Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viszkisdoboz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Büntetés jelleget öltött a hetedik éve tartó eljárás az un. Tábornok-perben. Az ügyészek 2010-ben törvényen kívül helyezték magukat, azt gondolták, hogy bármit megtehetnek büntetlenül. Ezek az ügyészek elvesztették ügyész jellegüket, és most igyekeznek a végtelenségig tartó eljárással az emberek…..
A posztot azzal kezdeném, hogy spóroljátok meg az "ez fideszes/emeszpés blog" és az "ezért nincs ellenzéki összefogás" (ízlés szerint) kommenteket. Aki átfutja az újraindított Egyenlítőt (amit évekig megérte emeszpés befolyás alatt tartanom, na, csak leírtam), az láthatja, hogy a piaci értéke nulla,…..
„Asztalt terítesz nekem, ellenségeim szeme láttára” (Zsoltárok könyve 23). A Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa a Kaposvári Törvényszék anno 2013-ban, a viszkis dobozos ügyben hozott felmentő ítéletemet hatályon kívül helyezte és megismételt eljárást rendelt el Debrecenben. Azonban minden…..
Ha megdöglött a lovad, szállj le róla! – tartja a közmondás. De ezt a gyöngyszemét dakota indiánjainknak úgy látszik, csak Orbán Viktor ismeri. A magyar katonai ügyészség nem! A Tábornok-per megismételt eljárásában 2017. március 21. napján a Debreceni Törvényszék katonai tanácsa nyilvános…..
viszkisdoboz 2017.03.22 14:26:14
@krokodil2008: Április 18 és 26. Szakértők meghallgatása és iratok ismertetése. Utána vádbeszéd, 17 védő védőbeszéde, utolsó szó joga és ítélet. A bíróság szerint ősszel lesz ítélet, szerintem még egy év is benne van első fokon.
Viszkisdoboz 97. Védőbeszéd 2013.01.18 11:09:18
Tisztelt Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa! Alulírott, dr. Dezső Antal ügyvéd, dr. Fapál László II. r. vádlott meghatalmazott védője, az alábbi perbeszéd vázlatot terjesztem a bíróság elé: Elöljáróban engedjék meg, hogy hangot adjak azon tapasztalataimnak, amit én az…..
Viszkisdoboz 90. Lex Fapál 2012.11.27 17:04:37
Hát eljutottunk idáig. Saját törvényem lesz, én ezt kapom a Nemzeti Együttműködés rendszerétől, büszke lehetek rá. A Kormány T/9234 számú törvényjavaslatában - a honvédek jogállásáról elnevezéssel – új szolgálati törvényt nyújtott be az Országgyűlésnek. A…..