Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fejér Roxanne

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
Fejér Roxanne 2017.07.13 12:27:21
@Doktor Kamera: Kíváncsi lennék annak a 3 fontos steak + köret menünek a minőségére, mivel Angliában a legalja marhahús negyed kilója kerül 3 font körüli összegbe, és akkor az még csak nyers hús a tescoban.
Négy héten át tartó, a VIASAT3-mal közös Pasimustra-szavazásunkban arra kerestük a választ, vajon a rengeteg jóképű és sármos sorozatsztár közül ki jön be a hölgyeknek leginkább...
A Fátylat rá esküvő reality a korábbi együttműködésekhez hasonlóan különrovattal, önálló menügombbal és belső támogatókampánnyal 8 héten keresztül fut a…..
A nagysikerű bestseller alapján készült, A szürke ötven árnyalata című mozifilm ma került a mozikba, melynek kiemelt médiatámogatóiként már 2014 nyarán bekapcsolódtunk a népszerűsítő kampányba. - Több cikket közöltünk a film kulisszatitkairól, emellett elsőként nálunk láthatták az olvasók a magyar…..
Örömteli és igazán testreszabott együttműködésnek lehet részese a Femina.hu. Geszti Péter dalszövegíró, énekes, reklámszakember kereste meg a női site-ot legújabb zenei produkciója kapcsán. A projekt keretében megjelenő album címe Létvágy – nem túl meglepő módon Geszti szóalkotása –, ami már…..
Femina.hu márkánk 2017-ben ismét elnyerte a neves nemzetközi kitüntetést. A Magyarországon 2004-ben indult nemzetközi program keretében idén ismét díjazták a nemzetközi színvonalú fogyasztói és üzleti márkákat. A Superbrands Díj odaítéléséről egy többlépcsős folyamat végén a több, mint 40 tagot…..
A Kreatív novemberi számában a nők kerültek a középpontba, ahol a legnagyobb női lapok főszerkesztői meséltek olvasóik profiljáról. Novemberben a nőké volt a főszerep a Kreatív magazin friss számában, ahol a nők marketing szakmai helyzetéről, a globális nőkről, és a női lappiacról olvashattunk. Ha…..