Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenleben2kanal

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKV-t különösebben nem zavarja, hogy az első tíz Modulo M168d-ből, már hármat le kellett állítani súlyos váztöréses hiba miatt, ugyanis újabb 11 ilyen járművet szerez be a társaság hamarosan...
mindenleben2kanal 2020.08.25 21:21:39
@aefzuj: Ja, mi kevesebb adót fizetünk, nekünk ez jár. Ostoba pöcs...
Szlengblog Dípezik 2009.02.20 06:40:00
Partnere hímvesszőjét teljes egészében, a herékig (vagy azokkal együtt) a szájába, illetve torkába helyezi.Valószínűleg az azonos jelentésű, angol "deep throat" kifejezésből ered. A Timike a Hori mögött lelkesen dípezett, bár fuldoklott néha egyet a brén a kis…..
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
mindenleben2kanal 2019.12.08 21:08:53
Van az a helyzet, amikor az embernek valami kisüti az agyát és nem jut eszébe a száz éve használt PIN kód. A Homár is járt már így, de olyankor nem a bank volt a hülye, hanem a Homár. Na de József hiába tudta és tudta és tudta, az OTP újra és újra és újra nem fogadta el a PIN kódját. Az új kártyával…..
Olvasónk belefutott abba a helyzetbe, amikor egy kereskedő más áron kínál valamit, mint amennyiért adni szeretné. A vásárló fizet és vár, az Extreme Digital szerint viszont elírás történt, ezért nem tehetnek semmit.  2019.07.05-én rendeltem egy Asus Lyra mini 3 darabos mesh routert online. Nagyon…..
mindenleben2kanal 2019.07.22 22:25:01
Dóra fittség helyett bokasérüléssel távozott a Fitness5 edzőteremből, hogy aztán hetekig küzdjön a műfű által takart titkos gödör okozta rándulással. Kompenzációt szeretett volna, ügyvédhez fordult, két hónappal a baleset után pedig hiába próbált bejelentkezni a terembe, azt írta nekünk, hogy…..
mindenleben2kanal 2019.07.05 12:22:12
1
Kevés olyan ember van Magyarországon, aki ne ismerné Kovács Ákost, az énekest, vagy ne halott volna a ’90-es évek kultzenekaráról, amely a mai napig meghatározója a zenei életnek. Ákosról sokan sok mindent tudnak, nyitott könyv az élete és munkássága. Ismerjük, mint dalszerzőt és közéleti…..
mindenleben2kanal 2019.03.17 11:04:35
 Sokaknak furcsán hangzik, de mint vendég is alázatosnak, előzékenynek, és udvariasnak kell lennünk. Az a játék, amit úgy hívnak, hogy vendéglátás, kétoldalú és mindenképp előzékenységen alapuló közösségi történés. A szakmaiságon kívül bizony a legfontosabb az emberi oldala, amit sajnos sokszor…..
Régi hagyomány, egyben a dolgozó nők stressz szintjét az egekbe toló gyakorlatilag lehetetetlen küldetés a karácsonyi nagytakarítás. Hogy ezt a mutatványt, aki csak megteheti, igyekszik kiszervezni az ünnepi készülődés saját kezűleg kivitelezett feladatai közül, egyáltalán nem meglepő, sőt ez…..
mindenleben2kanal 2018.12.24 17:42:32
mindenleben2kanal 2018.12.24 17:43:44
@mindenleben2kanal: na jó, 2.
Nemrég írtunk először a LOT-ról a májusban indított közvetlen New York-járata miatt, erre tessék, már itt is a következő panasz, ahol nem a járatkésés a fő probléma, hanem - hát gyakorlatilag minden más.   Tisztelt Homár,  A nemrégiben (május környékén) a LOT légitársaság által indított…..
mindenleben2kanal 2018.09.13 12:16:03
1.
"Az Auchan Retail Magyarország számára kiemelten fontos vásárlói elégedettsége, ezért is nagyon sajnáljuk az itt leírt esetet. A történteket kivizsgáljuk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy többek  közt vevőszolgálati folyamataink fejlesztésével hasonlóak ne történhessenek a jövőben." -…..
mindenleben2kanal 2018.06.11 12:21:03
1.
A Taxiplusnak nem erőssége a leendő vagy volt ügyfelekkel való kommunikáció, ez világosan látszik a honlapról, ahonnan a fenti képet fotóztuk, a Facebookról, és az alábbi panaszlevélből is, amire fél év alatt még csak válaszolni sem sikerült. Kedves Homár, aktuális a…..
mindenleben2kanal 2016.01.22 15:58:59
Kína* európai szemmel egyik legfurcsább jellemzője, hogy az utcán gyakorlatilag soha nem látni részegeket. Nincsenek klasszikus értelemben vett kocsmák, a járulékos, kocsmapultot támasztó alkoholistákkal együtt. Ezzel persze nem akarom azt sugallni, hogy a kínaiak nem isznak, ez nem…..
Én fasz pöcs,még a tippmixen is megtettem a közösben a Lazio-Intert, természetesen Inter-győzelmet jósolva. A 82. perctől viszont már az iksszel is kibékültem volna. Azt azért hozzáteszem, hogy a spori nyilván látásproblémákkal küzd, a 81. percben lest fújt. Nem volt les.…..
Fontos meccs volt, hiszen a helyzet úgy állt, hogy ők foglalták el a tabella második helyét, mi a harmadikat. Ha nyerünk, cserélünk. Nyertünk... Nekik kell drukkolni! Érted? Guarin, 8. perc, hatalmas bombagól, egyedül hagyták a nápolyiak egy szögletnél a kolumbiait Guarin.…..