolni. Ez a spórolási mód leginkább a tartós cikkeken, pl. a ruhán mutatkozik meg. Azonban ez nem jó megközelítés. Vásároljunk megbízható gyártótól,…..
Nagyon fontos, hogy ne csupán az alapanyag legyen bio vagy ökoruha, hanem a gyártási folyamat során szintén ne használjanak vegyszereket, azok ellenőrzött körülmények között menjenek végbe ez az öko tex eljárás. Amennyiben pl. a színezés során szintetikus festéket használnak,…..
A divatvilág pedig még egyet lépett előre; a környezettudatos öltözködés pedig lassan sikk lesz, a New York Fashion Week-en ugyanúgy megtalálhatók az öko divattervezők, mint az Oscar díj átadáson. Vancouverben évente két Eco Fashion Week rendezvény van, amire legközelebb idén…..
A Greenculture, az öko ruhákban megnyilvánuló divatvonalnak, a magyarországi ökodivat képviselője Szulák Andreát választotta reklámarcának. Mivel egy új szemlélet, az öko divat kialakulásának még az elején vagyunk, lehet nem minden környezettudatos törekvés lesz tartós és…..
Itt olvashatsz a magyarországi öko divat egyik legjelentősebb képviselőjéről a greenculture cégről. A tervező természetes alapanyagokat használ, mellőzi a vegyszereket, a szintetikus dolgokat az csak egy aspektusa annak mitől lehet a divat környezetbarát. A szabászvonalakban…..
ökoruha Környezetbarát trend 2012.12.01 12:07:06
Környezetbarát trendet követ a Green Culture   Az új öko ruha divathullám hazánkat is elérte, melynek célja, hogy öltözékünkből is száműzzük az adalékanyagokban gazdag ruhákat. Kedvező áron vásárolhatunk öko ruhákat kosztümöket, ingeket, alkalmi ruhákat,…..
ökoruha Öko ruha - öko-tex 2012.12.01 12:05:40
Jó minőségű alkalmi ruhát vagy kosztümöt szinte csak megfizethetetlen áron szerezhetünk be. Ez tény. Vagy mégsem? A bőrbarát, biotextilből készült ruha a tárcánknak is kényelmes. Öko-Tex ruha: amit bárki bátran viselhet   A külföldi kifutókat már meghódította az…..
ökoruha Greenculture öko ruhák 2012.12.01 12:01:52
Az öko ruha nem csak környezetbarát, és nem csak bőrbarát anyagokból készül, hanem kifejezetten divatos is tud lenni és kényelmes. A greenculture Magyarországon az öko divat alapjait teremti meg, és hozza a köztudatba. Az öko ruházat külföldön már nagy sikereket ért el, most…..
Az oldal öko ruházattal foglalkozik. Mi magyarok részben kényszerből „szeretjük” az olcsó, könnyen elkészíthető dolgokat, legyen szó élelemről vagy ruházati termékekről. Ezek azonban rengeteg méreganyagot juttatnak a szervezetünkbe, nem csupán ha elfogyasztjuk, hanem a…..