Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyi az alvégről (törölt)

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hol van a Hallgatói Hálózat, amikor jön az árvíz?" - ömlött a fröcsögés fideszes bértrollnokokból és rajongóikból az árvíz első napjaiban. Mi nem értünk rá válaszolni, mert a gátakon voltunk. Most viszont itt olvashatjátok több kishal élményeit a homokzsákok…..
A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a "névvalódiság követelményének". Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet…..
A minap írtunk arról, hogy egyre jobban terjednek azok a reklámok, melyek többé avagy kevésbé meztelen férfiakkal próbálnak meg termékeket eladni. Ennek kapcsán eszünkbe jutott, kicsit körülnézünk a reklámtörténetben, melyek okozták a legnagyobb felzúdulást, váltottak ki…..
Jövő hétfőn, február hatodikán jelenik meg az eszelős dél-afrikai Die Antwoord legújabb nagylemeze Ten$Ion címmel, az albumról már egy ideje elérhető az első single, az I Fink You Freeky, most pedig elkészült hozzá a hivatalos videoklip is, amit ezúttal Roger Ballen valamint már…..
Sanyi az alvégről (törölt) 2013.06.20 16:07:41
Elhunyt a harmadik Magyar Köztársaság harmadik miniszterelnöke. Horn Gyula 1994. július 15. és 1998. július 6. között volt hazánk kormányfője. Elődje Boross Péter, utódja Orbán Viktor. Horn Gyula – élt 80 évet!   Személyes érintettségünk, hogy az 1998-as választások…..
Bizonyítványokat osztanak ezekben a napokban. Így ByeAlex nótája az iskolásokat is megihleti, hisz felbukkan a dal az évzárókon is, több produkciót is láttunk már.  Ők harmadik osztályosok. A kedvesemből kettesem lett... Hogy tetszik a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási…..
Sanyi az alvégről (törölt) 2013.06.18 07:20:45
Mentális Deficit Ovi 2013.06.14 05:07:00
Remélem megvolt, mondta horváthcsabika a kamerába vigyorogva, de rájött, nem nyert hangszórót. Holokausztos könyvet akartam adni pistikének, de csúnyán fellökött, erre ez a fasz operatőr nem lemarad róla? Picsába, így nehezebb lesz műbalhét csinálni, még jó, hogy itt vannak az…..
Még a személyzet sem fogta fel, hogy az áprilisi nyár miatt már mennének az emberek a víz mellé, ezért a nap közepén, délután 2-kor hívtak ki két szippantós autót a legnagyobb medencéhez. Naiv strandolók egy órán át élvezhették az előadást: Fantasztikus élményben…..
Sanyi az alvégről (törölt) 2013.05.02 15:25:51
A székely agyafúrtság mellett a NOL szerint Szolnokon felvillant a speciálisan cigány lelemény is. Három cigány legények, nem kevesebbet vettek a fejükbe, minthogy portaszolgálatra szegődnek a helyi menő bárba. Annak rendje s módja szerint jelentkeztek a főnöknél, mondván, hogy…..
hacsaknem Na, ki is a demokrata? 2013.03.27 15:46:30
Egyáltalán nem vagyok kíváncsi Kövér László Heti Válasznak adott interjújának március 28-án megjelenő, teljes terjedelmű változatára. Amit az előrebocsátott böfögésből tudni lehet, így is bőven elég arra, hogy Hofi egykori ténymegállapítása mellé újabb vonalat…..
„Ha cigánygyerekek potyognak az égből, akkor is meg kell teremteni 10 év alatt 1 millió munkahelyet.” – jelentette ki Orbán Viktor 2013. január 23-án Vásárosnaményban. Az üzenet meglehetősen egyszerű, a célkitűzés ambiciózus. Vajon van bármi realitása az ígéret…..
Az egyébként is fejlett humorérzékéről közismert dr. Kövér László az Echo tévé mérleg műsorában Szanyi Tibor elgurult gyógyszerén élcelődött, a szocialista képviselő sajátos „bemutató” kézmozdulatára utalva. Az ott elhangzottakról a Magyar Hírlap a blikkfangos:…..
Sanyi az alvégről (törölt) 2013.03.24 19:25:51
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Kövér László:
A rendszerváltás előtt

KISZ-titkár, 1983 óta a szakkollégiumi mozgalom tagja, 1984-ben a Bibó István Szakkollégium tagja, majd nevelőtanára, emellett a Századvég című folyóirat szerkesztője volt. 1986. február-szeptember között az Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt /Vikipédia/
Sanyi az alvégről (törölt) 2013.03.25 11:22:55
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Kövér elvtárs jó elvtárs...
