Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berix

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átlagosnak tűnő fazon egy kutyával motelszobát bérel, majd munkához lát: műfogsor ki, paróka le, bepattan a kádba, fertőtlenítés, lábgyanta, na jó, csak borotválás; eddig cool. A szobát fertőtleníti, mennyezetig fölnylonozza, a testén mindenféle hegek. Na, vajon mire…..
Az előző rész végén ott hagytuk abba, hogy a gép lassan a leállás szélén áll, és a helyzet azóta csak rosszabb. Minden egyes felvétel, amit a kamerák képén át látunk, totál szét van csúszva, mint amikor nem jó a vétel. Már tíz napja nem jött új szám, amitől John…..
Főncsi és John a Coronet Hotelbe jöttek, méghozzá a személyzeti bejáraton át – a mai célszemély, Mira Dobrica ugyanis itt dolgozik szobalányként (amúgy bevándorló, 1999-ben érkezett, ennél többet most még Főncsi sem tud), feltűnés nélkül akarják megfigyelni, ezért nem…..
Berix 2013.08.27 14:40:34
@AaannnaaA: Igen, erre gondoltam én is, nem beszélne egyikük sem, azért érdekes jelenet volt.

Annyira nem fontos a zene, csak kellemes a fülemnek, de szerintem nem a filmből van.
Meg kell jegyeznem Johnak kimondottan jól állt a londiner ruha, bár néha úgy tűnt, szűk rá :)))
Kosárlabda pályán nyitjuk a mai részt, fehér srác játszik egyedül egy halom fekete között, John pedig sunyiban figyel a pálya szélén. A hófehérke a mai célszemély; Logan Pierce, egy fiatal különc milliárdos. John csak a fejét rázza – az alapján amit Logan a pályán művel,…..
A Rikers fegyházban Carter épp Johnt hallgatja ki, tehát az eseményeket ott folytatjuk, ahol az előző részt zártuk. Ismerteti a jogait (nem nagyon vannak), és hogy mit akarnak tőle (ilyenek viszont szép számmal akadnak). Főncsi megérkezik az irodába, Medve már cefetül várja,…..
Berix 2013.08.12 21:12:43
@AaannnaaA: Köszi! Tényleg milyen jó kis zenék voltak az 1. évadban is.
Berix 2013.08.13 22:53:13
@AaannnaaA: Csak rutin és időhiány kérdése :) arról ne beszéljünk hányszor tekertem vissza
hogyvolt Bosszú 2x21-22 - Igazság 2013.07.25 15:00:00
Hát jól rápihentünk itt a befejezésre, de cserébe az mtv sem választja szét azt, ami összetartozik, és a dupla részes évadzárót megkapjuk egyben mi is. Ott hagytuk abba néhány héttel ezelőtt, hogy a terroristák világpusztító terve mozgásba lendült, és ennek első…..
Az évad első részének hogyvoltja még februárban megszületett, csak aztán közbejött egy évadnyi Bosszú, de most szépen felzárkózunk Florrick-ékból is. Clarke, a cég megmentésére kinevezett pénzügyi biztos beígért egy 30%-os leépítést, úgyhogy el is kezdte az interjúkat a…..
hogyvolt Bosszú 2x20 - Eljegyzés 2013.07.04 13:00:00
Közelít az évad vége, Emily is felpörgeti az eseményeket, nem érünk rá tökölni: szervez egy meglepi vacsit Danielnek az iroda tetejére, ahol már büszkén viseli az eljegyzési gyűrűt, ezzel tudatva döntését. Tessék, ők most már örökre együtt (haha). Declant pofára ejti a…..
Végre itt a várva várt nyár. A sokféle friss zöldség és aromás fűszernövény időszaka! Éppen itt az ideje elkészíteni a híres zöldfűszeres bakui lepényeket. Lévén az Azerbajdzsán konyha most amúgy is aktuális!? - és számomra egyik pozitívuma a nagyon sok friss zöldféle a…..
hogyvolt Bosszú 2x18 - Álcázás 2013.06.20 11:00:00
Halloween közeledik, Graysonéknál álarcos bál lesz, Declan faragja a tököt, Charlotte az egyetemi jelentkezését írja, Nolan pedig megszállottan nyomoz a Falcon után, vagyis Padma után. Mindegy, a lényeg, hogy nyomoz. Tényleg megszállottan. Emily ki akarja rángatni őt ebből, ezért…..
A Spektrum kicsit emberibb szinten közelíti meg az árverések világát, de lényegében ez is ugyanarról fog szólni, mint bármilyen más árverés. Lesz egy hadarva, köpködve beszélő ceremónia mester, aki jól feltornáztatja az árakat, majd egy „ÉS ELKELT” felkiáltással rátér…..
hogyvolt Bosszú 2x17 - Győzelem 2013.06.13 15:00:00
Emily gondjai csak sűrűsödni látszanak: Eli is rontja a levegőt, itt ez a Falcon fedőnevű hacker legenda is, nem látszik még a fény az alagút végén. Bejelentkezik azért Danielhez, hogy éppen kéznél legyen, amikor a gondterhelt cégvezető ki akarja majd önteni a szívét. Eli…..
