Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kámán Éva

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Asperger-szindróma diagnózisát követően az anyák részéről a leggyakoribb érzés – a megkönnyebbülés. (Persze csak a szükséges gyászmunka elvégzése után). Én magam is gyakran kaptam édesanyáktól olyan visszajelzéseket, hogy „jaj, de jó, hogy végre kiderült, hogy nem…..
Kámán Éva 2014.01.26 22:02:55
@Mau Palantír: Hát a terminológián lehet vitatkozni, de én szeretném a gyerekemet erre a világra nevelni, és nem egy ideális, ám nem létezőre...
Tudom, mi az autokrácia, és szerintem az 1 elég határozottan kisebbséget jelent.
Kámán Éva 2014.01.26 22:12:14
@semota: Az autisták igényeire szabott oktatás meghonosításáért én is szurkolok.
A demokráciával kapcsolatban lehet, hogy kicsit túl pragmatikus vagyok, a politikai eszmék valóban nem érdekelnek, csak az, ami megvalósul belőlük.
Kámán Éva 2014.01.27 19:57:40
@semota: Nem a magaskultúrára gondoltam, az tényleg inkább meritokrácia. De a társadalompolitikai kérdésekben nincsenek "felkent" emberek, mint az irodalomban a kritikusok és az irodalomtörténészek, akik bizonyos elvek alapján választják ki, mit/kit támogatnak...Vagyis vannak, a politikusok, de ők a szavazók tömegeitől függnek.
Az Autisztikus Spektrum Zavar (Autism Spectrum Disorder: ASD) Transzcendentális Meditáció általi kezeléséről tart nyílt és díjmentes szakmai webkonferenciát a David Lynch és a Joey Lowenstein Alapítvány, valamint a Center for Autism Assessment and Treatment 2013. november 14.-én,…..