Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Láma

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztársasági elnök egyre biztosabban használja a levelező rendszerét, bár hibák még mostanában is előfordulnak. "Néha még most is visszaküldök véletlenül dolgokat, de összességében már biztosan használom az e-mail különböző funkcióit" - osztotta meg lapunkkal Áder…..
A versenyben csak a legbüdösebb maradhat talpon. A vetélkedő nagy esélyese egy túrkevei bélpucoló, aki 20 éve egy tejsavó tartályban él 17 000 macskájával. A tehetségkutatók versenyében új jelentkező lép színre hamarosan. A Smellben (a magyar változatban „Odor”) egyedül…..
Láma 2012.10.18 12:12:42
A kormány 30 000 új álláslehetőséget teremtett egy teremgarázs parkolóhelyeinek újrafestésével. Ígéretet tettünk arra, hogy több ezer új állást biztosítunk a hazai lakosságnak, és ezt az ígéretet megtartottuk – jelentette be tegnap délután Matolcsy György egy…..
Szinte minden kész áll, csak még az a kérdés, hogy fér el 100 000 látogató a Petőfi-híd budai lábánal. A nagy sikerrel zárult londoni olimpia után, mint az közismert, 2016-ban a Rio rendezheti az olimpiát. „Ehhez sürgősen vissza kell építeni az idén elbontott…..
Pánik tört ki a Balaton fővárosában, mert a helyi tetováló szalonokból egytől-egyig kifogytak a "nonfi tetkók". A Nemzetgazdasági Minisztérium már dolgozik a megoldáson. Az eset nem egyedülálló a Balaton partján, több helyről késedelmes szállítmányokat jelentettek. A…..
Az idei hatalmas siker után Gerendai Károly már jövőre is megkötötte a szerződést: a Közgép 2013-ban még az ideinél is többet, 23 tonna port szállít majd a fesztiválra. A fesztivál szervezői a tavalyi pozitív külföldi visszajelzések miatt döntöttek úgy, hogy idén is…..
Láma 2012.08.13 17:20:03
Az előzetes hírek szerint a vasárnap óta aktív Mars-járó nem adott elsőbbséget egy kráternél a 2004 óta aktív Opportunitynak. Az Amerikai Űrkutatási Hivatal Nem Földi KRESZ Részlege (NASA–NETC) szerint egyértelmű volt a helyzet: a régebb óta a vörös bolygó felszínén…..
A nem felhőtlen strandidőben, két szalonnasütés közötti idő elütésére ajánlunk filmeket. A Bátor Stroncium Kiadó DVD-i közül válogattunk. Ausztrália és egyéb, tarkóra nehezen helyezhető dolgok A Johannesburgi Ezüst Gumiszoba-díjas romantikus vígjátékot állítólag egy…..
A forgatási szünetben nézelődő Bruce Willis és két színésztársa látványosan nem vesz tudomást a hivatalos integetessél közeledni próbáló Kövér Lászlóról.…..
Láma 2012.07.18 17:36:38
Zion harcosai néven indítana zenekart a benne lévő boldogság és béke kifejezésére a nemzetgazdasági miniszter. „Vannak, akik szerint nem jó irányba haladunk, de én őket is szeretem. Hallod, tesó, szeretlek titeket!” - írta szokásos heti jegyzetében Matolcsy György, majd…..
Pár hete írtunk a látszólag spontán felrobbanó Galaxy SIII-ról. Az ügy bizarr fordulatot vett: a Samsung a sérülés vizsgálata során szakértői véleményt kért a Fire Investigations UK nevű cégtől, akik az alábbi választ adták: "Megállapítást nyert, hogy a hőt…..
Láma 2012.07.12 14:45:52
@Yarner: a világot összeesküvések mozgatják :)
A lóösszeírásos kormányzati mémből egyedül a lovardák, lovasiskolák és Lovasi András marad ki. A kórházak és iskolák után a pékségeknek, kondi termeknek, könyvkötőknek és 14-es számú ügyvédi munkaközösségnek is össze kell írni a lovait a legújabb Emberi…..
Július elsejétől üzemel a rendszer Siófokon. A cél: a túl gyorsan, túl drágán, vagy a gumi nélkül közlekedő kurvák kiszűrése. A Balaton környéki telelüléseken teszteli az új ribancrendszám-leolvasó rendszert a rendőrség, hogy ezzel is javítsák a Balatonnál üdülők…..
Az újonnan indult vízibusz mellett hamarosan vízivillamos, vízimetró és Vizi E. Szilveszter is lesz. A rekkenő hőségre tekintettel a BKV a teljes flottáját vízi közlekedésre alakítja át. Ezzel megspórolható a költséges légkondicionálás a járműveken, az ellenőrök pedig…..
A főbb pontok: a betegeket megszüntetik, betegségeket vonnak össze, a gyógyszerkassza pedig egyetlen malacperselyből fog állni. Napok óta lázban tartja a lakosságot, hogy miként alakítják át ismételten az egészségügyet. Ez annál is felelőtlenebb dolog, mert lehet, hogy a láz…..
GPOY-t RT-zett korábbi EIC-jéről TBG. A fotón a jelenleg az ELTE BTK-n PHD-zó, mostanában HTB UP-t éppen UV-n buktatja meg az EMC-s GYP.     "FYI már beírta az ETR-be a jegyet ez a PMS-es MTK-s GYP, ASDASDASD, várjál, bedobok egy HP-t, BRB!" - kommentálta a HVG-nek…..
Láma 2012.05.09 09:33:04
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
„Faszom akar alternatív lenni, én leszek a valódi” – mondta el Dr. Dopeman László, alternatív köztársasági elnök. Ehhez az „Ál/Arc” című filmhez hasonlóan letépné Schmitt arcát, a sajátját pedig Schmitt seggére ragasztaná. Yo! Az alternatív…..
A HVG folyamatosan elemzi a köztársasági elnök disszertációját, egyre több részletet sikerül beazonosítani."Eddig az volt az érv a plágium ellen, hogy az adott mű szerepel az irodalomjegyzékben, most viszont kiderült, hogy ez a lista szó szerint megegyezik Juan Antonio…..
„Nem indulnak a VOLÁN buszok és a vonatok ma déltől, valamint a BKV járművei, sőt nem is érkeznek" – erősítette meg tapasztalatunkat dr. Völner Pál, infrastruktúráért felelős államtitkár. „Elegünk,van a közlekedésből, foglalkozzon vele az előző…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
A nagy sikerű ablak előtt táncolós videó óta eltelt évek űrjét überelhetetlen comeback-kel készül betölteni az ex-államfő. „Az előző klippet kicsit összecsaptuk, akkor még nem állt rendelkezésünkre profi világítástechnika és Canon 5D” – mondja Gyurcsány…..
A CyanogenMod csapatának és Koushnak tele lett vele a hócipője, hogy szolgáltatói nyomásra, vagy csak úgy, számos, a hivatalos úttól eltérő irányokba ajtókat nyitogató alkalmazást töröltek az utóbbi időben a Marketről (ilyenek voltak az egyklikkes root appok, tethering…..
 Androidos játékból is többfajta van, ez most az a kategória, aminek sok értelme nincs, mégis szívesen mutogatja az ember a haveroknak, aztán amikor már alábbhagyott a móka, akkor töröljük és vissza se nézünk. A Yumm lényege roppant egyszerű: adott egy vérszomjas, de…..