Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HaT.Astinos

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezio Auditore leveleit húgának, Claudiának írta, hogy tájékoztassa az Altair könyvtárának felnyitását érintő fejleményekről. 1511 márciusa: Claudia, legdrágább húgom! Már egy hete Akkóban vagyok, épségben és egészségben, de a legrosszabbra…..
Az Assassin's Creed: Revelations az Ubisoft Monreal által fejlesztett és az Ubisoft által kiadott játék. Közvetlen folytatása a 2010-es Brotherhood. A Revelations a negyedik rész az Assassin's Creed videojáték sorozatban. Ezio felszerelése jelentősen átalakult. Ezúttal…..
Az Assassin's Creed: Brotherhood a közvetlen folytatása a 2009-es Assassin's Creed II játéknak. Cselekménye közvetlenül az Assassin's Creed II-ben történtek után kezdődik. A történet most is Ezio Auditore történetét mutatja be. Láthatjuk, ahogy Ezio felveszi a…..
   A folytatás a reneszánsz időkben játszódik, egészen pontosan 1476-ban, mikor is az új főhősünkkel, a firenzei nemesemberrel, Ezio Auditore de Firenzével meglátogatjuk Velencét és Toscanát, ahol magával Leonardo da Vincivel, Machiavellivel, Caterina Sforzával és Lorenzo…..
És most nézzünk párat Altair áldozatai közül:   Nábluszi Garnier (kb. 1147 - 1191): Majd Addin (ismeretlen - 1191): Montferrati Vilmos (1136 - 1191): Sibrand (1157 - 1191): A jó grafikához képest nincs olyan nagy rendszerigénye. A minimális…..
   Az Assassin’s Creed I egy külső nézetes akció- és kalandjáték, amelyet az Ubisoft Montreal fejlesztett ki, és az Ubisoft tette közzé 2007.November 17.-én Microsoft Windows-ra Playstation 3-ra illetve Xbox 360-ra. A játék középpontjában egy…..
Na sziasztok! Pontokba szedném ezt a "köszöntő" bejegyzést. 1.  Nemsokára jön minden írás,videó csak még be kell indulnia rendesen.A videók a youtube csatonánkon lesznek elérhetők KATT 2. Rólunk:Ez a "csapat" két tagból áll:Astinos(én)JokerMind a ketten Vecsésen lakunk…..