Sanyi az alvégről (törölt) 2013.03.25 11:24:12
@Rafi a Torrente 1-ből:
Ha írni tudsz is olvasni biztosan nem... hüjegyerek.
Van egy ország, ahol haccázezerér’ marhabőrbe kötnek egy alkotmányt is, ha kell. Ha nem, akkor is. Van egy ország, ahol a fáraó megbízásából dolgozó emberek, akik a demokrácia fátyoltáncát járják, küldetésüket úgy kezelik, mint amikor egy játszótéri homokozóban kell…..
Nincsen új a Nap alatt! Mindaz, amit a Fidesz mostanság kitalál, végrehajt, normává tesz, megtörtént már, van történelmi előképe. És a következményei is ismertek. A kormányzóknak ezért nem szabad meglepődniük, hogy a totalitárius államformából már ismert módszerekhez…..
2013.03.13 szerda estén indultunk feleségemmel haza bécsi lakásunkból Budapestre nagyapám másnapi temetésére. Csütörtök délután háromkor indultunk vissza, mert pénteken mindkettőnket várt a bécsi munkahely, ehelyett szombat késő este sikerült megérkeznünk. Először is hadd…..
Sokáig nem lehetett tudni, hogy vajon milyen okokkal magyarázható a jelentős foglalkoztatás növekedés Magyarországon, hiszen a gazdasági teljesítmény lassan már két éve lefagyott, a beruházási ráta és a befektetési kedv pedig soha nem látott mélypontra zuhant. Ráadásul a…..
Ez az egész helyzet kezd egyre tragikomikusabb jelleget ölteni. Azóta meg főleg, mióta Tündérország válságstábja megjelent a színen,kijelentette katasztrófa van, és elkezdett visszamenőlegesen munkához látni. Gyorsan csatlakozott hozzájuk az addig ünnepi műsort sugárzó…..
Édes Istenem! Ne hagyj el! Megint sikerült elvetnünk a sulykot kurva messzire. Lovas nemzet vagyunk, jól van. Meg van ez a gyorsnaszád kényszerképzet. Akkor most a Fényességes Pótló Alsegéd Helyettes a lovastengerész? Bocskaiban, bőrcsizmában meg kispolgári kalapban. Neröhögtessé…..
Kis hiján egy év kellett hozzá, de eldőlt: tegnap este a Magyar Televízió 1-es csatornáján a köztársasági elnök bejelentette, hogy aláírja az (általunk és mások által is bírált) Alaptörvény IV. módosítását. Ezzel eldőlni látszik a beiktatásakor általunk is…..
Sanyi az alvégről (törölt) 2013.03.14 13:11:45
A tegnapi alkotmánymódosítás elleni tiltakozássorozat láttán nem hallgathatott tovább a KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja, mivel bujkáló, ámde nagyon veszélyes tendenciákra ismertek rá a kérdés – a kommunista bűnök – szakértőiként: A KDNP Kommunizmus…..
Milyenek a magyarok? Füled bokáig 2013.03.11 17:01:35
A magyar ember eltöprengett, vajon miből tudható, hogy ő éppen magyar. Abból, hogy vallja, borban az igazság, ezért pár pohár után az asztalt kezdi csapdosni, és kijelenti, hogy mindig neki van igaza. Vallja azt is, hogy sörben a békesség, ezért pár korsó…..
Az amerikai fiú GyurmALKOTMÁNY 2013.03.11 17:01:06
"A kommunizmus megdöntését követő húsz zavaros év után végre gránit szilárdságú alapot vetettünk a jövő számára."(Orbán Viktor, 2012.)Az AVON katalógus kevesebbet változott 2012. január óta az Alaptörvénynél.(a szerk.)VÉLEMÉNY         Igen! Jól…..
Hogyishívjalak’ Csongrád Megyei rendőrség, illetve a Kormány… Már megszólítást sem írok nektek, mert tulajdonképpen az is valamiféle tiszteletet sugall, és még véletlenül sem szeretném ha félreértenétek... A tisztelet apró morzsája, amit igyekeztem irányotokba még…..
Sanyi az alvégről (törölt) 2013.03.09 21:34:01