Erre mondják, hogy jó kis éjszaka lehetett, amikor a pasi a padlón alszik, szőke nőnk meg az ágyról félig lelógva, könyékig karkötőben. Az első gondolata a zuhany, és irtó nagy kicseszés, hogy soha többé az életben nem fog tudni lelazulni fürdés közben, mert hogy ebből most…..
Ott folytatjuk, ahol a múlt héten abbahagytuk: Emily a temetőből, ahol lényegében a saját sírja felett ácsorgott, Aidenhez megy haza, és elmeséli neki találkozását a mostohatesóval. Akivel akkor szakadt meg a kapcsolatuk, amikor a kis Amanda felgyújtotta a házukat. Valóban nem…..
Sziasztok, ezentúl tőlem olvashatjátok a Gyilkos elmék hogyvoltjait! :) A ’80-as évek Amerikájáról készült felvételekkel nyitunk, majd visszatérünk ebbe a századba és megnézhetjük, ahogy egy szakállas illető leparkol, és rágyújt. Eközben a rádióból megtudjuk, hogy nagyon…..
hogyvolt Bosszú 2x14 - Áldozat 2013.05.23 13:00:00
Az évad elején látott elsüllyedt Amanda (mármint a hajó), most tér vissza, és bár még a felszínen van, azért sejtjük, hogy Porterék nászútjának nem lesz jó vége. Dúl a láv rendesen, a gonosz Ryan meg osonkodik. A Grayson fiúk profi módon csavarják szőnyegbe a jobb létre…..
Már nagyon rég nem írtam. Jött a tél és jöttek a betegségek egymás hegyére hátára. Így örültem ha le tudtam egyáltalán ülni :) Na de azóta úton nem is voltam sehol. Úgy hozta a sors hogy ősszel, késő nyáron ismét visszamegyek dolgozni. Úgyhogy újra indul a bölcsőde…..
A sorozat rajongóinak örömére végre megérkezett ’A célszemély’ második évada a magyar TV-be, így az is felveheti az események nem kevéssé gubancos fonalát, aki itthon követi a sorozatot. Szóval. Az előző évad zárásának legfontosabb eseménye volt, hogy Főncsit Root, azaz…..
Berix 2013.03.25 14:19:52
hogyvolt Bosszú 2x04 - Megérzés 2013.03.07 09:00:00
Elég látványosan indítjuk ezt a részt, ugyanis a Grayson kúria márványpadlójáról a cseléd éppen egy hatalmas vértócsát mos fel, Victoria pedig a kandalló tüzére dob egy véres papírt meg egy csekket. Nyilván semmi magyarázat, 24 órával korábbról kezdjük a történetet. A…..
hogyvolt Bosszú 2x01 - Végzet 2013.02.14 17:00:00
Íme a sorozatfüggők kánaánja: szünet nélkül folytatjuk Emily bosszújának történetét, nincs is szükség ismétlésre, élénkek még az emlékek. De a nyitójelenet már megint legalább egy fél évadra elegendő bonyodalmat vetít előre, ugyanis éppen búvárok derítik fel az…..
hogyvolt Bosszú 1x21 - Gyász 2013.01.31 13:00:00
Vészesen közelít az évad vége, összefoglalni is lehetetlen, mennyi minden történt eddig. Az utolsó előtti részt azzal kezdjük, hogy Emily egy (sír?)gödröt ás éppen a tengerparti homokba, közben sír, és a gyász feldolgozásának öt szakaszáról beszél a narrációban. Most…..
hogyvolt Bosszú 1x17 - Kétely 2012.12.20 13:00:00
Múlt héten odáig jutottunk ugye, hogy Daniel a tárgyalásig börtönben marad, nincs óvadék, őrizzék csak a fiút rácsok mögött. Így is történik a dolog, Daniel a rosszul megvilágított cella ágyán fetrengve nézegeti Emily fényképét, és még levelet is ír neki arról, hogy ő…..
hogyvolt Bosszú 1x16 - Botrány 2012.12.13 14:00:00
Összefoglalni se tudnám, honnan hova jutottunk múlt héten, a lényeg talán az, hogy Daniel él, Tyler meg már nem. Most azzal folytatjuk, hogy rendőrök fésülik át a partot, és hallgatják ki a családot, mindenki csak arról beszél, hogy Tyler mennyire nem volt normális, Charlotte…..
Még mindig nem találtam álmaim bölcsijét. Tegnap széjjelkutattam magam az interneten, hogy véletlenül se hagyjak ki semmilyen helyet, de sikertelenül. Az összeset láttam már vagy valami miatt kilőttem. Voltam a Bóbita Bölcsiben a IV.kerületben. Nagyon aranyos hely, bár nem túl…..
(„Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb.”    Szophoklész: Antigoné)   Van egy ősrégi vesszőparipám, amit csak annak nem daráltam el személyesen, aki még sohasem ült le velem sörözni. De ha már ácsoltam magamnak ezt a szedett-vedett kis…..